Thursday, 29 March 2012

KEBENARAN ITU PAHIT!!!!... TUN MAHATHIR SENDIRI RAMALKAN UMNO/BN BAKAL TERLINGKUP GUYUP PADA PRU 13 NI !!!!!!!


Sebagai bekas Presiden UMNO yang paling lama dalam sejarah, 22 tahun, Tun Dr Mahathir pun kurang yakin UMNO mampu menang dalam PRU 13 ini..tak caya?... sila baca ini...

Mahathir: Sukar nak ramal keputusan PRU13


PUTRAJAYA - Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad berkata agar sukar untuk meramal keputusan pilihan raya umum akan datang kerana keadaan "agak mengelirukan".

Beliau berkata pelbagai andaian dibuat mengenai sokongan kepada Barisan Nasional, dengan ada yang mengatakan ia meningkat dan ada yang berpendapat sebaliknya.


"Apa yang pasti bukan mudah untuk BN mendapat dua pertiga majoriti kali ini. Pembangkang sekarang bukan seperti dulu, keadaan sekarang agak mengelirukan," katanya kepada pemberita di sini hari ini.


Beliau berkata demikian ketika ditanya mengenai kenyataan bekas menteri kewangan Tun Daim Zainuddin bahawa BN hanya akan menang mudah di tiga negeri iaitu Johor, Melaka dan Pahang.


Mengenai kemungkinan sukar bagi BN mendapat majoriti dua pertiga di Dewan Rakyat sebagai antara penyebab mengapa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak belum mahu mengadakan pilihan raya umum ke-13, Dr Mahathir berkata beliau tidak boleh hendak membaca apa yang ada dalam fikiran Najib.


"Kemungkinan perkara itu ada benarnya dan tidak," katanya.

UMNO IS DEAD...PAKATAN RAKYAT GANTI BARISAN NASIONAL...

2 comments:

  1. KEBENARANNYA SIAPA YG SEBENARNYA MEROSAKKAN UMNO??????....WAKAKAKAKAKAKA

    ReplyDelete
  2. DULU DAN KINI... SELAMANYA?

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...