KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 3 December 2012

Datuk Seri Anwar Ibrahim menegaskan, tiada seorang pun rakyat bakal menerima nasib dan kezaliman sama seperti dialaminya sepanjang 14 tahun ini. “Dulu, istana mana yang saya tak pernah pergi? Santapan mana yang saya tak pernah makan? Darjah kebesaran dari negeri mana saya tak dapat? Sabah, Perak, Pulau Pinang. “Kemudian saya dimasukkan ke penjara enam tahun. Dipukul, dihina, dari pakaian penuh sehingga telanjang, diberi makanan dalam plastik dan dibaling seperti anjing,” katanya menimbulkan suasana sayu 3,000 rakyat Pasir Salak pada ceramah Jelajah Merdeka Rakyat malam tadi. “Sampai saya rasa ‘give-up’, saya nak menyerah terus, tapi ada seorang tok guru datang dan nasihatkan agar jangan mengalah,”

3 comments:

  1. panjang betul title post ni.haha..

    ReplyDelete
  2. agak2 blh masuk malaysia book record tak?..tajuk terpanjang..puh

    ReplyDelete
  3. Nak mintak tolong ni. Tajuk tu jangan la panjang sangat, nampak pelik sangat kat dalam blog aku, kalau tak boleh tolong pun takpa, aku buang ja dari bloglist aku. Boleh kut macam tu... Hahaha...

    ReplyDelete