Monday 24 October 2011

BARU TAHU UMNO KAKI KENCING!!!!!!


Pembeli 911 unit rumah pangsa Taman Mount Austin, Johor Bahru hari ini telah membuat laporan polis terhadap pemaju yang telah melarikan diri tanpa menyiapkan lebih 911 unit rumah pangsa kos sederhana rendah.

Menurut pengerusi jawatankuasa pembeli encik Suhaini Bin Mat Isa , sijil menduduki bangunan telah dikeluarkan bagi satu blok sahaja, dan dikenakan cukai tanah oleh MBJB terhadap pembeli, tetapi bekalan air dan elektrik tidak dibekalkan lagi dan keadaan rumah tidak sesuai didiami. 

Banyak usaha yang telah dilakukan oleh jawatankuasa pembeli , termasuk berjumpa dengan Adun Kota Puteri Wangsa , Adun Tebrau dan Menteri Besar Johor. Tetapi setakat ini belum Nampak penyelesaian kepada masalah ini.

Menurut En Suhaini lagi majority pembeli unit ini adalah mereka yang berpendapatan rendah, dan terpaksa menanggung sewa dan pembayaran kepada bank bagi unit berkenaan. Beliau menyeru SPR dan pihak berkuasa mengambil perhatian dan menyiasat perkara ini.....

PANDANGAN OMAK:-

BARU TAHU YANG UMNO KAKI KENCING!!!!!!!.. MASA NAKKAN UNDI BUKAN MAIN DIA TABUR JANJI-JANJI MANIS.. BILA ADA MASALAH LANGSUNG TAK AMBIL KISAH.... ITULAH.. KASI LAGI UNDI KAPADA UMNO... SEKARANG DAH SEDAR YANG KAMU SEMUA BANGANG KAN?????? NASIB BAIK PENYAKIT BANGANG BUKAN PENYAKIT TEGAR....LAIN KALI NAK SOKONG DAN UNDI UMNO LAGI TAK?????... BALIKLAH KEPANGKAL JALAN.... TUMBANGKAN UMNO PADA PRU 13 NANTI... RAKYAT RATA-RATA DAH BENCIKAN UMNO...UMNO IS DEAD... PR GANTI BN..

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...