Sunday 17 November 2013

BERKAMPUNG DI TANJUNG KARANG UNTUK MENJAYAKAN MINI KARNIVAL WANITA USAHAWAN WANITA DESA DUN PERMATANG


Bertempat di Taman Nilam Tanjung Karang Selangor, Dun Permatang telah menganjurkan Mini Karnival Usahawan Wanita Desa (MKUWD) yang dirasmikan oleh YB Dr Daroyah Alwi merupakan Exco Tetap Kesihatan, Pembangunan Usahawan, Sains, Teknologi dan Inovasi juga ADUN Sementa dalam suasana yang meriah disulami dengan perlbagai program menarik yang telah diatur oleh pihak penganjur dimana telah mendapat sambutan hebat dan menggalakkan.

Omak kau juga tidak ketinggalan bersama Penyelia Pet-Soho's Selangor Puan Siti Aminah juga kerjasama protege membuka dua buah booth untuk menjual produk kuih, buah-buahan dan reflexiologi.

Tahniah kpd Tuan Yahya Shari bersama jawatankuasanya atas kejayaan ini. Teruskan usaha sokongan ini agar usahawan-usahawan ini dapat terus dibimbing dan dipacu lebih kehadapan untuk mengetengahkan produk masing-masing.

2 comments:

  1. Kalo mat telo yang buat mini karnival ni kompom masuk tv3 3hari 2malam..kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Sekadar ingin bertanya dgn ikhlas. Itukah wajah mamat kat gmbr atas tu yang pernah kecoh suatu masa dulu ditangkap tengah melancap chating? Dah kena buang dari PKR kan?Pernah bekerja sbg ahli majlis kan. Kalau salah siapa orang itu ye.

    Mohon kerjasama dari rakan pkr untuk bagi maklumat kepada saya utk mengkaji dan menulis sejarah parti kita yang semakin kuat ini. Kalau boleh letak kan gambar yang mana org yang sebenarnya supaya tak tersalah letak dlm buku saya kelak,.boleh yee

    Maaf ye..assalamualaikum semua.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...