KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 1 March 2013

MARILAH BERAMAI-RAMAI MEMERIAHKAN PROGRAM TAKLIMAT KHAS PRU13 SUKARELAWAN AMK CABANG KAPAR KERANA SESUNGGUHNYA KAMI MEMAHAMI ASPIRASI ANAK MUDA SEBAGAI KUNCI KEMENANGAN!!!!INI KALI LAH ANWAR PM KE 7 akan menjadi tema bagi Program Taklimat Khas PRU 13 Sukarelawan AMK Cabang Kapar dengan anjuran Sukarelawan JPRC di bawah kawal selia KC KeAdilan Kapar Tuan Azizi Ayob. Program ini akan dilaksanakan dengan ketetapan seperti berikut:-


Tarikh           : 3hb Mac 2013 (Ahad)   

Waktu           : 3 petang - 6 petang      

Tempat         : Pejabat KeAdilan Cabang Kapar, Taman Sungai Kapar Indah, Klang (hadapan jalan besar bersebelahan dengan stesyen minyak Shell)

PRU 13 semakin hampir, gendang sudah dipalu, strategi sudah diatur, semangat sudah dipupuk. Pengundi adalah elemen penting dalam menentukan keberjayaan sesuatu pilihanraya, pilihanraya kali ini bakal menyaksikan ANAK MUDA menjadi sasaran utama parti-parti yang bertanding. Jika dilihat pada PRU 12 yang lalu.

ANAK MUDA sebenarnya sudah memainkan peranan yang besar dalam melakarkan sejarah pada ketika itu kerana faktor kemenangan PR adalah kerana ANAK-ANAK MUDA menguasai undi.

Sekarang kita perlu sedar akan nilai undi ANAK MUDA dalam memastikan kemenangan calon.

UNDILAH untuk masa depan ANAK MUDA yang lebih bersinar, buat lah pilihan bijak.


YOK ANAK MUDA KITA BERSAMA-SAMA MERAIKANNYA PROGRAM TAKLIMAT KHAS SUKARELAWAN ANAK MUDA ITU NANTI!!!

INI KALI LAH ANWAR PM KE 7!! INSYA'ALLAH!!!2 comments:

 1. Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

  Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

  Contohnya, yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Pemuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

  Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

  Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

  Sekian, Terima kasih

  ReplyDelete