KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 22 March 2013

GEMPAR!!!!!... LIDAH BIAWAK RASMI UMNO, UTUSAN, BANTU PAKATAN RAKYAT HEBAHKAN KEPADA RAKYAT WAJAH SEBENAR PAPAGOMO @ WAN MUHAMMAD AZRI WAN DERIS !!!!!!!


Media lidah biawak rasmi UMNO Utusan Malaysia, terbitan hari ini dimuka depan telah memaparkan wajah siapa dia Papagomo @ Wan Muhammad Azri Wan Deris atas tajuk "ANWAR SAMAN PAPAGOMO"

Pergh!!! jadi tidak bolehlah papagomo nak menidakkan yang wajah itu bukan rupa dia yang sebenar. Kalau dah Utusan pun tolong bantu sahkan sudah pasti itu memang papagomo.. Jadi dalam perbicaraan saman sivil RM100juta nanti, tidak bolehlah lagi papagomo nak gunakan alasan penakut yang blog papagomo itu bukan milik dan dikawalan beliau.

Kiranya Utusan telah membantu peguam DSAI dealam mengenal pasti dan mengecak siapa tuan punya blog kaki fitnah paling terunggul didunia yang menjadi sanjuga dan pujaan UMNO.

Terima Kasih Utusan Malaysia kerana awal-awal dah beli insuran.

Mungkin utusan dah terhidu yang UMNO bakal tersungkur lebur pada PRU 13 nanti.

39 comments:

  1. Perghhh...Utusan kuar cita Papagomo (bukan nama sebenar)...UMNO mampu menilainya...

    ReplyDelete
  2. Baru lah betul. Samseng lawan samseng...
    Sebelum ni kitaorang je yang kena baling batu.
    Sekarang baru dia rasa

    ReplyDelete
  3. saya ni mahasiswa miskin. kalau saya nak langgankan bontot saya pada 'raja goyang u ulang i saman' utk menampung pengajian saya mcm mana caranya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke mahasiswa? x percaya. Haha.

      Delete
    2. mcm mana blh jd mahasiswa klu bangang tahap gaban!

      Delete
    3. anon 17.37 . senang je caranya ko buat iklan kat utusex lidah biawak umnongok dan juga kat tv tiga suku mengatakan ko ketagih untuk bejobo. jadi satu rakyat mesia akan tau. mana2 yg satu spesis ngan ko akan melanggan jubo ko. ko ni jangan bengap sangat macam tu pun bodo nak suruh orang ajar.

      Delete
    4. lembu pon boleh jd mahasiswa...pelik tol ni...

      Delete
  4. Apo la bangang anonymous 22 march 2013 17:37 ni,
    Ko poi yo la kek blakang cowkit...Ko jerit LA bontot utk d sontot..harga sekian..gerenti laku,x payah nk kenen kek org lain...dasar budak umngok tolol.

    ReplyDelete
  5. syabas diucapkan pada papagomo krn berani menyebarkan kebenaran utk menyedarkan rakyat malaysia tahap akhlak ketua pbangkang. jgn takut dan risau, krn akhirnya kebenaran pasti akan mengatasi penipuan dan kepalsuan


    keza

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. ke dedah aib org tak kira lah siapa..belajar agama kat mana. yg ko reza bengong gi sokong..papagomo tu dah lah kiki fitnah dan tipu..ko nak kongsi saham dosa sekali ke..fikr-fikirlah

      Delete
    2. sama la.Pr pon buat camtu.gambar photoshop Najib/altantuya pon si tian chua buat.bole plak ehh?kes scorpene yg takde kes pon korang jaja.bole jugak ehh?ko blaja agama kat pondok mana?fikir2lah guna pala otak ehh

      Delete
    3. Rafidah Aziz togok Kencing Setan camna pulak???? susun gelas sama tinggi ngan dia lak tu... Tu satu kes lagi,korang perasan tak satu perasmian yg ihadiri PM n wife,live kat TV3 Tersusun depan meja diorang Air Kencing Setan,kalau tak silap berita bulan FEB 2013.... KEZA tolong jawab... Live tu....

      Delete
    4. btul ke air kencing setan yg diorang minum tu?ko dah cek btul2.tlg jgn bercakap ikut sedap mulut je

      Delete
    5. ustzh mashitah kan ada.. biar la dia yg cek..dia kan ulamakwaty umngok...

      Delete
    6. bukan mashitah yg ckp rafidah yg minum arak.hahaha.ko tuduh pastu suh org lain plak yg cek??tinggi brul iq ko.hahaha

      Delete
  6. I'm surrounded by retards.

    ReplyDelete
  7. Jual kat bapak lu... Lu kan anak yang keluar ikut bontot... Dah tolol, bahalol, kaliwul, badigol... Sian Bapak miskin, sampai anak rela gadai maruah jual bontot. Bro, Anonymous22 March 2013 17:37 kenapa tak suruh mak lu jual pukey untuk tanggunglu...

    ReplyDelete
  8. Kami ahli PERSATUAN PENCACAI merasa kesal terhadap Anwar Ibrahim kerana berpakat dengan Otosan Malaysia untuk mendedahkan wajah sebenar hero pencacai no. 1 kami papagomo kpd umum...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai berlakon. Serius lawak. :D

      Delete
    2. kami sebagai ahli seumur idup pencacai anwar merase kesal kerana tak dpt backup anwar kali ini.abis terlondeh smua crita tentang abg Non kita

      Delete
  9. umno nak ngelak dikatakan SUBAHAT ngan papagomo lah tu. sian tlg buat taik.. tapi tuan taik tak ngaku taik dia. beringat PENCACAI bahawa UMNGOK tak menolongmu bila mu susah. RM 100 juta tu!!!

    ReplyDelete
  10. zina, liwat, jual bontot mmg kesukaan macai umngok ke...dr dulu klu ada cite sex murahan.. berduyun2 meka respon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan anugerah tuhan korang ke yg suka buat camtu?peelikkk???hmmm...(sambil menggaru kepala)

      Delete
  11. 15 tahun tu jaja crite bontot...xde modal lain ke umngok ngan be end nie....bosan la politik bontot. X dpt kaitkan dsai ngan rasuah...bontot gak jadi mangsa...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah benda tu je bang anon suka buat.kami tolong pomotkan je

      Delete
    2. betul 3x. kitaorang suka tgk video bang anu belasah betina. tapi kalau video bang anu belasah jantan, kitaorang takut termuntah je nanti.

      Delete
  12. ha! ha! papaHOMO nak saman papagomo krn mendedahkan kegiatan HOMO nyer! kelakar betul lah. ala papaHOMO, tak payahlah malu2. kote bengkok papaHOMO kitaorang dah tgklah masa papaHOMO balun china doll dulu. papaHOMO memang hebat!

    ReplyDelete
  13. otak orang ummmmnoooooooOooooOoo ni mmg lucccccccccccccaaaahhhhhhhh.....iQ tahap plg rendah aku. pnh jmp sume ....huuu...kasihhannn..

    ReplyDelete
  14. Undi umno jadi bodoh...undi pr insyaallah cerdik
    Mana satu pilihan kalian??..fikir fikirkan. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pr cerdik?wakakaka.gambar pon tak tau nak beza.itu yg ko kate cerdik?wakakaka...wakakaka.wakakaka..waka eh eh

      Delete
  15. Gua undi umno.. Pasal org PR semua bodoh cam lembu.. Ketua lembu nik kajis nyanyuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. undi umngok...ada aku kisah. klu dah tahap bangang mmg x akan tukar. nak dacing lama jugak. org dah maju x guna dacing...ha..ha..ha.. sbb tu bikin video pun black n white...bila x de yg caya..marah.. siang mlm asik promot gambat sex lucahan... tp msh x dapat box oofice ...kesian..

      Delete
    2. tak dpt box office?gi blog papagomo tu tgk,box opis ke tak.

      Delete
    3. Ulama jgn dikutuk ya wahai Anonymous 02:35. Kelak merana hidup.

      Delete
  16. Najib tu ulama dia nak wat cmne.bodoh punyer olang

    ReplyDelete
  17. Bagi pengenalan diri la para sahabat.ada telor la sikit

    ReplyDelete