KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 3 December 2012

JOM LIHAT BETAPA SOMBONGNYA CALON MB SELANGOR DARI UMNO/BN!!!!


BIAR GAMBAR SEBAGAI SAKSI BERBICARA BETAPA SOMBONG DAN ANGKUHNYA CALON BAKAL MB SELANGOR DARI UMNO.

Rakaman gambar di majlis perkahwinan anak perempuan Hishamuddin dengan anak tiri Siti Nurhaliza disebuah hotel 5 bintang di Kuala Lumpur, menunjukkan betapa sombongnya pemimpin UMNO bertaraf menteri dan berjawatan sebagai Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor, yang diwar-warkan sebagai calon bakal MB, Datuk Seri  Noh Omar.

Langsung tidak mau bermesra dengan pemimpin UMNO yang lain yang tidak kurang hebatnya memegang jawatan dalam UMNO.

Bila ada yang mau bergambar dengan beliau, dia sekadar terus mau menjamah makanan saja. Bila mau bersalam beliau sekadar menjelingkan mata.

Layakkah beliau diangkat sebagai pemimpin negara yang mesra rakyat?

Kalau dengan yang berjawatan dalam UMNO dan bergelar Datuk pun Noh Omar tidak layan, apakah dia akan layan mesra kita yang rakyat biasa ini?

PEMIMPIN UMNO TIDAK PERNAH BERUBAH.. MAKA TANGGUNG JAWAB RAKYAT KASI UMNO BERUBAH KEDUDUKKAN DARI PARTI PEMERINTAH KE PEMBANGKANG!!!!

12 comments:

  1. PxxxMAK KAU LA....FITNAH niw

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa menjadi setan yg xmau dikenali?macam haramjadah kata najib.

      Delete
    2. isk iak isk... kalau telahan dri skeping gmbar oleh pejak PR dikata fitnah tpi kalau gmbar TGNA yg menghirup sisa makanan dlm pingganya disamakan khinzir makan takpe plak?
      Foto PM di tunjukan ponggong diangap menghina pemimpin tpi kencingkan foto pemimpin2 PR Tg HjnHadi, Kit Sianh & Guan Eng dikira wajar pulak eak? Foto DSAI dgn menuninjukan isyarat tangan agar beredar semasa BERSIH 3.0 ditafsirkan arahan merempuh halangan tpi pencacai2 UMNO menunjukan jari yg berupa isyarat lucah tu dikira suci pulak?
      Usah jdi macai UMNO spesis Umat Melayu Naif Otak nya....koloni Be End! foto Noh Omar tu kalau korang rasa bukan gambaran admin korang tkyah la sebok! Biar gambar yg berbicara!

      Delete
  2. agak2 la pn... sekadar gambar 2 keping cmnie pastu ckp mcm2... bukti bia cantik skit... aku pn pembangkang gak... kalo sekadar mcm nie admin main2 kan isu, mmg x la kan... bia cntik isu n bukti kalo nk hentak org pn... adesss....

    ReplyDelete
  3. Apa yang sombongnya?!! Tak paham aku..nak bergambar datang la bergambar. Gambar yang kau tunjuk ni gambar split second. Nak fitnah pun..berkualiti la sikit. Picisan murahan.

    ReplyDelete
  4. ....bukankah mereka sedang berborak(lihat pada gaya bergambar)

    ReplyDelete
  5. aduh..
    berita dah mcm standard dr UMNO pulak..
    kemon lah..
    kasi ada maruah sikit lah..

    ReplyDelete
  6. Tapi dengan rakyat, Noh Omar memang sombong gila. Siapa yang pernah berurusan dengan dia tahulah. Cuma masa nak pilihanraya saja dia tunjuk mesra. Tu pun kat kawasan dia saja lah. Nak pancing undi.

    ReplyDelete
  7. Aku setuju... Kerana pemimpin umno dengan rakyat biasa jurang sangat besar. Mereka mahu dianggap seperti dewa. Buktinya... Kalau jumpa rakyat marhaen... Siap dengan bodyguard.. Sambutan besar-besaran... Sekali turun... Banyak duit pembayar cukai habis digunakan.Tak boleh ke bersederhana dslam segala serbi.

    ReplyDelete
  8. pelik la korang ni....dah kuar video buat benda tak senonoh pun bukan korang nak percaya...dah buta politik...

    ReplyDelete
  9. entah memang pukimak kaw lah blog macam ni!..pangkal kemana ujung kemana pandai je tuduh org begitu begini..jadi volunteer kat ngo human right nenek dia tapi pro niknajis dengan kaki sondol bontot..
    aku anak jati selangor...daripada lagak balaci si gagap yang naek motor besar macam gangster ada ko jumpa noh omar balik tanjung karang bawak body guard?...puki OMak Kau...

    ReplyDelete
  10. Marilah undilah pangkahlah Pakatan Keadilan Rakyat Malaysia..

    ReplyDelete