Monday 24 September 2012

JAMPI DITEPATI!!!!!....SPEKULATOR GEORGE SOROS DIKECAM TETAPI PENYEBABNYA DINAIKKAN PANGKAT JADI MENTERI!!!!!KISAH YANG CUBA DIPADAMKAN DARI PENGETAHUAN RAKYAT KINI SUDAH TERBONGKAR!!!!.. TEMBELANG BUSUK SUDAH PECAH!!!

"Kenapa spekulator matawang George Soros dikecam sebagai penyangak, ketika pihak yang bertanggungjawab atas kerugian (Bank Negara Malaysia melalui dagangan pertukaran asing) RM5.7 bilion dinaikkan pangkat?"

Perkara ini dipersoal Lim Guan Eng (DAP-Bagan) kepada timbalan menteri kewangan Donald Lim di Parlimen hari ini.

Menuding jari kepada Nor Mohamad Yakcop (BN-Tasik Gelugor), Lim berkata, kenapa bekas pentadbir kanan Bank Negara itu tidak dipersalahkan, sebaliknya dinaikkan pangkat sebagai menteri di Jabatan Perdana Menteri.

"Ini bukan 'Janji Ditepati', tetapi 'jampi ditepati'," sindirnya.

Donald sebelum itu memberitahu Dewan Rakyat bahawa Bank Negara rugi RM5.7 bilion pada 1992, seperti dilaporkan dalam laporan tahunannya pada 1993...m'siakini

IKAN SENOHONG, GELAMA IKAN DURI....CAKAP BOHONG MENYAMUN, MENIPU UMNO SUKA SAMPAI BOLEH DILANTIK JADI MENTERI!!!

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...