KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 5 March 2013

KANTOI TERBURAI!!!.. AKHIRNYA RAKAMAN GAMBAR ANWAR JUMPA SULTAN SULU SULTAN ESMAIL KIRAM II TERSEBAR LUAS DI INTERNET??????


Akhirnya terbongkar jua...Clever clever squirrel jumping, at last fall on the ground also!!!!!!

Akhirnya rakaman gambar Anwar Ibrahim berjumpa dengan Sultan Esmail Kiram II, Sultan Sulu telah terhebah luas dengan ligatnya tanpa sebarang tapisan di alam maya.

Pendedahan ini adalah hasil dari bantuan agensi CIA/Mossad/KGB/MI5/Utusan/BH/RTM/TV3/BERNAMA/Astro....

Jutaan terima kasih diucapkan kerana kebenaran akhirnya terserlah jua..Benarlah apa yang dikatakan oleh para pemimpin UMNO dengan bantuan semua media arus perdana yang dalan pencerobohan di Lahad Datu oleh para pengikut Sultan Sulu dengan bersenjata kapisiti tinggi yang menyebabkan beberapa wira negara gugur, adalah didalangi Anwar hasil pertemuannya dengan Sulta Sulu, Sultan Esmail Kiram II sebanyak tidak kurang 3 kali.

Pertama beliau telah menyamar sebagai Aziz Shamsuddin.. Kedua menyamar sebagai Pak Lah dan akhir sekali, ketiga menyamar sebagai Najib Razak.

Penyamaran DSAI amatlah sempurna sekali hasil makeup dari pakar-pakar luar negara.

Kalau tidak percaya cuba lihat rakaman gambar yang dimuat naikkan diartikel ini.

Hebat.. cukup hebatlah insan bernama Anwar b Ibrahim ini..

Harap-harap macai-maca UMNO maupun yang masih menyokong perjuangan UMNO akan percaya akan berita "sahih" ini.

PSSTTT... APA MACAM.. OK TAK CARA OMAK KAU  AMPU BODEK UMNO NI?..

32 comments:

  1. Pkatan kaki menyundal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BN kaki porno...

      Delete
    2. Kaki porno je bkn pelakon porno...kah3..

      Delete
    3. Nur Misuari dah mengaku dia yg cucuk Jamalul Kiram untuk hantar lanun dia ke Lahad Datu.
      Dia juga kata cucu dia sorang duduk kat KL dan rapat dengan Najib.

      Delete
    4. compare gambar atas tu dgn gamabr ni... http://i147.photobucket.com/albums/r299/malaysianunplug/heirs-of-the-sultan-of-sulu_zpsc1268528.jpg

      Delete
    5. Haha bodoh nye. Gambar yg dgn Najib tu tlh di bukti kan gambar super impose. Gambar asal mamat tu dgn se orang perempuan... haha...bodoh..blog tiada nilai..

      Delete
    6. PELIWAT N PENZINA INTERNATIONAL AKAN JADI PM NEGARA ISLAM, ALAYSIA...........HOOOOOOOOORAY

      Delete
  2. Blog sundal, kaki pembelit, macam Boss dia jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sundal2 pun datang jilat gak kan....haha

      Delete
    2. Tapi tak jilat china doll

      Delete
  3. Ada antara kita mempersoalkan mengapa polis pula yg hulok kepala merela sehingga mengorbankan 6-9orang dari unit komandao mereka. Kita juga ada dengar penjelasan dari Jeneral ATM yg kata mereka terikat dgn Geneva Convention, itu pasal polis kena dulu. Saya cabar ATM jelaskan artikel mana dalam convention itu yg melarang tentera bertindak jika ada pencerobohan seperti itu. Menteri undang-undang kata ini bukan peperangan tapi pencerobohan itu sebab polis kena dulu. Menteri ni pun saya cabar artikel mana dalm convention tu yg tentera tak boleh bertindak. Dua orang ni mesti faham sekurang-kurangnya makna'declared war' dan 'police action' sebelum nak jawab cabaran saya. Saya pasti penasihat undang-undang faham, tapi saja dua orang ni cuba nak kelirukan rakyat. Ha, jawablah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umno laknat tolong jawab! Kita fight fakta dgn fakta.. buka buku sebelum jawab ok. Jgn hanya kutuk2 saja.

      Delete
    2. Uiiiii...hebatnye fakta...bleh jd penasihat pbb ni...bleh la jd penasihat undang2 utk mana2 negara yg perlukan tafsiran Geneva treaty 1954...get your facts right and complete ur study and graduate first. Only thn we can talk.

      Delete
  4. JAHAT BETUL ANWAR NI. SEMUA GARA-GARA ANUAR.

    LEPAS NI, SIAPA ADA MASALAH KESIHATAN, JGN TANYA DR, TANYA ANWAR.

    #BANkami


    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp...btul aku sokong
      kepada siapa2 ada masalah sakit tuan sila mndapatkan nasihat abg nuar...dia hebat..

      Delete
  5. ape nak heran..dulu pun anwar menyamar..mata lebam lah ape lah...skrang ni pun mesti die yang menyamar tu...aku percaya esok2 die akan menyamar jadi chin peng plak...

    Sekian saja dari Pencacai (a.m.n, p.j.k, u.m.n.o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kata dia mnyamar jadi manusia yg zuhud plak....kah3...ehhh....watak tu dia dah blakon pun...hmmm..

      Sekian saja dari pecacai yg buta hati...amn. Cctv. Besi.

      Delete
  6. It’s still not over yet.

    Our security forces must not rest on their laurels as there is still plenty of unfinished business.

    Their continued presence must still be seen and felt by the people until such time the situation improves and the threat is diminished.

    As in any incident that involves two sides, especially those that resulted in loss of lives, there will always be supporters and dissenters. The authorities must be to handle this tricky situation well.

    The trauma that the people, especially those from Kampong Tanduo, Lahad Datu, Semporna and Sandakan and all Sabahans in general went through the last two weeks must be cleared and the fear in them must also be overcome.

    Understandably, the people in Kampung Tanduo in Lahad Datu as well as Kampung Lormalong and Kampung Dasar Lama in Kunak, Semporna, Sandakan and Tawau in particular and Sabah in general are now living in fear.

    Needless to say, the remnants, sympathisers, supporters and followers of the royal army of the Sultanate of Sulu are now spread all over the state with some hiding in states other than Sabah. Some would probably have gone home. The hardcore amongst them may be planning to retaliate to avenge the loss of their comrades at the hands of the Malaysian security forces. This cannot be ruled out.

    I do not think members of the Royal Sulu Army will organise an intrusion similar to the one that was just destroyed by our security forces , they may organise pocket resistance in groups of not more than five men here and there, kidnapping, hit-and-run killings, etc. Lesser crimes they may resort to include extortion, arson, petty crimes, robbery and theft.

    A proper heart and mind campaign should have already been planned and implemented and the people must be made to feel assured that their safety is guaranteed. The people must be made to feel comfortable when carrying out their day-to-day activities.

    Flushing of illegals should be carried out not just in Sabah but nationwide and those that have committed crimes must be tried and punished.

    The police and the immigration department must be strict in carrying out their duties and overall, the security forces, police and the military, must be alert at all times.

    Kesian, orang Sabah Ba!

    ReplyDelete
  7. artikel yg best sgt.

    ReplyDelete
  8. Penganas Sulu ini dengarnya meminta untuk berjumpa seseorang tertentu selepas mereka mendarat diLahad Datu. Siapa orang yg mereka ingin jumpa itu.
    Apa yg dijanjikan kepada mereka.
    Konspirasi makin terburai.

    ReplyDelete
  9. Dari dulu aku dah cakap Anwar ni kuat menyamar. Kalah David C!!! Ari tu dia nak menyamar jadi Altantuya aku cakap jangan. Naib baik dia dengar cakap aku kalau tidak dah bersepai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aritu pun aku ada nasihat abg nuar ni jgn nyamar jadi china doll..kang sakit free je...lega hati aku sbb dia jnji akn dgr nasihat aku...alih2 bukan nyamar jd china doll dia plak tibai china doll tu...hmm...btuah punya budak..nakal jugak budak nuar ni...hmm...omak aii

      Delete
  10. Oi mangkuk..tu gambar tahun bile ek..gmbar waktu zaman mude mudi ke..kalo takat gmbr lawatan rasmi negara ape ade hal..dah mmg tu keje die kot..tu yang gambar terbaru BAPAK KESAYANGAN kat sulu tu pe cite plak..dia tu wat lawatan tuk wakil negara mane plak ye..siap berbincang cam VIP sgt la kononnye...ade otak letak lutut agaknye kan..

    ReplyDelete
  11. Agak2nya ape la pak nuar bincang ngan misuari tu eh..mesti die cakap "kalo aku jd PM, korang amik la sabah tu, nak amik sarawak pun tak pe, aku malas nk jaga negara besar2, aku nk jaga semenanjung jek.." so dari malaysia ade 3 tanah besar tggl 1 jek..pastu terus malaysia terus jadi cinonet jek cam temasek..pastu sume orang melayu hilang hak..sume kena cari rumah ke negara jiran, tu pun kalo ade la kan..kalo tak merempat la kt negara sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi itu gambar bila kena ambik kelmarin ka last year ka ndak aku peduli sangat. yang aku tau aku orang sabah, kalau nampak gambar ni memang berang dengan diorang dalam gambar la. Kimak betul. aku ndak nampak gambar anwar dengan diorang. yang buat masalah bukan misuari MNLF Hassan Salamat MILF ka, tapi keluarga Kiram-Kiram la bodoh.... aku cop diorang najib satu geng! nanti dia bila semua orang tau!! Guling!!

      Delete
  12. I LIKE THE PANTUN.....Clever clever squirrel jumping, at last fall on the ground also!!!!!!

    ReplyDelete
  13. HEBAT PHOTOSHOP KAU OMAK!! CUKUP HEBAT!! TAPI BLUM BOLEH JADI PRO...!! KALAU DI LIHAT SECARA TERPERINCI MASIH BANYAK LAGI YANG PERLU DI EDIT!!... SAYA NAK CABAR BOLEH TAK BERIKAN GAMBAR YANG TERANG DAN BESAR??????????????????/ Berapa kali ko edit nii OMAK? sampai Blur Glier Pic nii??

    ReplyDelete
  14. AYUH saya CABAR OMAK!!... JUMPA di PERSIDANGAN AHKBAR!! Sila BAWA GAMBAR YANG ASLI (Original)
    saya akan Aturkan PERSIDANGAN itu.. Tetapkan Tarikh.. dan MASA email kepada saya.. biglong.jack@gmail.com... Amacam ada Beran??

    ReplyDelete
  15. HATI2 OMAK! NANTI KAU KENA LETUP NGAN C4 MACAM ALTANTUYA CAMNE?

    ReplyDelete
  16. Saya bagi kredit dekat omak kau kerana berjaya mencari maklumat sedikit sebanyak boleh membantu kepercayaan rakyat terhadap dsai

    ReplyDelete
  17. penipu.............

    ReplyDelete
  18. Kalau nak edit pon, edit la betol².. Nie terkantoi sana, terkantoi sini.. Blogger kena pakar.. Baru boleh buat cerita ikot kepala otak.. Nie edit main pakai hembus je.. Hilang respect doe kalau orang tau kau menipu.. Hmm..

    ReplyDelete