Friday 21 September 2012

PARA PENIAGA KECIL KUALA LUMPUR MENGAMUK NAIK MINYAK KEPADA NAJIB RAZAK SEBAB KERUGIAN RATUSAN JUTA RINGGIT??????Diberitakan para peniaga kecil Kuala Lumpur yang dikepalai "penjual" nasi lemak kaki lima, Jamal Yunus telah mengamuk dan naik minyak apabila Najib Razak menyeru semua pendokong, penyokong, ahli UMNO menyokong demo anjuran Pemuda UMNO di perkarangan Masjid Jamek, Kuala Lumpur selepas solat Jumaat hari ini.

Demo ini sudah pasti menyebabkan orang ramai segan dan takut untuk turun ke Kuala Lumpur. Para pelancung akan menjauhkan diri mereka dari datang membeli belah di Kuala Lumpur.

Demo ini akan merencatkan rezeki para peniaga terutamanya orang-orang macam Jamal Yunus.

Jangan disebabkan kerana mau raih sokongan politik yang tidak seberapa ini maka perlu jadikan para peniaga sebagai mangsa.

Lagi pun Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Sdr Khairy Jamaluddin pernah berkata yang berdemo adalah perangai beruk, monyet dan kera.

Maukah nanti para pendemo Pemuda UMNO dan sekutu-sekutunya dilabelkan sebagai beruk, monyet dan kera?

Bukankah Najib Razak sudah berkata yang berdemo yang budaya dan cara kita?

JANGAN SAMPAI NANTI ADA PARA "PENIAGA" YANG MENJUAL BURGER DAN MELELONG TAPAK PERNIAGAAN DIDEPAN RUMAH NAJIB?

INI YANG MEMBUAT ADMIN DAN SELURUH RAKYAT JADI KELIRU!!!

UMNO OTAK BEKU, JIWA KAKU HATI KAUDU...KALAU TAK MENIPU DIA MENIRU.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...