KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 3 December 2012

PEMIMPIN UMNO SENYUM SINIS CARA BARU IKRAR SUMPAH UMNO YANG DIPERKENALKAN NAJIB RAZAK DIPWTC!!!! SUDAH BERANI LAWAN TOWKEY!!!!!


Rakaman gambar Timbalan Pengerusi UMNO Wilayah Persekutuan merangkap Ketua UMNO Bahagian Lembah Pantai dan Menteri Wilayah Persekutuan Dan Kesejahteraan Bandar serta calon yang menawarkan diri nak lawan YB Nurul Izzah, Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin  yang tertawa sinis apabila Najib Razak mengajak para perwakilan termasuk ahli-ahli Majlis Tertinggi UMNO, ikut cara dia genggam erat tangan kanan sambil dakap pada dada kiri sambil bersumpah janji setia kepada UMNO sampai mati, telah mula diperkatakan dikalangan ahli-ahli UMNO.

Kebanyakkan mereka melahirkan rasa kurang senangnya. Seolah-olah Raja Nong Chik memperlekehkan cetusan idea Presiden UMNO.

Tapi bukan nak katalah.. Memang patut pun diketawakan.

Dahlah cara pun agak pelik dan ganjil.. intipati sumpah pun mengajak rakyat untuk ketawa terbahak-bahak.

5 comments:

  1. Sumpah janji setia hanyalah kepada Tuhan yang satu....yang lain2...boleh masuk bakul sampah...

    ReplyDelete
  2. Jangan la guna gambar candid murahan. Gambar split second ni tak mempunyai apa2 makna. Nak tabur fitnah pun..biar la ada class gitu..ker dah tak ada modal nak tabur fitnah..gambar split second ni pun jadi la. Umum tahu Raja Nong Chik ni memang utamakan rakyat..dah terbukti berbanding Nurul Izah si pluralrisma. Saya orang Pantai Dalam..kami tahu yang mana emas tulin yang mana emas celup. Tak yah dok cerita la

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau wliayah ni ikut negeri, nongchik tu takkan jadi menteri der..pr menang 10/11 kat kl ni..nongchik rasmi kelab judi freemason ko tak kata pluralisma?puiiiii!

      Delete
    2. Yang tu tak nampak..boleh jadi fitnah @ betul. Yang dok cerita sekarang tu yang gambar nong chik. Nong chik ketawa..mungkin..tapi tak la ketawa sampai nak perlekahkan ikrar...lojik la sikit.

      Delete
  3. nong chik tu jadi menteri sebab dia kawan baik dato alis nor penasihat najib..nasib la..tp ramlan skolani x bagus..ramli x bagus, kem sudah out, sazali lagi la ..yg lain semua x bagus..sama mcm najib general tanpa askar..setakat bagus tp tak berani debat xpayah jadi menteri..nak bagi projek pada orang umno, datuk bandar jadi mangsa.. Aku pun orang Lembah Pantai..dia gelak tu betul, malah shahrizat dan syed ali pon ketawa besar lepas tu..memang lucu dan pelik..anti climax betul..aku rasa ko ni dari team media baru yg diupah tengku la ..kan

    ReplyDelete