Friday, 23 March 2012

HASAN AQIDAH CAKAP BESAR BEB!!!... KINI SUDAH KANTOI LUMAT DIBOGELKAN AKAN PERANGAI SEBENARNYA!!.. HABISKAN WANG RAKYAT LEBIH RM300,000 SEKADAR RENOVATE PEJABATNYA.. PERANGAI SEBIJI MACAM PEMIMPIN UMNO MALAHAN LEBIH TERUK LAGI!!!!

Hasan Ali belanja RM300k ubah suai pejabat
Bekas exco kerajaan negeri Datuk Hasan Ali didakwa membazirkan ratusan ribu ketika memegang jawatan khususnya ketika mengubahsuai pejabatnya, kata ADUN PKR bagi kerusi Bukit Antarabangsa  Azmin Alipada sidang dewan undangan negeri Selangor hari ini.

NONESemasa perbahasan titah diraja, Azmin berkata bekas exco yang bertanggungjawab terhadap hal ehwal agama Islam, adat Melayu, infrastruktur dan kemudahan awam telah membelanjakan RM300,000 untuk pengubahsuaian pejabat beliau.

"Beliau juga membelanjakan RM550,000 untuk menganjurkan persidangan Perbadanan Adat Melayu dan Warisan Negeri Selangor. Wang itu lebih baik disalurkan kepada rakyat," katanya.

Azmin, yang juga timbalan presiden PKR, juga membidas Hasan kerana didakwa membelakangkan dasar tender terbuka negeri ketika menganugerahkan sub-kontrak penyelenggaraan jalan.

PSSTTTT... JANGAN MAIN-MAIN TUUU... UMAT YANG KUAT MEMPERTAHANKAN AQIDAH UMAT ISLAM, MELAYU DAN RAJA.....

RUPA-RUPANYA HASAN AQIDAH NI KAKI KELENTONG LEBONG SIOT..PERANGAI GAMPANG JUGA HASAN ALI NI....PATUT DAN TEPAT SUNGGUH BILA KENA PECAT DARI PAS.. RAJA PELESIT KEPADA SEGALA MAHAPARASIT....

2 comments:

  1. kah3........bo9gelkan lg.meluat aku dgn mamatni

    ReplyDelete
  2. tipu jerr keje ko yop ..Hassan Ali tu BENAR ..ko yang sembelit . PENIPU

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...