Thursday, 28 March 2013

BERITA TERLATEST!!!!... TRELER NEGARA BERKEBAJIKAN PAS DALAM PERJALANAN BALIK KE KUALA LUMPUR SELEPAS SIRI MENJELAJAH DIPERAK DITAHAN POLIS!!!!!



Treler "Optimus Prime" Negara Berkebajikan kepunyaan PAS yang dalam perjalanan balik ke Kuala Lumpur selepas siri jelajah di negeri Perak telah ditahan oleh pihak polis dengan kerjasama kakitangan dan pegawai penguatkuasa Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Perak, baru sebentar tadi di Pinji, Ipoh, berhampiran dengan Sekolah Poi Lam.

Tengok sendiri bukan seorang dua anggota polis dan pegawai JPJ yang menahan treler "Optimus Prime" tetapi kira lebih dari 7 orang.

Mereka menjalankan tugas cukup cekap dan dedikasi sekali.. semua tayar treler diperiksa sama ada ada bunga atau tidak dan semua kenderaan yang berhenti ditepi jalan untuk melihat kejadian ini difahamkan ada anggota polis mula mencatit nombor-nombor plat kenderaan tersebut.

Pergh!! Dahsyat betul gerun dan cuaknya UMNO pada PAS/PR kini.. Dengan treler pun dah menggigil kepala lutut samapi berpinau mata, berasap telinga dan bengang kepala.

Politik primitif sudah menjadi amalan UMNO kini.. Politik longkang dan kebudak-budakkan.

54 comments:

  1. Kami dari PUAK PENCACAI merasa sedih kerana ANWAR IBRAHIM berpakat dengan polis trafik untuk menganggu program jelajah PAS. Kami berpendapat ANWAR IBRAHIM jeles kerana tereler jelajah PAS lebih comel dari bas jelajah PKR.

    Itu fakta yg paling bernas dan mantop hasil kajian secara mendalam dan klinikal oleh kami group cyber PENCACAI UMNGOK 1MALAYSIA hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. omakkau suka grup ni...kikiki..

      Delete
  2. Eh eh..simpatinya. Pandai PKR pancing undi.
    Eh eh..simpatinya. Pandai PKR (Saifudin) keluarkan video seks nurul izah. Itu lah namanya PKR (PARTI KENCING RAKYAT)

    -Zas-

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO- U Malay No Otak
      kalu ada pun otak lembu..wakakakaakaaa

      Delete
    2. fitnah manjang hanjeng umno ni..fakta xde..zas ke vas ke vavi ke same je..baik letak pic muka klu brani sgt

      Delete
  3. Ahhh...keza aljuburi dan tukar jadik zas aljuburi pulok!!!

    kah kah kah kah kah...wakakaka....

    ReplyDelete
  4. byk laaaa ko punya statement mcm batak!!! nti ko tau laaa langit tinggi rendah!!! umngok!!
    HIDUP ANWAR IBRAHIM!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. statement mcm budak tak matang..batak la..aljuburi la..umnoporno la..umgok la..rilek la jgn marah2.

      Anuawar itu :

      1. Sokong kalimah Allah boleh guna oleh orang bukan Islam (PAS dah buat u-turn) tapi pencacai..turun wahyu dari langat baru nak buat u-turn.

      2. Sokong LGBT & ambiga sekali..elokla pencacai2 PKR..mungkin 1 hari anak cucu kamu akan masuk LGBT. Tau ke LGBT tu apa - main lelaki dgn lelaki, pompuan dgn pompuan.

      3. Berkawan dgn Nur Misuari. Ada bukti terang2 dari gambar. Bahaya sungguh. Sandiwara UMNO lagi.

      4. Bersengkongkol dgn DAP. Nak tau DAP tu apa @ siapa? Bacalah buku sejarah, lebih2 lagi peristiwa 13 Mei 1969. Kalaulah mak bapak kamu semua tau yang kamu semua ni pencacai PKR/DAP..menyesal sungguh mak kamu melahirkan kamu & menyesal sungguh bapak kamu mengandungkan mak kamu.

      5. Bacalah kenyataan Tun Daim Zainudin "Saya percaya beliau (Anwar) akan mengacau-bilaukan negara dengan mendapatkan nasihat daripada Tabung Kewangan Antarabangsa (IMF), Bank Dunia dan (Paul) Wolfowitz (bekas Presiden Bank Dunia)". Dan memang anuar ni pro Amerika & Yahudi.

      Sesungguhnya PKR tu..PARTI KENCING RAKYAT. Sebab dah kena kencing masih lagi pencacai2nya dahaga KENCING BELIAU. Jgn mare ye..ini hakikat.

      -Zas-

      Delete
    2. K-POP, AIM, genting highland pusat perjudian, bini tak tutup aurat dengan sempurna, tolak hudud, hub hiburan dan judi, bukit bingtang banyak maksiat, bina masjid banyak tapi saf tak penuh, asingkan politik dengan agama, pong-pang kutuk israel tapi berdagang dengan israel guna khidmat APCO, fitnah pembangkang sepanjang masa, media depa kontrol sebar fitnah...

      Delete
    3. Bro zas...kalau dah byk sgt fakta ko..kenape x buat laporan polis je zas si macai umno anjing..tulis pjg lebar..haprak pun tarak..macai2...ini kalilah

      Delete
  5. org bodoh aje kene kencing dgn umporno lebih 50 tahun tak juga sedar sedar...sian sgttt...moga dapek hidayah dari Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kena kencing lagi.............. dah kena berak pun

      Delete
  6. saje nak check. mana tau blh jumpa duit derma tabung memali ke dlm treler tu


    keza

    ReplyDelete
  7. UMNO BN perak kena dihapuskan dari muka bumi ni,orang melayu yang masih menyokong UMNO BN yang tinggal adalah dari batak2 yang ketinggalan tamadun,UMNO BN dah tak relevan,pencacai UMNO BN terimalah kenyataan bahawa UMNO BN adalah SAMPAH PENINGGALAN BRITISH

    ReplyDelete
  8. Oiii keza..
    Trafik tu bukan nak check duit memali la. Dia nak check sama ada LEMBU KAK IJAT atau KOTAK ARAK SAN MIGUEL dalam treler tu...
    kah kah kah...

    KAMI PENCACAI UMNGOK...
    "BIAR HIDUP MISKIN PAPA KEDANA. ASALKAN UMNGOK/BN TATAP MANANG"!!!

    KAH KAH KAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. betuul tu..kamii rakyat macai2 umngok rela idupp miskin papa kedana asalkan umngok tetap memerintah kasi sembelih sama rakyat..semua Barang Naik lagi bagusss..Pemimpin Kaya rakyat Bahgiaa

      Delete
  9. Biru tetap biru
    Dacing tetap dacing
    50 tahun rakyat ditipu
    50 tahun rakyat dikencing

    Ini kalilah....!

    ReplyDelete
  10. Mampos lah umno

    ReplyDelete
  11. Sesungguhnya pencacai2 PKR tak tau erti bersyukur..sepatutnya mereka ni ditempatkan kat Nigeria @ Somalia yang mana negaranya dah lebih 50 tahun masih daif. Haaa..masa tu baru tau nak bersyukur.

    PKR tu PARTI KENCING RAKYAT.

    -Zas-

    ReplyDelete
  12. Tabung memali N.Ajis dah abiskan buat joli kat selatan thai.. tu yg N.Ajis kepala dah tingtong.. Share ngan bapak aljuburi ANUar Berahi nak langgan china doll and budak2 jambu.. kah kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..lawak just for laugh

      -Zas-

      Delete
    2. Zas.. aku tgh tgu je ni omakkau nak kuarkan citer pasal Saharuddin tgh melancap. xde la pulak..
      tp mcm biasa, alasan yg diorang akan bagi:-

      1. Umno porno, suka dedah aib orang.
      2. ini semua konspirasi umno.
      3. Video edit.
      4. Peti besi xboleh jd saksi (bodo punya N.Ajis)

      dll..

      Delete
    3. sekor lagi ahli neraka pembawa fitnah..eloklah..dah lah x solat,puasa,,sebar fitnah plk..mampuuss lah kau jd bahan bakar neraka besok..tapi masalahnya cow orang ni x dak agama..mana pcaya syurga neraka..lantak lah

      Delete
  13. komen dr pecacai ameno mcm haram jadahhhhhhhh..bodo mcm lembu.. akal ada ttp bodo memantul2..enough is enough..xkn sampai mampus nak kena perbodoh dgn penyamun2 ameno...ameno dulu kini dan selama2nya bodo, bahalol,bangangg, bingaiii dsbnya...kesian2

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa punya ayat la..nampak sangat tak ada akhlak..segala 'b' dikeluarkannya. Tak heran..pencacai PKR memang mcm ni..tak terkejut pun sebab anuar pun akhlak 'b' jugak..burok.

      Sabar la sedara..agama kamu mengajar erti kesabaran & kawal sifat marah dgn berbanyak istigfar. Sian tengok.

      -Zas-

      Delete
    2. Kalu yer pun.. Anwar kan mai dari umno gak.. Memang dasar umno ker macam tu?

      Delete
  14. Kahkahkah...ngan DSAI takut..ngan Pakatan Rakyat pun takut...treler ni pun umno ni takut..dgn Allah tak plak takut...fitnah dan lucah dah jadi makanan harian penganut2 umno ni ...umno fitnah dan lucah berpisah tiada....

    ReplyDelete
  15. http://1cilipadi.blogspot.com/

    Ade citer best kat sini.. apsal omakkau xde kuar psl ni? takut balaci2 PR tau ke yg pemimpin2 diorang ni semua akhlak mcm puaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa Takutkan kebenaran..

      -Zas-

      Delete
    2. sama dgn akhlak COW je macai umngok..akhlak ahli neraka..

      Delete
  16. pencacai umnooo sudah panas....dgn treler pn takut...ape nk bt UMNOO cuma mampu bwk wanita UMNU dia naik lori lembu jer...kihkih..dah mcm lembu lak aku tgk wanita2 UMNU..ksian kt pencacai2 umnu..kak jat curi lembu pencacai cuma leh naik lori lembu jer le...pas tue yg bdk2 sek upah 10 20 henget baling batu...UMNU2 politik zaman kuno...bt cerita lucah bagai...fitnah2 yg mengaibkan tok2 guru..korg ingt dgn bt mcmtue blh tarik sokongn kpd UMNO?wakaka..silap byk..ape pun tahniah...rakyat melihat..smua tue lebih menyebabkan rkyat bertambah benci dgn UMNO yg dh nk MAMPOS...klu x caye bubar dun skrg,ops lupe dlm duk kata UMNO akan menang PRU tp smpai skrg x bubar2 parlimen..ada takut ka?ckp kencang,bubar parlimen takut.....!!!KAMI AKAN BALIK MENGUNDI..ABUUUUUUU ASAL BKN UMNUUUUUU..UMNO AKAN MSUK MUZIUM SLPS INI..!!pencacai umno x caye?BUBAR LA PARLIMEN....ADA BRANI?KIHKIHKIH...

    ReplyDelete
  17. "Tabung memali N.Ajis dah abiskan buat joli kat selatan thai.. tu yg N.Ajis kepala dah tingtong.. Share ngan bapak aljuburi ANUar Berahi nak langgan china doll and budak2 jambu.. kah kah kah.."

    kalau macam nie punya komen, hanya orang bodoh saja yang akan percaya!

    ReplyDelete
  18. Bodo punya anon 14:08.. statement tu bukan utk org percaya...
    you are too stupid tu understand cynical and sarcastic comment..
    Patutla org2 bodo je sokong PR ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo punya anon 14:13..statemen tu blh bawak cow ke neraka..
      patutlah lbih 50 thun diperbodohkan..mcmni jnis orang UMNGOK..bodo dr lembu lg..kciannnn..

      Delete
    2. hah3.... nasib baik pandai jawab. dgn org amnu ni xpyh ckp syurga neraka la. dia tak paham. pertahan kalimah Allah, tp bini sdiri tk ttp aurat. bapak amnu sdiri prangai mcm org dayus, ank2 lagi la. jadi sokonglah UMNO utk jd mcm bapak dia. suruh bini simpan rambut bsr2, lps tu kita pakat2 msk neraka. oke

      Delete
  19. untuk makluman penyokong PR, macai2 umngok dalam ni semuanya dibayar komen diaorang..diaorang akan printscreen dan claim bagi stiap komen..layanlah sebaik mungkin,,sbb ini je pendapatan diaorang nak kasi anak bini makan..diaorang x kira halal haram..semua sebat..
    Fitnah tu dah jadi makanan harian..kalu nak maki diaorang pun x pe sbb mrk ni orang2 yg sesat dan menyesatkan..lbih teruk dari haiwan ternakan..

    ReplyDelete
  20. aku orang melayu yang bodoh ikut umno yang penipu selama ini. sedih dan menyesal

    ReplyDelete
    Replies
    1. lamanya aku tertipu bersama umno...
      klu aku tahu kebaikan PR, dr dulu aku dah join PR.
      Parti yang memperjuangkan hak rakyat.

      Delete
    2. Umno parti trbodoh ddalam dunia sama juga pngikutnya manusia paling bodoh dabad ini.

      Delete
  21. cakap la ape pon....janji ini kali la....ABU...

    ReplyDelete
  22. UMNO NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..
    UMNO NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..
    UMNO NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..
    UMNO NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..
    UMNO NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..
    UMNO NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..NGOK..

    ReplyDelete
  23. pencacai umnoo, GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,GILA,...... hah3,,, semua orang tahu

    ReplyDelete
  24. kalau ada yg mencatit no tu sebab nak cai kat KTM (Kuda TOTO Magnum hari Sabtu ni.........

    ReplyDelete
  25. BN MENDAPAT SATU LAGI APRTI KOMPONEN JPJ.....
    DULU SPRM, POLIS, JAB PINDIDIKAN NEGERI / DAERAH
    DAH BERAPA PARTI KOMPONEN DIA ORANG TOLONG KIRA....

    ReplyDelete
  26. Kah.kah.kah.. Inilah perangai anok beranok waris setan yg dikenali... Hidup fitnah sex.. Lepas tu tuduh org jahat. Muka puok umno ramai dangdut dan disco je ramai... Sedor r sikit macai tolol bn.. Sewel...puok ni. Kutuk je.... Kih.kih.kih. PTR. Tentera Rakyat...

    ReplyDelete
  27. fakta sejarah.nazri aziz dari umporno menyatakan di parlimen bahawa negeri yang tiada sultan bole guna kalimah Allah.pencacai umporno bangang sejarah.umno kutuk Agung binatang tapi depa kata depa jaga kesultanan.bengong umporno.mamakutty kata Alquran perlu diubah ikut peredaran zaman.umporno kata depa jaga islam.baghal punya umporno.taipingmali@cikgu najmi sek men simpang kata setiap ahli dtg Pas datang ceramah dapat RM 100.00 dan ini fitnah.jelas pencacai umpono munafik.penipu.bahlol punya uporno.sampaikan sekarang usah kata ahli,treler PAS pun umporno takut.sian kata pencacai yang dok tahan treler tu.kat taiping dah gagal tahan treler tu.samdol bagidol punya orang.khak khak tui.pekat lagi hijau untuk kaum munafiqun umporno pencacai tua tukang angkat najisb.selayak nya untuk hangpa umporno dari atas sampai bawah.

    ReplyDelete
  28. sebenar nya umporno upah depa ni macamana nak dapatkan sampel lori treler.jelas lagi bersuluh sebab umporno pencacai ttua tukang angkat najis ni takde duit nak beli treler dan standard pencacai umporno ceramah atas lori ikan 1 tan aje.malu la kalu kalu big big papa nak mak klebet treler tu.jadi upah le cai cai dia mai check dan klebet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selama ni UMNgok x pernah terfikir PR akn guna traller. Nak tiru rasa malu pulak. jd mintak polis, jpj, samseng taik kucing utk ganggu ceramah PR. Inikah negara demokrasi?

      Delete
  29. Mampus umno
    Hidup PR

    ReplyDelete
  30. Kerja kat Lahad Datu tak habis dah buat kerja baru!!! umno dah lama mati. Yang ade umno baru. Itu pun tak lama lagi jadi umno baru mati!!!!!

    ReplyDelete
  31. Biorkan ajer ler!
    1. dia ingat treler tu tak ada road tax kot?
    2. sesuatu yg baru biasa la menjadi tarikan
    3. demer ialah - saya yg menurut perintah

    ReplyDelete
  32. VEN. ASHIN INDAKA: CROOK”DIRTY SEX” OF MYANMAR BUDDHIST MONKS
    http://www.youtube.com/watch?v=Sbfptk60--E&feature=youtu.be
    Kepada rakyat Malaysia yang hormati,
    Suka-lah kita memberitahu bahawa Sami Negera Myamnar kebanyakannya ajaran sesat, banyak permikirannya yang tak betul, main perempuan, tipu wang orang ramai dan lain-lain.

    Seorang Myanmar Sami Buddha (VEN. ASHIN INDAKA) bertinggal SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK”MCA GOMBAK” PRESIDENT) yang sama jahat.

    Harap orang ramai, khasnya rakyat Malaysia mesti jauhkan sami Myanmar ini. kami harap juga Kerajaan Malaysia lebih mengambil perhatian Sami Buddha yang di upah dari luar Negeri, supaya rakyat Malaysia dan Nagera dapat di selamatkan. Sekian, Terima Kasih

    Respect to people of Malaysia,
    Likely, we are told that the Myanmar monks mostly false teaching, many impress notions which are not right, play girl, cheating of the public money and others.

    Myanmar Buddhist Monk (VEN. ASHIN INDAKA) stayed at SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK”MCA GOMBAK” PRESIDENT) as same bad.

    Hope all people; especially Malaysians must far away Myanmar's monks. We hope more Malaysia’s Government also noted that the wages of Buddhist monks from the other countries, so that the Malaysian and country can be saved. Thank you

    尊敬的马来西亚人民,
    我们想告知,缅甸僧侣多半是假的教学,观念是不正确的,玩女人,谎言,欺骗金钱………

    缅甸佛教的僧侣 (VEN. ASHIN INDAKA) 住在 SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK ” MCA GOMBAK” PRESIDENT) 同样糟糕。

    希望所有的马来西亚人, 都应该注意远离缅甸的僧侣。我们更希望马来西亚政府注意,外来的僧侣. 谢谢

    EVRERYONE CLICK HERE TO SEE MORE INFORMATION: http://www.youtube.com/watch?v=Sbfptk60--E&feature=youtu.be
    “VEN. ASHIN INDAKA (MYANMAR): CROOK OF MYANMAR BUDDHIST MONKS (MUST WATCH)”

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...