Sunday 22 January 2012

NFC MINTA OKSIJEN DARI PERKASA.....
Pegawai dendam, jual maklumat NFC'
Isu Perbadanan Fidlot Nasional didakwa berpunca daripada dendam seorang pegawai yang dibuang kerja kerana didakwa pecah amanah dan kemudiannya menjual maklumat berkaitan kepada pembangkang.

Kumpulan pendesak Melayu PERKASA Datuk Ibrahim Ali hari ini berkata, beliau dimaklumkan perkara itu oleh pengerusi Nasional Feedlot Corporation Datuk Salleh Mohamad Salleh Ismail dalam perbincangan selama lebih dua jam di sebuah hotel di Kuala Lumpur.

"Dia (pegawai itu) tak puas hati (dipecat), dia jual maklumat," katanya sambil mendakwa perkara itu diberitahu padanya pagi tadi.

Tanpa mendedahkan eksekutif pemasaran itu, Ibrahim berkata beliau difahamkan, laporan polis sudah dibuat terhadap pegawai itu yang didakwa terlibat pecah amanah lebih RM2.5 juta, yang dikatakan diperoleh daripada jualan bekalan bahan mentah kepada pasar raya.

KALAU NAK BERI ALASAN PUN BIARLAH NAMPAK CERDIK SIKIT....BILA NAK MINTA BANTUAN CARILAH ORANG YANG CERDIK PANDAI....BANYAK-BANYAK ORANG DENGAN IBRAHIM ALI PERKASA DIA MOHON BANTUAN NYAWA....TAK KISAHLAH SIAPA YANG BERI MAKLUMAT ASALKAN MAKLUMAT ITU SAHIH DAN TEPAT....LAINLAH KALAU BERI MAKLUMAT PALSU....MASALAHNYA, APA YANG DIDEDAHKAN OLEH PKR/PAKATAN RAKYAT IALAH MAKLUMAT YANG DIDEDAHKAN OLEH LAPORAN KETUA AUDIT NEGARA TAHUN 2010....MULA-MULA MINTA BANTUAN SEEKOR "DATUK" NAK KAUTIM DENGAN PEGAWAI PENYIASAT DARI JABATAN SIASATAN JENAYAH KOMERSIAL BUKIT AMAN SEBANYAK RM1.7JUTA....DENGAN PERKASA BERAPA KENA BAYAR UPAH KONSULTAN?....

PSSTT.....KALAU SAMPAIKAN PERKASA NAK MASUK CAMPUR, ERTINYA TIADA SIAPA YANG SANGGUP TOLONGLAH TUUU......PASTIKAN BAYAR PERKASA DENGAN TUNAI TAU... JANGAN GUNA KAD KREDIT....

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...