Wednesday 26 October 2011

RAKAN KARIB PAPA GOMO DIANGKAT MENJADI NAIB PRESIDEN PERKASAMP Zul Noordin dipilih naib presiden Perkasa


KUALA LUMPUR, 26 Okt — Perkasa memilih Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baru Datuk Zulkifli Noordin sebagai salah seorang naib presidennya pada perhimpunan agung tahunan kedua pertubuhan bukan kerajaan membela orang Melayu itu yang berlangsung di sini, hari ini.
Wakil rakyat kontroversi itu dipilih ke jawatan itu selepas anggota majlis tertinggi Perkasa Muhammad Zahid Mohd Arip membawa usul tergempar.
Usul itu kemudian diluluskan sebulat suara oleh perwakilan.
Zulkifli merupakan antara wakil rakyat penggal pertama, yang memenangi kerusi Parlimen atas tiket PKR pada Mac 2008, tetapi telah keluar atau dipecat oleh parti itu sejak awal tahun lalu.
Zulkifli dan Presiden Perkasa Datuk Ibrahim Ali merupakan antara Ahli Parlimen bebas.
Zulkifli menggantikan Datuk Mokhtar Samad, yang mengosongkan kerusinya awal tahun ini untuk memberi tumpuan sebagai Presiden Persatuan Kontraktor Melayu Malaysia (PKMM).
Kerusi naib presiden Perkasa turut disandang oleh Dr Ashraf Wajidi Dasuki, Dr Zubir Harun, Abang Naseer Abang Hadari dan Musli Oli

PANDANGAN OMAK:-

PKR TENDANG...PAS TAK INGIN...DAP TAK KELAPAQ... UMNO TAK PANDANG...KITA TAK JELING....AKHIRNYA PERKASA JUGA YANG SANGGUP TERIMA DAN TERUS DIBERIKAN PANGKAT DAN DARJAT...MENUNJUKKAN YANG PERKASA INI BADAN NGO YANG TIADA NILAI TARIKKAN TETAPI NILAI TERIMA BARANG REJEK...DULU DIA BALUN IBRAHIM ALI MACAM NAK RAK SEKARANG SANGGUP JADI ORANG KUATNYA PULA...PERKASA AKAN TERUS MENJADI NGO UNTUK POLITIKUS YANG KALAH MEREBUT JAWATAN DALAM UMNO, POLITIKUS YANG SUDAH PUPUS TARIKH DALAM UMNO DAN POLITIKUS YANG MENIKUS....UMNO IS DEAD...PR GANTI BN

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...