KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 23 March 2013

KEDUDUKKAN UMNO DIJOHOR SUDAH BERGEGAR DAN TIDAK SELAMAT!!!!... CERAMAH JELAJAH MERDEKA RAKYAT DI KG MELAYU MAJIDEE, JOHOR BAHRU DISAMBUT RIBUAN WARGA JOHOR BAHRU!!!!!!


Inilah antara punca mengapa Najib Razak termasuk Mursyidul Am UMNO Tun Mahathir sering meroyan sejak akhir-akhir ini.

Maunya tidak.. kubu UMNO paling kuat di negeri UMNO paling kuat didunia pun dah dengan mudah dapat dirobohkan oleh Pakatan Rakyat.

Ceramah Jelajah Merdeka Rakyat bersama DSAI di Kg Melayu Majidee, Johor Bahru malam ini, 23hb Mac 2013, yang cukup terkenal kubu UMNO paling kebal diantara terkebal,. menyaksikan puluhan ribu warga Johor Bahru tanpa rasa takut diganggu kacau dan disekat oleh para samseng upahan UMNO, datang memberikan sokongan padu dan jitu kepada Pakatan Rakyat.

Lagi kuat DSAI difitnah dengan kisah lucah lagi kuat rakyat Johor yang dulu sokong kuat UMNO kini berhijrah ke Pakatan Rakyat.

Mood rakyat kini ialah mau melakukan perubahan..RAKYAT BANGKIT... UMNO PASTI SAKIT.


JANGAN RASA TERKEJUT DAN TERPERANJAT SERTA TIDAK MUSTAHIL UMNO BAKAL TUMBANG, INS'YALLAH DITANGAN PAKATAN RAKYAT PADA PRU 13 AKAN DATANG.

37 comments:

  1. Maklumat sulit bukit aman terbongkar?BN bakal tewas. Lihat sini

    ReplyDelete
  2. boringlah blog ko ni. asyik citer pasal jumlah kehadiran org je. mcm takde citer lain. citerlah bende yg berinformasi sikit. cuba citer sikit kenapa nuar saman papagomo tp tak nak saman trio dato t, or pertuduhan yg nuar buat konon2nya dr m bersalah dlm project ic di sabah dulu, padahal dia pun dulu dlm umno waktu tu. ataupun, cuba ulas sikit sedutan vid nuar bermesra dgn mahasiswa. barulah betul.



    keza

    ReplyDelete
    Replies
    1. podah..kau boring jgn bacalah. kau ni sesuai baca blog papagomo, dr mim, taiping mali dan banyak lagi tau tak? kita org ni memang nak tau perkembangan jumlah kehadiran penyokong pr semakin bertambah ke atau kurang.

      Delete
    2. aku memang boring kalau terlihat komen2 dari anjing2 yg bername keza dan encik mohamad nasionalis Israel...siyes boring...boring teramatla...rase macam nak hampuk dua2 ekor anjing tu ngan penyapu bulu buatan berahim ali...


      bekas warden penjara keza

      Delete
    3. pillpuss@yahoo.com24 March 2013 20:12

      wa pon borin gak dgn bolg luu nii, bila umnobn nak mampuihh niee abuu

      Delete
  3. org yg singgah blog ni sure dah bosan dah. ko mesti berani mempertahankan ketua ko. contoh kenapa rafizi jambu menggelabah apabila ditanya reporter semasa mempertahankan raja goyang, ataupun kenapa raja goyang flip flop bila ditanya oleh reporter adakah dia suka menyontot jantan. org yg singgah blog ni mesti nak tau citer jugak..



    keza

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...bodo piang macai kt atas aku ni...ko jeles ke ngan blog Omakkau ni...kalau jeles, ape kate ko bikin satu blog name ko letak kat situ PapagomolKu...hahaha...ko ni kompem penjilat tegar papagomol anjing tu kan??? Siap nak persoalkan entry orang...biar a ape yg die nak tulis, sbb sebenarnye ko tu JELES blog mcm Omakkau ni yg DEKAT dgn rakyat terbanyak...


      bukan keza (na'uzubillah)

      Delete
    2. Ada satu perkara yg org UMNO tak akan faham...ini bukan soal Anwar shj...Skrg nih BN nak kaitkan Anwar yg upah Pengganas Sulu...ha ha...deme ingat kalau Anwar msk jail dan tak dpt pimpin PR...kita & supporters PR nak undi BN? Ha ha lawak bodoh...org mcm Ezam Kotak, Hassan Takde Akidah, Baem Katak, Zul Kulom boleh lah percaya dan undi BN.

      Satu Anwar hilang...seratus Anwar baru akan muncul. Kalau PR mng PRU13...tanpa Anwar pun PR boleh perintah Msia...Presiden PKR Datin Seri Wan Azizah masih ada lagi sbg pengikat gabungan Pakatan Rakyat di Semenanjung, Sabah & Swak.

      Sekali pun Anwar msk jail -> KAMI TETAP UNDI PR..!

      Ir Arjuna Berkelana

      Delete
    3. ini semua salah umno............hahahahahaha

      Delete
  4. Taiklah keza, boring korek2 ciumlah. Nyebok Sini watpe. Bodohke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ingat aku ni ketua umum ko ke, suka korek bontot mahasiswa. aku ni orang yang berakhlak dan memahami hukum Islam. so, sorry beb.


      keza

      Delete
  5. sebenarnya keza pun suka blog ni..kesiann keza jd pening kerana kwn keza x lama lg umno tu akan mampus ditangan rakyat yg meluat dgn umno mereput tu.
    keza nak sambungkan sebagai lidah fitnah selain papakedana tu..hanya koperal aje kwn keza tu cuba nak tipukan org lain, umno yg bodoh boleh dia tipukan

    ReplyDelete
  6. Saya kagum dgn corak kempen PR..ikut global standard democracy. .dgn ini saya istiharkan kluar umno dan sokong PR..selamat tinggal umno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. democracy? demokrasi apa kalau raja goyang ugut reporter 'u ulang i saman'? demokrasi apa kalo rafizi jambu ugut nak halau wartawan agendadaily yg bertanya soalan? ini bukan demokrasi, tapi diktator


      keza

      Delete
    2. Hai keza! Bile nak jumpe?


      maknyah belaan keza

      Delete
    3. aku dah agak keza mmg suka benda mcm ni...

      Delete
  7. PR adalah seiring dgn negara Maju.. umno/bn masih mcm negara yg huru hara kerana pemimpin2 yg tamakkan kuasa utk teruskan sebagai penyamun

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu! pemimpin pr memang tamak kuasa dan penyamun. bukan tu je, mereka pun mengamalkan penindasan dan mengutamakan kronisme. dap tamak kuasa sampai kira undi parti sendiri pun tak betul, pas pulak penyamun balak dan sakau duit anak yatim tabung memali, pkr pulak kronisme melantik nuar anak beranak dlm parti. so... takkan tak celik mata lagi?


      keza

      Delete
    2. yg umno kire undi perwakilan tetibe je lampu blackout tu mcm mane pulak ye keza jamban??? penyamun balak tu rasa2 nya lebih layak diberikan 'penghormatan' tersebut kpd umno (hassan, mat said, mahadzir khalid, taib mahmud, dan banyak lagi)...chua soi lek ngan anak dia dlm mca tu ape dia?


      keza kera

      Delete
  8. Semua jenis gila ada pada umno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada umno gila. umno/bn memperjuangkan nasib rakyat. melalui program transformasi negara, bermacam2 kemudahan yang rakyat perolehi. janji umno/bn adalah janji yang ditepati, tapi janji pr adalah janji yang dimungkiri. berfikirlah dengan bijak

      Delete
    2. Selepas lebih 50 tahun. Selepas PR semakin kuat. Selepas UMNO semakin reput. Selepas pencacai dibodoh-bodohkan. Baru nak tepati janji. Yang dulu-dulu tu kira mungkir janjilah ya. Tolong berfikir sikit jadilah...Sebab pembangkang kuat semua kita dapat

      Delete
  9. penyokong umno lebih tak berakal dari bebudak... cakap mcm orang tak lulus tadika! PUI!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. relax beb. aku pun dulu sama pencacai pr taksub macam ko. nasihat aku, dapatkanlah maklumat dari kedua-dua sumber, umno/bn dan pr. lambat laun ko akan temui jugak kebenaran. selepas ko tahu kebenaran, ko akan merasa sangat jijik dengan perjuangan pr yang penuh dengan kepalsuan dan kebatilan. percayalah cakap aku, sebab aku pun dulu sama


      keza

      Delete
    2. hahaha....bodo tak habis2 keza kera ni...rupe2nye katak puru...suka lompat2...bapak katak Ezam ape khabar?

      Delete
    3. same cam spesis lembu2 sharizat jalil tu,

      Delete
  10. mengikut analisa pakcik la, gambor ni dah kena edit, mgkn juga dah jadi mangsa superimpose n segala super yg ada, bukan semua cuma tang bendera dacing terbalik tu je.. :-) abis tumpah segala yg ada dalam dacing tu.. Kejam betul la.. Hahahahaaaa..

    ReplyDelete
  11. Kah.kah.kah. Betul baca blog jd Bosan menyampah dengan keza cai and group nasionalis. Macam org tadok otok punya komen.. Sudahlah cai.. Boleh jalan la... Kih.kih.kih.. PTR. Tentera Rakyat

    ReplyDelete
  12. Kami puak PENCACAI pada petang tadi telah diberi taklimat oleh AJK PERSATUAN PENCACAI SEMALAYSIA...adiwira padukang KEZA agar ahli pencacai mcm kami ini lebih aktif menyerang!!

    Kami juga turut diarahkan agar mengaitkan nama Anwar Ibrahim dalam setiap posting. Antara keyword yg mesti ada dalam posting kami ialah ...
    1. liwat
    2. jubur
    3. NIK AZIZ/ANWAR
    4. PAS/DAP/PKR
    ....Kami turut dibenarkan mencarut dan maki hamun kalu kami kalah dalam berhujah...
    Sebab itu...dalam posting kami...kami akan ulang perkataan2 di atas...sebabnya ialah...HANYA ITU YG TERMAMPU kami lakukan....hehe

    ReplyDelete
  13. Alaaa keza redaaa..anuar cakap kat najib "bukan lama kejap"
    "bukan baring meniarap"
    "bukan sakit sedap"
    Tu yg disontotnya dubur najib..

    ReplyDelete
  14. berapa upah yg KERA @ keza dpt suka kacau blog org?!!!

    ReplyDelete
  15. Listen!!!..Are You Ready for Barisan Nasional??
    -NO-

    ReplyDelete
  16. Orang ramai datang sebab nak tgk muka Al-juburi dari dekat. pelakon porno gay no 1 di malaysia.

    ReplyDelete
  17. Macai2 PR ni bila dah xboleh jawab soalan keza tu mula la melalut. mencarut la, maki la, ubah topik la. aduyai macai2 N.Ajis and Al-juburi ni.

    ReplyDelete
  18. UMNO DAH LAMA MATI>> YANG ADE IALAH UMNO BARU!!! TAK LAME LAGI JADI UMNO BARU MATI!!!!!

    ReplyDelete
  19. umno dah lame mati. diharamkan akibat kehendak mahathir!!. yang ade ialah umno baru yang ahlinya terdiri orang-orang melayu yang dikayakan bukan kerana pandai berniaga tapi pandai menipu, samseng-samseng yang dibayar upah ikut kong macam kerja kontrak, dan beratus-ratus melayu yang bodoh-bodoh dari berbagai peringkat, dari yang tak sekolah sampailah kepada profesor kankung!!. Tak lame lagi umno baru pun mati juga. UMNO DAH LAME MATI. YANG ADE UMNO BARU. TAK LAME LAGI JADI UMNO BARU MATI!!!!!!!!

    ReplyDelete
  20. ini semua salah umno...hahahahaha

    ReplyDelete