Sunday 30 October 2011

KOH TSU KOON UMPAMA DURIAN TAKDE BIJI..PEMIMPIN PENAKUT PIANG!!!PRU: Koh nafi maklum blog mahu cabar Guan Eng


KUALA LUMPUR, 30 Okt — Presiden Gerakan Tan Sri Dr Koh Tsu Koon hari ini menafikan bahawa beliau ada ditemu bual oleh blogger yang memuatkan artikel dalam sebuah laman blog yang menyebut bahawa beliau bersedia mencabar Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng pada pilihan raya umum akan datang.
Sambil menepis laporan itu Koh (gambar) menyifatkan penulis blog sebagai golongan yang suka menulis apa sahaja walaupun ia tidak benar.
Beliau berkata penulis blog menulis apa sahaja yang dikehendaki dan ada juga blog-blog lain yang menulis pelbagai perkara mengenai dirinya.
“Saya tidak akan memberikan komen berdasarkan hanya satu penulisan di blog, mereka boleh kata apa sahaja yang mereka mahu... ada juga beberapa blog yang menulis pelbagai perkara lain berkaitan diri saya.
“Setiausaha akhbar saya sudah pun menafikannya, saya tidak pernah ditemu bual oleh mana-mana blogger ... jadi bagaimana mereka boleh menyebut saya yang bercakap,” katanya dipetik Bernama Online.
Koh yang juga Menteri di Jabatan Perdana Menteri diminta mengulas tulisan dalam blog PapaGomo yang menyebut bahawa beliau bersedia mencabar Lim, yang juga Setiausaha Agung DAPdi mana-mana kawasan untuk bertanding pada pilihan raya umum ke-13.
Dalam entri bertajuk ‘Koh Tsu Koon Cabar Lim Guan Eng Satu Lawan Satu’ itu, Koh dipetik sebagai berkata “Saya secara peribadi berhasrat bertanding menentang Lim Guan Eng tidak kira di mana kerusi yang beliau akan tandingi di Pulau Pinang.
Menurut entri di blog itu lagi, Koh didakwa sudah pun menyampaikan hasratnya bertanding pada pilihan raya umum ke-13 kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak yang juga Pengerusi Barisan Nasional (BN) dan juga kepada seluruh kepimpinan Gerakan..

PANDANGAN OMAK:-
PERLU INGAT... YANG MENULISNYA BLOGGER PRO- UMNO RAJA SEGALA RAJA FITNAH, PAPA GOMO.....LAGI PUN SIAPA YANG BERFIKIRAN WARAS DAN SIUMAN TIDAK AKAN PERCAYA YANG KOH TSU KOON BERANI MENENTANG LIM GUAN ENG PADA PRU 13 NANTI TIDAK KIRA DIMANA KERUSI PUN...RAKYAT PULAU PINANG GELAR KOH TSU KOON PEMIMPIN DURIAN TAKDE BIJI... MAKSUDNYA PEMIMPIN YANG PENAKUT DAN BACUL...PEMIMPIN YANG TAKDE BOLA.. NO BALLS....NO GUTS....JANGAN KATAKAN KOH TSU KOON.. PRESIDEN MCA CHUA SOI LEK PUN TAKUT NAK LAWAN DENGAN LIM GUAN ENG DIPULAU PINANG...RAKYAT BENCI UMNO/BN...UMNO IS DEAD... PR GANTI BN.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...