Friday 28 October 2011

SYARIKAT MEDIA YANG DIUPAH RM85JUTA UNTUK NAIKKAN IMEJ NAJIB BAKAL BANKRAP!!!


FBC hadapi kemungkinan muflis
Penerbit kandungan televisyen London FactBased Communications (FBC Media), yang menerbitkan program bagi menggilap imej ahli politik Malaysia baru-baru ini, kini dilapor menghadapi kemungkinan muflis.

NONEFBC Media dan syarikat induknya FBC Group kini sedang disusun semula bawah pentadbiran Hillier Hopkins Corporate Recovery, lapor media United Kingdom The Independent.

"Pada akhirnya, jika terdapat wang untuk pemiutang, ia akan dibayar melalui dividen," pentadbir David Butler dilaporkan sebagai berkata.

Harian itu melaporkan Hillier Hopkins sebagai berkata, ia kini cuba mewujudkan keadaan "sejauh mana aset syarikat untuk memaksimumkan segala potensi pulangan kepada bekas pekerja dan lain-lain pemiutang".

Pentadbir itu menambah bahawa keadaan sekitar insolvensi juga akan disiasat.

PANDANGAN OMAK:-
APA JUA YANG BERSANGKUT PAUT DENGAN NAJIB MESTI DAPAT KECELAKAAN...SEBELUM INI PASUKAN MU KENA BELASAH 6-1 OLEH MC...BEGITULAH "SUWEY" NAJIB...OMAK HARAP KITA JANGANLAH MEMPUNYAI PM YANG BERNAMA NAJIB RAZAK LAGI...KITA CAMPAK SUWEY ITU JAUH-JAUH DENGAN MEMBERIKAN PR MENTADBIR NEGARA....UMNO IS DEAD...PR GANTI BN.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...