KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 12 March 2013

BERITA GEMBIRA UNTUK RAKYAT PAHANG!!!!!....HARAPAN UNTUK LIHAT MB PAHANG POTONG TELINGA DAN TERJUN SUNGAI PAHANG AMATLAH CERAH SEKALI!!!!!


Sila lihat dengan mata kepala sendiri ceramah DAP di Bentong, Pahang malam ini.

Ribuan rakyat tempatan turun beramai-ramai memberikan sokongan padu kepada calon DAP Parlimen Bentong untuk PRU 13, Sdr Wong Tack Pengerusi Himpunan Hijau.

Perkenalan dan pemberitahuan secara rasmi telah dilakukan oleh Setiausaha Agung DAP merangkap Ketua Menteri Pulau Pinang YAB Lim Guan Eng.

APA MACAM TOK NAN...PASTIKAN JANJI DIKOTA...TIDAK KIRA TELINGA MANA MAU POTONG JANJI SEBELAH TELINGA DIPOTONG LEPAS TU TERUS TERJUN SUNGAI PAHANG.

RAKYAT MENUNTUT JANJI DITEPATI KAMU NANTI... BERSEDIALAH!!!!!


2 comments:

  1. ini menteri pernah tunjuk dia punya punggung ada betul kah? kalau itu macam apa pasal dia mau lawan lagi tala otak punya olang aiya labeh baik jadi lembu ikut itu mama sh---zat

    ReplyDelete
  2. Oiii orang PR kalau ia pun si Nan Lucah ni akan kalah jangan lah potong teling dia!! Zalim korang ni!! Tak de hati perut ke. Aku kata tu bukan apa, abih kat mana dia nak sangkut cermin mata dia?/ Jawab jangan tak jawab!!!

    ReplyDelete