KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 28 March 2013

RISALAH PALSU KONONNYA PKR AKAN BUAT GANGGU KACAU HURU HARA DIPUSAT PEMBUANGAN UNDI PADA PRU 13 TERBONGKAR!!!!!


Mungkin inilah yang dihebohkan oleh Timbalan Presiden UMNO merangkap bakal mantan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bahawa beliau mendapat maklumat dan ada bukti kukuh kononnya pada hari pembuangan undi para penyokong Parti KeADILan Rakyat akan membuat kecoh ganggu kacau hura hara dipusat pembuangan undi dikawasan-kawasan parlimen yang dikenal pasti.

Pergh!!!!! kalau setakat cetakan begini dikatakan ada maklumat dan bukti kukuh maka memang sah lagi sahih dan benar beliau kini sudah tidak layak layak menjadi Timbalan Perdana Menteri Malaysia.

Daya dan tahap pemikirannya sudah setaraf malahan lebih teruk dari blogger lucah pujaan UMNO nombor satu, Papagomo a.k.a. Wan Muhammad Azri bin Wan Deris.

Helu, Mudin!!!!!.. Jangan ingat rakyat ni bangang bin bahalol bin tongong....Ini risalah apa barang beb!!!! Siapa pun boleh cetak tapi sama ada ianya datang dari Ibu Pejabat PKR itu yang menjadi isunya.

Ada pula ayat Stage 1 dan stage 2....macamlah anggota parti PKR tidak reti nak tulis peringkat 1 dan peringkat 2....

Teruk betuk UMNO kini nak berdepan dengan Pakatan Rakyat pimpinan DSAI, TGHA, TGNA LGE dan LKS.

Kering kontang dan gersang isu serta idea...

Benarlah kata orang bijak pandai.. manusia dalam ketakutan dan panik gelabah sudah tidak mampu berfikir secara rasional.. Segala keputusan dibuatnya langsung tidak boleh diambil pakai.

7 comments:

  1. Boss kaki tutuh bontot.. Anak buak kaki lancap.. Sorang kote bengkok.. sorang lagi kote kecik.. Terbaekkklah PKR...

    ReplyDelete
  2. Kami puak2 PENCACAI sangat percaya rakyat malaysia semuanya bodoh2 sebijik mcm pemimpin2 besar kami!!

    Kalau pemimpin2 parti sarkas umngok di atas tu buduh....apatah lagi kami yg mencacai di bawah ni....hehe...

    Namun perlu di ingat...kami tidak bodoh melainkan berpunca dari ANWAR IBRAHIM... mcm mana dia buat kami bodoh pun kami tak pastiiiiiiii....hehe...

    kah kah kah kah.....

    ReplyDelete
  3. Kah.kah.kah... Nuaaaaar lg.. Yg salah... Keeeeeeza ape citer.. Suwey... Kih.kih.kih... PTR.. Tolong Rakyat

    ReplyDelete
  4. Klu ramai rakyat mesia yg otak cam puak umno..negara kite sebenar dah sampai ke satu tahap lembap cam lembu..sebab...percaya pada brite yg bodoh dan x menafaat pd pemkembangan mind otak.mmg pemimpin umno nak camtu..

    ReplyDelete
  5. surat mcm tu anak aku kat tadika pun boleh buat...apalah malangnya negaraku Malaysia ada pemimpin yg masih fikir rakyat bodo mcm mereka...cukup2lah nak bodokan rakyat...rakyat akan tendang pemimpin korup pd pru 13 nnt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa nak heran..orang umno mana ada yang cerdik lagi. yang cerdik semua dah jd ahli PAS atau PKR. Kesian pecacai umno dah tak ada idea...dijajanya cerita sex.Hari-hari cerita yang sama. Hanya pengikut umno saja yang percaya cerita lucah mcm ni... sebab apa....sebab mereka bodoh dan pengamal sex.
      Lihatlah puteri umno lembu. sampai kat kandang, mereka akan dijadikan hidangan sex puak-puak umno yang bingai...

      Delete
  6. VEN. ASHIN INDAKA: CROOK”DIRTY SEX” OF MYANMAR BUDDHIST MONKS
    http://www.youtube.com/watch?v=Sbfptk60--E&feature=youtu.be
    Kepada rakyat Malaysia yang hormati,
    Suka-lah kita memberitahu bahawa Sami Negera Myamnar kebanyakannya ajaran sesat, banyak permikirannya yang tak betul, main perempuan, tipu wang orang ramai dan lain-lain.

    Seorang Myanmar Sami Buddha (VEN. ASHIN INDAKA) bertinggal SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK”MCA GOMBAK” PRESIDENT) yang sama jahat.

    Harap orang ramai, khasnya rakyat Malaysia mesti jauhkan sami Myanmar ini. kami harap juga Kerajaan Malaysia lebih mengambil perhatian Sami Buddha yang di upah dari luar Negeri, supaya rakyat Malaysia dan Nagera dapat di selamatkan. Sekian, Terima Kasih

    Respect to people of Malaysia,
    Likely, we are told that the Myanmar monks mostly false teaching, many impress notions which are not right, play girl, cheating of the public money and others.

    Myanmar Buddhist Monk (VEN. ASHIN INDAKA) stayed at SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK”MCA GOMBAK” PRESIDENT) as same bad.

    Hope all people; especially Malaysians must far away Myanmar's monks. We hope more Malaysia’s Government also noted that the wages of Buddhist monks from the other countries, so that the Malaysian and country can be saved. Thank you

    尊敬的马来西亚人民,
    我们想告知,缅甸僧侣多半是假的教学,观念是不正确的,玩女人,谎言,欺骗金钱………

    缅甸佛教的僧侣 (VEN. ASHIN INDAKA) 住在 SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, 52100 MALAYSIA (YIP KUM FOOK ” MCA GOMBAK” PRESIDENT) 同样糟糕。

    希望所有的马来西亚人, 都应该注意远离缅甸的僧侣。我们更希望马来西亚政府注意,外来的僧侣. 谢谢

    EVRERYONE CLICK HERE TO SEE MORE INFORMATION: http://www.youtube.com/watch?v=Sbfptk60--E&feature=youtu.be
    “VEN. ASHIN INDAKA (MYANMAR): CROOK OF MYANMAR BUDDHIST MONKS (MUST WATCH)”

    ReplyDelete