Thursday 19 January 2012

SHAHRIZAT SAMAN ZURAIDA DAN RAFIZI RM50 JUTA SEORANG KERANA DEDAHKAN APA YANG DIDEDAHKAN OLEH KETUA AUDIT NEGARA...INI MACAM PUN BOLEH KAH???


Isu NFC: Shahrizat saman Zuraida, Rafizi RM100 juta
Menteri pembangunan wanita Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil hari ini mengemukakan saman ke atas dua orang pemimpin PKR ekoran kenyataan oleh kedua-dua individu berkenaan berhubung skandal National Feedlot Corporation (NFC).

shahrizat wanita umno victory 250309 3Shahrizat dalam saman yang difailkan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur mendakwa ketua Wanita PKR, Zuraida Kamarudin dan pengarah strategi parti itu, Rafizi Ramli telah memfitnah dan memburuk-buruk beliau.

Ketua wanita Umno itu, yang kini bercuti selama tiga minggu, menuntut RM50 juta untuk gantirugi umum dan RM50 juta untuk gantirugi teruk dan teladan.

Peguam Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah berkata, saman itu dikemukakan dengan asas bahawa siasatan yang sedang berjalan itu diyakini akan membuktikan Shahrizat tidak bersalah.

KWAH KWAH KWAH.....HELO MR LAWYER UMNO....APA YANG DIDEDAHKAN OLEH YB ZURAIDA DAN SDR RAFIZI IALAH APA YANG DIDEDAHKAN OLEH LAPORAN 2010 KETUA AUDIT NEGARA... MEREKA BUKANNYA MEREKA CIPTA CERITA.....KALAU FITNAH MENGAPA HJ NAJIB BEKUKAN SEMUA ASET NFC?... MENGAPA DILANTIK FIRMA JURUAUDIT UNTUK MENJALANKAN AUDIT TERHADAP KIRA-KIRA NFC?....MENGAPA SURUH SHARIZAT PERGI BERCUTI 21 HARI?..YANG UNTUNGNYA NANTI IALAH LAWYER UMNO NI JUGA... MENANG KALAH LAIN CERITA JANJI UPAH GUAMAN MESTI SHAHRIZAT BAYAR....KWAH KWAH KWAH....DALAM MAHKAMAH NANTI SEMUA KASI DEDAH... KAIN KASI SELAK.... KWAH KWAH KWAH..

PSSTTTTT....MENGAPA BUKAN NFC YANG SAMAN ZURAIDA DAN RAFIZI?.

1 comment:

  1. duit ;lowyor pusat zakat leh bayo dulu, apa gaduh

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...