Friday, 27 June 2014

SETELAH DICABAR KEMUKAKAN BUKTI, KINI GAMBAR ISTERI AWIE KENA BELASAH TERUK TERSEBAR LIGAT DI ALAM MAYA.



Gambar ini mula tersebar di Whatsapp sebelum ada pihak memuat naik ke sebuah komuniti di Facebook dan ianya kini mula menjadi perhatian ramai.

Gambar itu menunjukkan individu yang didakwa adalah isteri kepada penyanyi Awie, Rozana Misbun kelihatan agak teruk dan menurut sumber itu adalah akibat dipukul seseorang.


Sumber juga ada menyebut yang ini adalah bukti kes pukul isteri yang melibatkan Awie baru baru ini. 

Wallahu’alam. Gambar begini sahaja tidak mampu sebenarnya untuk menyabitkan Awie sebagai pelaku / kaki pukul walaupun beliau cukup terkenal dengan panas baran tidak bertempatnya.

Apa-apa pun tuan punya badan wajar respon demi pencerahan dan kebenaran.

23 comments:

  1. "PKR = Parti Keling Rakyat".....haktuihhhhh!!!!!27 June 2014 at 08:35

    "PKR = Parti Keling Rakyat". Sebab tu budaya gangster kuat. Paling byk makan duit puak keling ni la.

    Jika jumpa ular dan jumpa keling, maka ketuklah keling itu dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woooooooo jahat punya gang Keadian Raya, dahlah fitnah TSKI, sabotage dia plakkkkkkkkk.

      Cilakak betul la. Buat recount kalau kami keluar Parti.
      Dengan penuh Ikhlas, penipu2 dan penfitah 2 sudah terbuka agenda mereka.

      Meraka inilah disebut Abang Tinta sebagai UG sebenarnya atau lebih tepat Urang Giler Kuasa (UGK).

      Laknat penfitnah macam TB Malaysia Waves
      Laknat penghasut macam Keadilan Raya
      Laknat Penipu macam Malaysia Chronicle

      Padanlah PAS pusat simpati Dengan TSKI. Orang solihin sentiasa bersimpati kepada orang di jalan yan benar

      What ever it is we will defend TSKI as our MB

      Kadang2 terpikir plakkk baik masuk PAS, kat sana walaupun ada konservatif dgn progressive sect tapi tak de lahhhh tipu cam ni. Yang Islam blei masuk Pemuda PAS yang bukan Islam masuk Sayap Penyokong.

      http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/06/27/Khalid-supporters-want-recount-for-Kuala-Selangor-polls/

      SHAH ALAM: Tan Sri Khalid Ibrahim’s supporters want a recount for the PKR Kuala Selangor division chief polls, which saw the Selangor Mentri Besar defeated by his challenger S. Manikavasagam.

      Khalid’s political secretary Azman Abidin said it was puzzling because Khalid was leading when electricity was cut off at the party headquarters in Tropicana where the counting took place early yesterday.

      He claimed that after the power was restored two hours later, some 100 spoilt votes “miraculously” seemed to go to Manikavasagam.

      “Checks with Tenaga Nasional Berhad showed that there was no supply interruption in Tropicana,” he said.

      Manikavasagam clinched 701 votes to Khalid’s 515. Khalid, however, managed to obtain more votes than incumbent Azmin Ali for the deputy president’s race.

      Manikavasagam’s team won all the top posts in the division, as well as Wanita and Youth wings.

      “It is a clean sweep. And I couldn’t ask for a better birthday present,” said Manikavasagam, who turns 49 today.

      The division polls were held on Saturday but votes were tallied in the wee hours of yesterday at the party headquarters.

      Others in Manikavasagam’s team who won in the divisional polls were David Selvam (deputy chief), Nor Azhar Jamil (vice-chief), D. Thalapathi (Youth chief), Azril Idris (deputy Youth chief), V. Bobinath (Youth vice-chief), Mariana Abdullah (Wanita chief), Latifah Sulaiman (deputy Wanita chief) and K. Punithavathy (Wanita vice-chief).

      Manikavasagam attributed the clean sweep to the will of the division members for change.

      Manikavasagam almost lost his chance to contest when the party suspended his membership for highlighting concerns over money politics in the media. The party lifted his suspension and allowed him to contest after he pleaded his case with material evidence.

      On the blackout, Manikavasagam said the polling agents were all there as witnesses.

      “Everyone left the room after it was locked,” he said, adding that tallying resumed after midnight and ended at about 6am.

      Fourteen more divisions in Selangor and Sabah will hold their polls tomorrow.

      Delete
    2. Anon 8:35 salah jawapan kamu. Jika jumpa ular dan jumpa keling, kita ketuk kamu dulu....sebab kalau x ketuk kamu dulu, kamu akan buat cerita keling dah makan ular.

      Delete
  2. Umno...parti pukimak rakyat.
    bn... babi negara

    ReplyDelete
  3. Ni sumer poyo...haktuihhhh

    ReplyDelete
  4. Geng pukida la ni.masuk umno automatik jd bodoh mcm lembu nfc.

    ReplyDelete
  5. inilah peragai sebenar IKON yang diagungkan oleh um NO dan MUFTA Perak bughah

    keza

    ReplyDelete
    Replies
    1. IKON samseng taik kucing!!!

      Delete
  6. ini alergik tak?
    tak kan kes pukul mcm ni polis msia masih nak tutup kan
    kes budak terbiar yg tak reti apa apa sgt sgt di ambil berat oleh wanita nfc
    tak kan kes wanita yg sihat akal di tak di pedulikan oleh wanita nfc
    dlm hal spt ini pej agama buka lah file jgn biarkan kaum hawa jd mangsa
    bukan menuduh tp dr kecederaan mangsa perbuatan tersbt di lakukan oleh org yg baru balik dr pub

    ReplyDelete
  7. Nape komen lari tajuk ?
    Nampak sgt x peka....

    mayb awie ingat tmpt latihan hahaha

    ReplyDelete
  8. issssshhhhh.....teruknyeee....takpayahlah nak pertahankan diri mengampu pada setan hanya atas nama cinta...buatlah report untuk dapatkan pandangan yg betul secara agama...hidup ni sekali jee..jangan biarkan diri teraniaya....kesiannn

    ReplyDelete
  9. Horeyyyyy hari raya dah dekat...

    ReplyDelete
  10. Masa kau belasah bini kau ni kau nyanyi lagu apa ekkk? time chorus tuam kat mata ke apa? Kalah pertandingan karaoke ke apa

    ReplyDelete
  11. Jantan ape ni??? Buat bini mcm binatang!

    ReplyDelete
  12. Horeyyyyy hari raya dah dekat...

    ReplyDelete
  13. Undang undang malaysia menghalakan kekerasan rumah tangga. Boleh pukul bini sampai patah riuk. Boleh seksa anak sampai kurus melidi. Kalau bini awi ni pergi buat report pun polis akan nasihatkan agar hal keluarga selesaikanlah diluar.

    ReplyDelete
  14. Gambar spt nie x leh jadi bukti Awie yg pukul kecuali ada laporan polis dan laporan perubatan.

    ReplyDelete
  15. Yeaayy..!! Amk BR1M thun dpn muka dh sembuh...polis pn tkut nk amk tndakan..ayahanda awie tuuu

    ReplyDelete
  16. mmg ptt kena pukul pn...bini dia ambik duit rm250k p beli beg bjenama..bila awie minta duit nk buka bisnes dia ckp x de...tip..tup..g bank baki tinggal rm200 x mgamuk awie kt citu...tang tu gak le kena belasah...ptt bini dia x byk ckp udah bt salah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bknlaa...ari tu ari kamis. Diorg p bank, awie nk tkarkn nama akaun kpd bini dia smpena mlm jemaat. Last2..awie dpt tau bini dia bndera merah..trus ngamuk awie

      Delete
  17. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete
  18. Lu orang semua bodoh bahlol, dia pukul mesti ada sebab nya, mungkin dah tak tahan lagi, jaga tepi kain sendiri dan jangan jaga tepi kain orang lain, tepuk dada tanya selera

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...