Friday, 22 March 2013

HEBOH KATA PAPAGOMO KENA PUKUL DISEGAMBUT SEBENTAR TADI!!!!!!


Omak kau dapat kesan ada beberapa blog pro UMNO totok membuat fitnah dengan mereka cipta cerita kononnya Papagomo kena belasah di Segambat sebentar tadi oleh dua orang lelaki yang menaiki motosikal berkuasa tinggi.

Alasan diberikan oleh penyerang yang dituduh sebagai penyokong Pakatan Rakyat berang naik minyak sebab "pendedahan" papagomo mengenai video "DSAI" meliwat seorang mahasiswa Sabah.

Kini papagomo dikatakan sedang menerima rawatan di Hospital Besar Kuala Lumpur.

Woit!!! Bahalol!!!.. Lu ingat rakyat bodoh ke?...Setakat tunjuk kepala ada mamat kena pukul lepas tu mengaku itu kepala Papagomo @ Wan Muhammad Azri Wan Deris bekas banduan yang dihumban dalam penjara kerana kes rasuah tangkap red handed oleh SPRM....rakyat percaya ke?

Utusan pun dah hebahkan macam mana muka Papagomo, yang kamu bahalol bangang tak mau tunjuk muka dia yang berlumuran darah kenapa?

Inilah susahnya apabila UMNO mengupah blogger bahalol sebagai soldadu sibernya..

Patutlah rakyat terutamanya anak-anak muda yang berfikiran waras dan berpelajaran menyampah siot, benci gaban dan meluat piang dengan UMNO.

UMNO cukup suka hina kebijaksanaan rakyat.

Sampai PRU 13 nanti akan rakyat ajar UMNO cukup-cukup.. Akan belasah UMNO/BN sampai tak boleh bangun dan bernafas.... Itu baru cerita betul bukan fitnah atau auta.

28 comments:

  1. ... Gua cakap sama lu, mereka dah mula menuduh ahli motosikal berkuasa tinggi,memukul kepala Papagomo @ Wan Muhammad Azri Wan Deris bekas banduan yang dihumabn dalam penajara kerana kes rasuah....

    ... jangan biarkan mereka membuat tuduhan terhadap ahli motosikal berkuasa tinggi ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak raih simpati UMNGOK lah tu... talian hanyat terakir agar tolong lunas saman.
      RM 100 juta tu!!!!

      Delete
  2. Dulu masa Nuar lebam biji mata, pencacai umno kata cederakan diri sendiri. Ni mesti ketuk sendiri dengan batu.

    ReplyDelete
  3. La. Setakat luka kepala tu mungkin disebabkan kudis atau bisul yg besar diatas kepalanya. Atau papagomo lepas buat bekam di kepala . Dey macha klau nak buat kena pukul buatbetul2 sampai masuk icu itu baru real bro

    ReplyDelete
  4. Seriously aku nmpak mcm sirap xpun ribena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya la.. warna merah semcm aja

      Delete
    2. otak tak besepai pun.... ala,sikit aja,jauh dari perut... hahahaha

      Delete
    3. Nifas kut..tp sapa pnya

      Delete
    4. Kalau tangan boleh sampai ke mulut ok lah tu....boleh survive lagi

      Delete
  5. Kalau aku dan geng aku jumpa dia pun akan kami pukul sampai muntah taik ...lepas tu campak kat sungai dedap ... buaya kat sungai tu memang banyak tentu diorang tak 'kisah' kalau dapat me'lapah' si papa gomo ni...

    felcra changkat lada

    ReplyDelete
  6. dajjal ....siapa pengikut dajjal nanti....tanya la iman....

    ReplyDelete
  7. Papagomo & utusan memang siallll!!!!

    ReplyDelete
  8. Pati sirap ros.

    ReplyDelete
  9. ni keje unit anal pas ke or samseng pkr? keji betul. apa kata samsemg2 ni pegi berjuang kat lahad datu tu. ada jugak faedah nyer drpd memukul org


    keza

    ReplyDelete
    Replies
    1. si lembu keza kera ni x boleh nak beza sirap ros @ darah..dasar kelabu asap punya macai umngok..kalau darah skali pon mesti jerawat batu kat kepala pecah..kah kah kah..ABU!!! JOM HUMBAN UMNGOKBN KE LAUT,KITA KARAMKAN KE DASAR

      Delete
  10. Apa kata kau yg pegi sana keza....hehe...kejap ada kejap xda ko ni keza...cam biskut...ingatkan dah kojol...hehehe

    ReplyDelete
  11. ABU
    ABCD
    ini kalilah...

    ReplyDelete
  12. Haaaahhh tu dia....!!! Kepala boss kami dah berdarah!! Kami ahli PENCACAI bawahan yg berketuakan en. mohamad berasa kesal terhadap Anwar Ibrahim kerana mendedahkan maklumat sebenar tentang sirap ros yg dilumur atas kepala boss kami tu... hehe

    ReplyDelete
  13. Gila. dirogol sampai berdarah! Negro kot?

    ReplyDelete
  14. ni yg buat aku x suka kat nuar... nape suruh org pukul kepala papagomo. sian dia. cikuplah tu saman 100...cukup...cukup..lah.klu ada macai yg simpati bg duit ubat x pe...di terbiar keseorangan...

    ReplyDelete
  15. itu darah palsu...kasihannnnn ..nk berlakon,tapi tak Profesional......

    ReplyDelete
  16. BODOH! kalo berani tunjuk muka la skali. nmpak sangat darah fake OK!

    ReplyDelete
  17. Aku rasa ini kepala papagomo,sebab otak tak ada.

    ReplyDelete
  18. Nampaknya bikers kena boikot umno jugak. Dah mula melibatkan orang lain dalam memfitnah. Gambar darah manusia ke atau sirap ros double lion??????????

    ReplyDelete
  19. Salah..smua slh..tu kena gigit kutu tu...

    ReplyDelete
  20. hukum gantung je papagomo ni.

    ReplyDelete
  21. http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...