Wednesday 26 October 2011

OMAK TAK SANGKA, PERKASA PENENTU SIAPA PEGANG PUTRAJAYA!!!PERKASA tak undi calon guris perasaan Melayu
Presiden PERKASA Datuk Ibrahim Ali memberi amaran bahawa anggota pertubuhan itu tidak akan memberi sokongan kepada wakil rakyat tertentu yang dianggap sering membuat kenyataan mengguris perasaan golongan Melayu.

Katanya, PERKASA boleh berbuat demikian dengan mudah melalui kiriman SMS kepada ahlinya yang memberi arahan untuk tidak mengundi calon tertentu.

Ditanya, beliau berkata wakil rakyat yang diperhatikan itu bukan sahaja dari kalangan Pakatan Rakyat.

perkasa chief ibrahim ali 2nd agm 2"Jadi pihak yang mahu sokongan PERKASA itu hendaklah dapat mendekati kita," katanya lagi dalam sidang media selepas menyampaikan ucaptama di perhimpunan agung pertubuhan itu di Setiawangsa hari ini.

Ibrahim (gambar, tengah) juga yakin PERKASA akan berjaya menjadi kuasa penentu dalam pilihan raya akan datang apabila keanggotaan pertubuhan itu dijangka mencecah 500,000 orang.

"Nanti lepas pilihan raya baru dia tahu, bila kalah 600 undi sebab orang PERKASA tidak undi.
Bagaimanapun, PERKASA sendiri tidak akan meletakkan calon untuk bertanding, malah pertubuhan itu juga tidak akan menjadi parti politik, katanya lagi.

PANDANGAN OMAK:-

IBRAHIM ALI NI PERASAN TERLAMPAU LEBIH SANGAT...KALAU DAH KATA PERKASA ADA 500,000 AHLI YANG SANGGUP IKUT APA SAJA SURUHAN DAN ARAHANNYA... MENGAPA PADA HIMPUNAN SEJUTA UMAT TAK SAMPAI 5,000 YANG DATANG??????.....KALAU LAH PERKASA DIKATAKAN SEBAGAI KING MAKER DALAM POLITIK NEGARA.. MENGAPA UMNO SECARA TERBUKA INGIN MENJAUHKAN DIRI DENGAN PERKASA?????.... KALAU PERKASA MERASAKAN DIRINYA HEBAT... MENGAPA TAK BERANI NAK DAFTARKAN SEBAGAI PERTUBUHAN PARTI POLITIK??????....KALAU PERKASA MERASAKAN DIRINYA HEBAT DAN KUAT.... MENGAPA HIMPUNAN AMAN BERSIH 2.0 SEEKOR AHLI PERKASA PUN TAK NAMPAK BATANG HIDUNG???????....ITU HARI CAKAP PERKASA AKAN AMBIL ALIH PERANAN PAS YANG MEMPERJUANGKAN ISLAM....SENYAP JER TAK DE CERITA....CAKAP BESAR PELURU KAPOR SIAPA PUN BOLEH....MACAM ANJING JUGA... YANG KUAT MENYALAK SELALUNYA TAK MENGGIGIT...PERKASA IS KIOK... UMNO IS DEAD...PR GANTI BN

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...