Monday 16 January 2012

HASAN ALI "AKIDAH" PUN BERKATA..ABU!!!!... ASALKAN BUKAN UMNO!!!!Tidak Sekali-Kali Sertai Umno - Hasan Ali
KUALA LUMPUR: Datuk Dr Hasan Ali pada Isnin menegaskan bahawa beliau tidak akan sekali-kali menyertai Umno sebaliknya selesa dengan statusnya kini dalam misi meneruskan agenda mendaulatkan Islam.
Malah jelas Hasan, beliau masih sayangkan PAS walaupun parti itu mengambil keputusan drastik memecatnya daripada parti itu baru-baru ini.
"Masuk Umno? Not at all (tidak sama sekali)...MStar..

KWAH KWAH KWAH....HASAN AKIDAH INI BILA KENA TERAJANG KELUAR DARI PAS PUN TAK KELAPAQ NAK MASUK UMNO....BETAPA JIJIK DAN HINANYA JENAMA UMNO NI....KWAH KWAH KWAH....MASUK PERKASA TAK INGIN...MASUK PEKIDA JAUH SEKALI....MASUK UMNO TIDAK SAMA SEKALI... KWAH KWAH KWAH.... PELIKNYA YANG HEBOH KATAKAN PENYOKONG HASAN AKIDAH AHLI-AHLI PAS SERAMAI 150 ORANG DARI GOMBAK SETIA MELOMPAT KEDALAM UMNO KIRA MACAM MANA EK?....IDOLANYA SENDIRI TAK MASUK UMNO BAGAIMANA MEREKA BOLEH TERJUN DALAM NAJIS UMNO?.....NAMPAK BENOR TIPUNYA MEREKA NI WEH!!!... KWAH KWAH KWAH...

1 comment:

  1. Analoginya begini ...kalau tak setuju kau punya pasallah. Ada seorang budak pekak badak duduk dalam masjid kemudian tu apadia tok bilal cakap atau tok imam tegur atau ustaz tazkirah dia tak faham-faham. Buat hal sendiri walau pun bertentangan dengan peraturan masjid. Dia pun dihalaulah dari masjid kerana tuli dan tak mendengar kata. Bila kena tendang keluar masjid budak ni pun diajak oleh kaki botol dan betina ke disko dan kelab dangdut. Budak pekak badak ni pun jawab ,"NOt at all." Eh elok pulak teliga dia. Selama ni ustaz tegur buat pekak je. Itlah kisah yang disampaikan oleh Menteri Pasola.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...