KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Sunday, 4 November 2012

EDISI MENIPU UMNO LAGI SEKALI KANTOI LUMAT LUNYAI!!!!.. AKHBAR BERITA HARIAN HEBOHKAN HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT DISEREMBAN JAYA, SEREMBAN, N.S, MALAM TADI, SAMBUTAN MENGHAMPAKAN!!!!!!


Seperti dijangkakan.. Salah satu lidah biawak rasmi UMNO, Berita Harian telah menerbitkan kisah kononnya sambuatn Himpunan Kebangkitan Rakyat di Seremban Jaya, Seremban, Negeri Sembilan, malam tadi sambutan cukup menghampakan penganjur.

Untuk menguatkan hujahnya maka diterbitkan kerusi-kerusi kosong sebagai bukti!!!!!

Inilah dinamakan politik primitif zaman batu!!!!... Tidak sedar yang kini kita sudah hidup dizaman alaf baru.. Zaman internet.. Zaman informasi dihujung jari.

UMNO nampaknya semakin terperangkap dizaman purba, zaman syok sendiri, zaman tidak mau menerima realiti.

Demi menjawab fitnah dan penipuan UMNO yang sudah terkantoi lumat lunyai ini, maka dimuat naikkan beberapa gambar sebagai bukti berbicara.

14 comments:

  1. kalau x menipu bukan Umnooo namanya...menipu/ kelentong dulu kini dan selama2nya..yg masih baca/ tonton media pecacai....sampai mati le kena kelentong...kesian..........

    ReplyDelete
  2. Mmg Hairan berita dari berita harian ni..sah inilah akhbar yang yang membuat rakyat makin hairan.

    ReplyDelete
  3. Yg datang ramai bahlul PAS dari Kelantan...pork nik bayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahlul ni datang juga ke sampai boleh kira tu sume orang dari Kelantan....hang bahlul dari mana???

      Delete
    2. Lidah biawak UMNO jmpa plak dgn machai lembu UMNO jadilah Umat Melayu Naif Otak nya Be End...

      Delete
    3. terbaek boh, tapi majlis PAS takdop make2, takdop sampingan gula2..
      pokjib mari kelate, bawak umat bertimbun, wat majlis paksa cikgu2 pensyrh2 penjawat awam siap pekeliling lagi tuh, wat make2 sambil bagi gula2 nak tarik rakyat..majlis UMNO kecek dulu baru make, acu try wat make dulu baru ceramah wajib takdop tunggu,pakat lorat blako lah jawabnyo

      Delete
  4. berita hairan akan jawab gambar yg disiar tu da diedit.

    ReplyDelete
  5. umngok dan penipuan ADALAH bersaudara

    ReplyDelete
    Replies
    1. SALAH!!!!! KEMBAR SIAM!!!!!

      Delete
  6. bahlul yg xdapat terima realiti...otak sempit...yg sokong sgt umngok bkn ap...nie puok2 yg ad projek ngn umgok...kalu umgok klh xdpt laa projek...dama laaa bloger2yg dok mgampu umngok...masing2 dh tahu hakikat tp sebb nk jg periuk nasi masg2 kena ampu laaa...kalu x mcm mane nk dpt projek...beginilaaa lumrah kt mlsia korup kuat sgt smpai dh sebati ngn jiwa puok2 umngok...kita nk UBAH bend nie laaa...lemas dh dok negara mcm nie...jgn sampai Dia turunkn bala kt kita krn nila setitik rosak susu debelanga...

    ReplyDelete
  7. Ada youtube tak? boleh share?

    ReplyDelete
  8. Berita Harian amik gamba waktu siang, masa sedang buat persediaan.. sebab tu takda orang.. pastu geng2 yang IQ bawah 10 ni plak percaya bulat2.. cube berita harian tu amik gamba sebelah malam.. waktu tengah2 rancak.. tak berani punya..

    ReplyDelete
  9. Mungkin depa target makcik pakcik yg takde access internet dan tak baca paper sinar. so jangan terkejut klau berita tak betul macam ni depa siarkan lagi in the future...

    ReplyDelete
  10. Kecik kecik menipu bila besa masuk amnok.

    ReplyDelete