Thursday 27 February 2014

PRK KAJANG ... CERAMAH UMNO/BN DI SG KANTAN, KAJANG MALAM TADI GRED SUAM-SUAM KUKU.


BIAR GAMBAR BERBICARA  .. cakap banyak pun tak guna.

Malam tadi UMNO/BN telah mengempur Sg Kantan, Kajang berceramah untuk calonnya dari MCA Chew Mei Fun.

Penceramah utamanya ialah Ahmad Maslan, Ketua Penerangan UMNO Malaysia merangkap Timbalan Menteri Kewangan dan Ahli Parlimen Pontian yang beritahu satu dunia masternya dia dapat CGPA 3.85.

Kehadiran dari penduduk tempatan amat mengecewakan sekali walaupun disediakan minuman dan makanan... majoriti yang hadir adalah para petugas parti yang di angkut serata negeri Selangor.

Macam mana rakyat nak datang dengar .. isi ceramahnya malam tadi ialah walaupun PR menang 3 negeri tapi negeri-negeri tersebut tidak pula diturunkan harga minyak.

Ini dinamakan pemimpin bebal menyebabkan rakyat dengar naik mual.


12 comments:

 1. Nak menipu..tak kena tempat..dah tentu Putrajaya yg kawal dan menetapkan harga minyak..mentaliti menteri mcmni ke...

  ReplyDelete
 2. Sebab tu macai2 umno melayu hutan bangang2.kalau yahudi yg kawal harga minyak bukan putrajaya yg kawal harga minyak boleh nk sembang mcm tu.

  kahkahkah

  ReplyDelete
 3. Yg penting Khalid sila blah. faekah..macai2 blogger, org2 khalid sila bungkus kain baju.
  Azmin dan Anwar akan ambil alih teraju Selangor.

  HIDUP PKR!
  Perjuangan PKR gombak berjaya dgn strategi melangkah ke Putrajaya!

  ReplyDelete
 4. Pepagai dah telan pil kuda macai sorang ni!!!

  ReplyDelete
 5. kalau cakap pun tak guna...tak dapek nak nolong puak umngok...mereka harapkan provokasi ayam,itik dan babi dapat turunkan harga minyak la....

  ReplyDelete
 6. semakin jelas lagi nyata : UMNOBN dah ketandusan modal, kekeringan idea untuk menipu.. pasal tu orang tak nak dengar., makin hari makin kesian lak gua tengok puak-puak umngok nih... sediakan nasi beriani pun orang tak ambil pot., memang sedih kalau berada ditempat mereka dan kalau kita dipihak umngok tentu kita juga sedih tapi rasa malu mengatasi segala bila berada dipihak yang menipu dan ditolak oleh masyarakat bila penipuan terbongkar.
  Tiada siapa yang mahukan diri mereka ditolak dan dihumban sedemikian rupa tapi, takdir dan kuasa Allah mengatasi segala. Mungkin dulu mereka merasakan mereka paling berkuasa kini ketentuan datang dari empunya alam semesta bahawa siapa sebenar pemilik kuasa yang mutlak.

  ReplyDelete
 7. Macam mana nak pengundi nak sokong calon MCA yang mewakili parti BN : Barang naik. Harga petrol naik, harga gula naik, tarif letrik naik, cukai gst..tol saja ditangguh buat sementara waktu.

  ReplyDelete
 8. Dulu yea la orang cakap umno letak calon seko lembu pun boleh menang..sekarang zaman internet bhai.yang tak ada internet mcm melayu hutan dan jawa parit boleh la nak kencing bhai.

  kahkahkah

  ReplyDelete
 9. Dia ingat America kot....disana memanglah kawalan harga komoditi dipegang oleh kerajaan negeri masing2 pusat hanya jaga policy2 antarabangsa, pertahanan, kesihatan dan pelajaran......sebab jika anda biasa bekerja disana harga2 makanan dan minyak kereta berbeda2 diantara negeri.,....goblok punya jawa mari...ABU

  ReplyDelete
 10. Cina MCA tu hanya perlu tunjuk muka kerana kerja kempen dibuat oleh umno....bapa tiri lain2 mak yang tersangat baik...MCA boleh goyang kaki...puiiii

  ReplyDelete
 11. Ini bukan ceramah tapi persembahan lawak bodoh..yang dengar pun mangkuk mangkuk semua.

  ReplyDelete
 12. Pemimpin jenis macam me sepatutnya dijadikan santapan untuk harimau dalam zoo.

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...