KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 29 May 2012

SUDAH KANTOI LUNYAI BEB!!!!.. BUKTI BERGAMBAR BUKAN CAKAP PAKAI AIR LIUR BASI....BELIA YANG HADIR DIHIMPUNAN JUTAAN BELIA TEMPOH HARI DAPAT DUIT SAKU SELAIN BAJU-T DAN PENGANGKUTAN PERCUMA....



Selain baju T dan pengangkutan percuma, belia, anak-anak muda yang hadir di Himpunan Jutaan Belia baru-baru ini diberi wang saku sebanyak RM 30 bagi meramaikan.

Walaupun disediakan beberapa hiburan percuma termasuk import dari Korea kumpulan K-Pop namun pihak penganjur tidak yakin keramaian yang diharapkan tanpa disogok serta diangkut .

Sebab itu keramaian yang dihebohkan hadir bukannya tulin dan sukarela.

Lihat saja para belia mempermainkan pihak yang menyogok mereka.

Itulah sebabnya Najib Razak masih ragu-ragu mau membubarkan parlimen. Dia sendiri tahu program Himpun Jutaan Belia tidak menyumbang kepada mentermahkannya kepada bentuk undi.


PSSTT... WANG KASI REMBAT... BAJU T KASI PAKAI... BAS DIBERI NAIK.. NAMUN NAK UNDI SORI BEB!!!!

15 comments:

  1. besalah tuan,kalau PR leh buat UMNO/BN pun leh buat jugak camtu...parti politik mana pun sama jaaa..toksah dok kutuk mana2 parti,yg penting pangkah secara senyap lagi baguih dok ada..ataupun kita sendiri yg jadi calon,pastu sogok kengkawan,kenalan adik beradik dll undi kita..

    ReplyDelete
  2. Baguslah bagi RM30. Bersih kasi gas podih mato

    ReplyDelete
  3. Kalu PR buat tak pa boh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pernah p dengaq ceramah PR ker? semua org tahu kalau p dengaq ceramah PR depa bukan dpt duit...tp depa yg bagi sedekah...ada rakyat rela nk sedekah kt UMNO cm tu?....haaa ko pikir2kn tp pakai laa otak hang jgn pakai kpala lutut...

      Delete
  4. Salam semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  5. Tekorak kau invest invest ni. UMNO BN yang kayoo rayo pegang duit nogaro pun cuma sanggup bagi RM500 tah berapa puluhan tahun sekali, ini kan syarikat jadah apo yang nak bagi tiap2 bulan RM310 dan lebih.

    Ko ni nak pelingkup lagi rakyat Malaysia yang dah kian lingkup dek koroje haram jadah menteri UMNO BN ker?. Cuba menatang kepala bapak apa dan nak selamat kepala hotak apa?. Bukan main cakap syarikat Eropah tapi tak sekor pun orang Eropah tahu menahu pasal syarikat jadah ko tu, apa lagi mat saleh mek saleh Eropa nak join.

    Baik ko hantuk kepala tengkorak ko tu kat tiang letrik TNB biar pecah, pas tu ko jual kepala hotak pecah ko tu kira timbang kilo kat keling botol..ada gak duit masuk.

    ReplyDelete
  6. Nik Aziz dah tua, patut berundur, bagi mat syabu jadi murshitul am pas lak..

    ReplyDelete
  7. bg Najib berundur lak bg kat Rosmah....mesti ada 'lembu-lembu' kak ijat yg sokong lagi...

    ReplyDelete
  8. xdak maruah punya belia..baruah...!

    ReplyDelete
  9. Nampaknya rasuah di Malaysia dah cukup teruk. Semua kena duit. Nak sokong kena duit, nak datang kena duti, nak lepas kena duit, nak projek kena duit. Itulah anak bangsa didikan umno/najib.. rasuah makin menjadi2.. naik bosan aku dengan umno nih..!

    ReplyDelete
  10. Alaa.... peduli pa ngan sua RM30. Leh la alas perot. Mana2 parti bg duit sruh mai himpun nampak sangat tak yakin sokongan rakyat sendiri.

    ReplyDelete
  11. Cuba kalian jadik belia yg masih muda remaja.. diberi peluang bejalan beramai2 dgn kengkawan ke karnival belia mcm kat putrajaya tu, transpot dsediakan 'allowance' diberi, anda pergi tak. 90% akan pergi tanpa memikirkan sebarang agenda politik pun, kira oklah klu kerajaan kuluarkan duit utk remaja2 bawah umur ni,bukanya diorang ngundi pun, lgpun ramai yg masih belum bekerja lg,apa sgtlah rm30 tu.Hendak membentuk remaja pada zaman ini hendaklah seimbang merangkumi pendedahan,pembelajaran dan juga riadah berunsur hiburan. Bukan umno aje patut buat mcm tu, parti2 lain pun juga. Kalau Umno buat acara karnival/jualan/konsert/pameran, maka parti lain fikirkanlah himpunan jutaan belia dlm acara yg releven dgn pendirian parti.Cubalah jadik komuniti yg lebih terbuka.jgn asyik seperti langau yg hanya menhidu busuk sedangkan yg elok dan wangi dinafikan.Atleast ada juga acara karnival sperti ini yg bukan saja belia yg datng,malah saya lihat ramai ibubapa membawa keluarga masing2 utk Quality times bersantai dihujung minggu. Komen saya ini adalah neutral sbab kalau sebut pasal politik, pendirian saya adalah terbuka. Namun keutamaan adalah yg memperjuangkan Agama,Bangsa dan Negara. Saya masih menantikan sebarang event pembangkang,Insyallah saya pergi punya. Saya sgt kagum dgn juga fenomena Ustaz Azahar Idrus.

    ReplyDelete
  12. berapa banyak daa,,event pembangkag setiap hari ada saja ,,mau ngan tak mau saja,,,kalau berhimpun jantan betina tu nak perjuangkan agama kepala hotak apa???pembagkang tak payah panggil artis datang pon kehadiran beribu ribu..

    ReplyDelete
  13. Kalau tak rasuah bukan ameno.

    ReplyDelete