Monday, 23 June 2014

PELAKUN DAH TAK LAKU AZHAR SULAIMAN NAK CARI GURU SAMPAI KERUMAH KERANA DIDAKWA TAMPAR ANAKNYA SEBANYAK 10 KALI????



Logik ke???? .. Masuk akal ke??? Seorang guru tampar anak muridnya sebanyak 10 kali???? .. Kesalahan apa sampai begitu sekali diperlakukan????

Setelah sekian lama membisu dan mendiamkan diri tetiba pelakun yang sudah pudar dan ditolak peminat ini cuba membawa gempar seolah-olah nak tarik perhatian dorang ramai engan gara-gara satu kenyataan menerusi akaun laman sosial Facebook miliknyaa

Azhar ada mengeluarkan kenyataan di status laman sosial Facebook miliknya yang dia mahu berjumpa dengan cikgu sekolah anaknya, Andika Rees kerana guru berkenaan didakwa telah menampar anaknya sebanyak 10 kali.

Sudah tentu ramai yang terkejut dengan status tersebut. Lagi terkejut apabila guru berkenaan didakwa menampar anaknya sebanyak 10 kali. Banyak betul. Kesalahaan apa sehingga membuatkan cikgu tersebut berbuat demikian?

Namun, status itu sudah pula tiada, mungkin sudah dipadamkannya setelah ianya menjadi viral di media sosial. Kalaupun ada masalah dengan guru berkenaan, tak perlulah muat naik status begitu. Nampak sangat pelakun yang sudah gersang ini cuba nak cari perhatian dengan mengembar gemburkan cerita yang tidak masuk akal.

Mengikut sejarah silamnya, dia ni kaki jenis buat repot polis .. Peliknya tidak kedengaran pun dia nak buat repot polis.

Cari modal lainlah kalau nak ambil perhatian umum.

12 comments:

  1. Natang ni kan yg pernah hina hukum hudud dan kemudian minta maaf pada orang ramai kerana "terasul" cakap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. "PKR = Parti Keling Rakyat".....haktuihhhhh!!!!!24 June 2014 at 17:31

      "PKR = Parti Keling Rakyat". Sebab tu budaya gangster kuat. Paling byk makan duit puak keling ni la.

      Delete
  2. Ok lerr berita tu. Tenkiu sama Omak Kau.

    Kita berita kena open, share ramei ramei.

    Jangan jadi empunya blog Malaysia Waves@ Deramang @Macbeth@TB@Tulang Besi. Jumud lagi menjumudkan Ha Ha Ha

    Mehhhh baca article tiga suku ibnu retard dari Malaysia Waves dan kita gelak ramai2

    http://www.malaysiawaves.net/2014/06/haji-hadi-bakal-serah-selangor-pada-bn.html

    Dalam Article TB d Malaysia Waves dikatakan yang Khalid MB bertahan dalam jawatan MB sebab support Ustaz Hadi.

    Woiii TB kau ni fius betullah. Dalam blog tiga suku kau tu dah lah ada 3 elemen sajerrrrrr. i.e. UG (Unity Govenment tak wujudpun), Alphard dan satu lagi Khalid MB

    La ni dia nak kaitkan UG dgn Khalid MB. Dahlahh UG tak wujud lagi mau kaitkan dengan orang politik.

    Next phase aku rasa mamat bengong ni nak buat ada link antara UG dan Khalid MB sebab nak beli Alphard. Kahhh Kahh Kahhh BODOOOO

    Macam ni la, boleh tak aku kaitkan Bigfoot dengan T-Shirt Hijau Lengan Putih dan Nepal. Kah Kah Kah.

    Jalan cerita sudah jadi = Mamat Nepal cari bigfoot pakai t-shirt hijau lengan putih

    Kah Kah Kah

    Terbuktilah Malaysia Waves otak 3 dimensi - Alphard, UG (Hanya Rekaan) dgn Khalid MB

    Balikkkk Laaaaaaaaaaaa TB cakap macam UG (Urang Gilerrrrrrrrrrrr)

    Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe....apa ko mengarut ni cadburyyyy.....

      Delete
  3. dia salah kira kut
    ntah ntah cikgu tampar 12 kailb baru btul sedojen

    ReplyDelete
  4. Anak ngan ayah sama je mulut celupar sebab itu anak dia kena tampar. Azhar Sulaiman tu kalau dapat kat aku sah aku pijak pijakan mulut celaka. Ambil lah sebagai pengajaran kepada Azhar Suiainan. Hari ini anak dia yg kena penampor jepun cek gu esok lusa mungkin Azhar kena penendang pula.

    ReplyDelete
  5. Kat Mesia nih memang dah banyak orang sakit jiwa. Kalau aku cakap pun bukang korang nak percaya.. Korang memang poyo.. Hiaaaaark.. tuuuih! Kah kah kah..

    ReplyDelete
  6. Kehkehhkehh mcm2 hal pulakk......artis oh artis..

    ReplyDelete
  7. mana boleh hal mcm ni terus jumpa guru tersbt Ibu bapa murid kena jumpa pengetua dulu dan smpkan hal ini kpd pibg Sah azhar buat citer tipu Pihak sekolah kena ambil tindakan ke atas Azhar krn merosakan nama baik sekolah

    ReplyDelete
  8. Mungkin tamparan terkumpul sejak masuk sekolah hingga kelmarin kot. Paex pun kita doakan moga para pendidik laksanakan tugas ikut panduan. Tapi kita dulux kena rotan sebab tak siap kerja seklolah tak pernah report... Betul tak////

    ReplyDelete
  9. Sia2 je mamat ni jadi penjilat umno munafik.bukan boleh dapat apa2 projet pun.

    kikiki

    ReplyDelete
  10. Ni sumer poyo...haktuihhhh

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...