KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 4 March 2013

RAKAMAN GAMBAR SULTAN ESMAIL KIRAM II SULU DENGAN NAJIB DAN PAK LAH TERSEBAR LUAS DIINTERNET !!!!!!


Inilah rakaman gambar Sultan Esmail Kiram II, Sulu bersama sama dengan Najib Razak dan Pak Lah.

Sekadar menjemput para penjenguk, pengintai, pembaca, penegur dan pengkritik Omak Kau memberikan in put demi pencerahan minda dan mencari kebenaran.

38 comments:

  1. gamabar kelabu asap....gambar tu kertas tak leh jd bukti, sama cam video tu besi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau plak gambo klabu, kertas vedio X bole d trima sbg bhan bukti tpi vedio yg kononya anwar tu pasti puak2 & juak2 kamu.pertahankan yg itu adlah anwar! Cukup la jdi macai Umat Melayu Naif Otak nya tuuuu!

      Delete
    2. vga pon tak kelabu camni. wakaka. tahun bila ni? ke cover nak photoshop? haha. video senang nak sahihkan. gambar susah. plus video memang bergerak. kerap kali kabur. takkan tu pon korang tak tahu. plus video anwar buat onar. apeke onarnya video ni? wakaka macai pakatan bodoh dan loser.

      Delete
    3. Inilah masa semua pihak tidak kira Barisan Nasional atau Pakatan Rakyat, jika kita semua sayangkan negara kita Malaysia, kita semua seharusnya bersatu menentang pengkhianat ataupun penceroboh negara Malaysia. Hentikan menuding jari antara parti politik, selagi kita bergelar rakyat Malaysia, adalah menjadi tanggungjawab kita semua menjaga kedaulatan negara Malaysia daripada pengkhianat negara dan penceroboh negara!!!

      Delete
  2. Apo ke bodohnya posting ni. No 2 ngan no 3 pun tak reti nak beza. Agak-agak lah nak spin pun.

    ReplyDelete
  3. so what kalau sultan esmael kiram II? Apa masalahnya kalau ada gambar Najib dan Paklah bersama Esmael Kiram II? Bukannya gambar bersama Sultan Jamalul Kiram III yang memberontak sekarang.. atau gambar dengan Misuari macam yang Anwar ada tu.. bodoh punya blogger.. buang masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamu lah yg bodoh ya anon 11:04 spt anon 11:02.
      Korang ni memang spesis.Umat Melayu.No.Otak maka tu x.bole.fkir.pkra betul.
      Admin skdar nk.pencerahan minda akan.gambo.najib srta foto.pak.lah.bersama Sultan.Esmail Kiram II tu... tkde sepatah habuk pun.dri.admin sentuh pengelibatan najib & pk lah dlm apa2 pemberontakn Sultan Esmail Kiram III tuh!
      Yg jelasnya korang pun iktiraf kerabat sultan sulu kan? Adkah nk nafikan bhwa najib & pk lah lbh awl mngenali keturunan sultan sulu dr korang & kita² ni! Mgkn klu xde foto ni korang pasti.denie yg najib & pak lah x kenal waris.sultan sulu tu kn? Bila kuar je foto² tu korang pun berhujah la yg memberontak adlh Sultan Esmail Kiram III yg dikenali ole anwar!
      Terus je fungsi korang jdi macai Umat Melayu No Otak terserlah!
      Alaa kalau lah pak lah & najib boleh kenal Esmail.Kiram II tak mustahil jga mereka berdua kenal.Esmail.Kiram III. Klau kenal pun.kiranya bukan membentuk persengkokolan pemberontakan apa masalahnya? Korang hujah lah! Apede hal smua tu! Klau korang tolak foto2 tu ntk nafikn najib & pk lah ada apa² dgn sultan sulu tu kenape korang beriya² meyakini anwar yg jemput pemberontak² sulu ke sabah hnya dibuktikan dri teori skeping gmbar gk?
      Klu korang kta prjumpaan dlm majlis terbuka x membuktikan kewajaran persengkokolan mknanya korang pun brrstuju gk lah yg mntri luar israel prnah berjumpa dgn mntri luar mlysia & mentri prtahanan mlysia prnah jumpa mntri pertahanan israel malah mahadey jga pernah bebincang dgn prdana mntri israel gk!
      Tpi bilamana anwar memenuhi undangn al gore dgn hnya anwar disambut dgn capet merah, langit bagai nk runtuh korang tuduh anwar ejen amreka, ejen yahudi, ah mcm tuduhan lah! Tatkala bj habibie dtg ziarahi anwar korang tuduh anwar ejen indon plak? Bila anwar trima jmputan pm turki tudoh anwar sekongkol dgn pak arab plak. Anwar mnta krajaan mlysia iktiraf kerajaan hamas korang chop.anwar sekongkol hnga trjdi arab spring! Anwar prgi india smata² mmenuhi jmputan mamohan gandhi korang tuduh anwar ejen india plak? Kt mlysia pun korang label anwar kuda tungangan cina, sokong agma kristian jdi agama rasmi, sokong LGBT, sokong kawin ssama llaki, sokong persamaan bragama & sgala²nya salah anwar & anwar lah yg brsalah!
      Korang usahla berkiblatkan media² arus perdana smata². Utusan Mlaysia dh berkali² kalah saman fitnah pmimpin² PR.& dh nk bnkrup tpi korang pecaya gk dgn lidah rasmi parti setan tu!
      Apa pun korang x boleh nafikan korang adlah macai tegar Umat Melayu Nomad Otak nya...

      Delete
    2. osama ni bebal ke ape? haha

      Delete
    3. Esmail Kiram ni adik Jamalul kiram... dan abang kepada azmuddin Kiram yang datang buat kacau di sabah tu... bahlul... cuba check fb esmail d kiram ni.. ada gamabr lagi clear... dia ni anak angkat kepada mak Pak Lah Badawi....

      Delete
  4. Kah kah kah kah kah! Apa punya cerita ni? Orang lain maju ke depan cerita pasal setan bahalul siram III, kau baru terangkak rangkak cerita pasal yang no 2!! kah kah kah kah.. cerita la sikit esmael kiram II ni bila yang dia serang Malaysia. kah kah kah kah kah kah. Alamak!! Serius der.. WA ingat lu buat pendedahan apa dah tadi~ cuak jugak.. rupanya pendedahan tolol~ tak payah la aku susah2 nak spin. kah kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esmail Kiram ni adik Jamalul kiram... dan abang kepada azmuddin Kiram yang datang buat kacau di sabah tu... bahlul... cuba check fb esmail d kiram ni.. ada gamabr lagi clear... dia ni anak angkat kepada mak Pak Lah Badawi....

      Delete
  5. Berita tolol sultan sulu kat agm umno 2012 mana bro.. harakahdaily buang..kou pun buang... apalah bangang sgt nie bro...

    ReplyDelete
  6. hmm...macai2 umno bn detected, tak senang duduk...
    bongkar lg kaitan umno bn dgn org sulu nih...:)
    peliknya polis b'juang di medan perang, si najib kesayangan macai b'juang dimedan janji ditepati...polis b'juang pertaruhkn nyawa, si najib b'juang p'taruhkn janji...tepatilah sangat, kn macai??..bepa hinggit umno bn bagi dt, aritu klu ak tak silap bdk2 moto eskot tpm muhyidin dtg kempen kt kelantan dpt 15 hnggt...kutla la tanye, bkan ape sume cite salah; papagomo cite sume betul...puit...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang baju biru tu tak nampak macam Kiram pun. Macam Karam (Sink)ada. Siapa jumpa siapa pun no hal tapi kita kira yang terkini. Kiram - Najib kat official function ke atau Anwar - Misuari kat function curi-curi.

      Delete
  7. hhahahaaha.....bangang x abis2

    ReplyDelete
  8. Yg serang sabah kiram III diulangi Kiram III..diulangi kiram III dan lagi kiram III...hahahahahhaa

    ReplyDelete
  9. tak kiralah kiram 2 ke 3 ke yg penting umnongok ada saham ngan sultan sulu. dan yg penting umnongok ada terlibat ngan pembunuhan polis mesia seramai 8 orang tu. yg penting dalangnya umnongok bangkai tu. nak tuduh anuar tapi kena batng hidung sendiri...muaaahkah kah kuikuikui...umnongok nak lari mana? muaaahkahkah kuikui.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah. kau ni bodoh ke ape? tu lah bace harakah banyak sangat. jadi bodoh. bace suara keadilan sangat. polis malaysia meninggal kau tuduh umno? kah kah kah. ape benefit umno dapat. fikir sikit? kau ni. minda cetek, tumbesaran terbantut dek termakan sangat seranah fitnah anwar ni. haha

      Delete
    2. umno hilang 1 undi untuk setiap anggota polis yang terkorban. dan umno dapat ketidak percayaan rakyat atas setiap anggota yang syahid. kenapa nak korbankan dan menikam diri sendiri? kalau insiden dicetuskan umno, pasti umno sewenangnya dapat selesaikan. kate upahannya. kenape umno sengaja nak tunjuk kekurangan diri? hentikanlah perlakuan kamu tu. berlagak seolah trolling, sebenarnya kamu memang troll yang berwajah hodoh berhati busuk berakal cetek. seperti khianat kemal atarturk terhadap turki uthmaniyyah, hendakkan kerajaan menundukkan kerajaan yang bagus. itulah anwar.

      Delete
  10. kalau hati tu dah HITAM!!! banyak la kau spin ntah apa² tah!! sekarang ko cuba bongkarkan pulak sapa yang panggil KIRAM III datang sini.. ada bran??? oppss!! OMAK KAU!!! hahahhaha

    ReplyDelete
  11. Tengok, bila mak aayah x ajar anak. Bila besor asyik sumpah seranah aje. Di rumah cakap dgn mak ayah mcm ni jugak kut. Apa saje berita lihat dan baca dulu. Kemudian kalau nak percaya, terpulanglah. Biar org tengok kita ni educated.

    ReplyDelete
  12. uploaded these pictures to cover up the incident link with Anwar? Come on la, PM and Pak Lah met the Sultan was an officially. Anwar meeting them in Hong Kong was curi-curi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. exactly. diorang ni bebal sikit. pergi jumpa yang tak patut. jumpa nak bincang tanah padahal belum berkuasa. kalau dah berkuasa? memang di nampaklah kerajaan kita berlembut sangat. bodoh anwar. pengikut pon bodoh. nak tumbangkan kerajaan atleast janganlah sampai dunia luar boleh memperlekehkan. sangap jawatan jual malaysia.

      Delete
  13. Duduk kat Lahad Datu baru korang tau apa cerita sebenar. Kalau tak tau apa2, better shut up. DS Anuar tiada kaitan. Siapa PM? Cuba tanya dia mcm mana penceroboh tu boleh tembus M'sia in the first place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. US lepas kena tebuk. US tu. siap kena pentagon lagi. WTC. mexican masuk tiap2 hari. standard lah. kita punya tentera sikit. yang bertugas ikut duty. nak cuti lagi. yang aktif 130 000. kalau ikutkan nak menyeluruh perfect 247, 365 kita perlukan 4juta askar untuk jaga sempadan je. yang lain lagi? bodoh tak boleh ajar kau ni. hahahahaha!

      Delete
  14. banyak nye macai umno kt blog Omak Kau ni...takut sgt ke...??? hahaha....rilek la beruk2 semue....baru siket...akan ade byk lg pendedahan....diulangi...BANYAKKKK LAGIII...hahahahaha....MAMPUS kau umno....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelabah? tak. tergelak dengan kebodohan orang macam korang? yes. kau fikir korang pandai sangat. pandai nak revolusi. tahu serba serbi. infact sebenarnya korang tahu sikit je. tapi berlagak pandai sambil tunjuk bodoh sendiri. kitorang ape lagi. bahan lah. bahana kan jadi orang bodoh? tu lah ikut sangat dengan pemimpin kau tu. haha

      Delete
  15. Orang Melayu...ini la kerja nya...orang masih kecoh di Lahad Datu...diorang buat onar di sini...omak kau...

    ReplyDelete
  16. Apa masalh dengan gambar nie.. Bukan dia yang menyerang lahad datu. Sulu ada ramai sultan dan ini adalah salah satu sultan sulu.. tetapi yang serang Sabah Kiram III yang bersekongkol dengan Nur Misuari. Tahu tak kenapaa misuari sgt anti malaysia.. Prof Nur Misuari pada awalnya sangat baik perhubungannya dengan Malaysia. setelah beliau disumbat dalam tahanan selepas penangkapannya beberapa tahun lalu yang dilakukan oleh Malaysia. Terutamanya kerajaan dibawah pentadbiran Tun Dr Mahathir Muhammad yang mana bertanggungjawab penuh terhadap penangkapan Prof Nur yang beliau anggap sebagai "penganiayaan terhadap saudara sendiri".

    ReplyDelete
  17. Blogger nie tolong lah jadi cerdik dan buka sikit minda, jgn dok copy paste jer.... byk sgt menda2 yg menimbulkan fitnah. Baik study dulu apa2 sebelum nak postkan. Nie lah diantara ahli2 neraka,

    ReplyDelete
  18. kah kah kah. admin bodoh, pengikut takde point. loser giler. once a loser always a loser. kah kah kah. macai pakatan rakyat.

    ReplyDelete
  19. ade kah negare malaysia.. saye kire tak ade.. negare ceriteee.. cob awak pikir,,, bagaimana kehidupan malaysie selanjutnyeeeeeee,,,,,,

    ReplyDelete
  20. ko punya otak kat lutut kut gambar ada jadah punya bukti kau jolok bontot mak kau ngan kau punya adik ada beza tak tengak sial punya babi tak dak sekolah kau ngan anwar tu sama cibai taik masuk sekali wali nik aziz ko tu pantat

    ReplyDelete
  21. kat mana mana blog politik sekarang ni,anu war al jubori memang kena hentam teruk2 tak macam dulu,dulu najid kena hentam,sekarang dah terbalik,wa hahahaha tu tanda nya pakatan haram dah makin rapuh dah.. untuk menonton tv online malaysia sila lawati > http://www.vecests.com/2013/01/online-tv-malaysia-radio-streaming.html .tv1.tv2/tv3.ntv7 .8tv.astro warna.astro arena.astro oasis

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu jangan jadi babi bleh ak

      Delete
  22. Ni gambar superimpose, wat dosa

    ReplyDelete
  23. Kata Macai: Yang buat Onar kat Lahad Datu Kiram III.
    Kesimpulan: Jadi apesal Media dok balun konon Anwar yang dalang ape kene mengena. Bila kena bukti kat batang Hidung BN sendiri smua tak salah dasar Umat.Melayu.No.Otak.
    Video Anwar buat pun low bajet hitam putih cuba buat macam Life Of Pie ke, tak pun Lincoln mesti best.

    ReplyDelete
  24. bodo kamu x tau sajara itu la bukti yg banar ? taba ada intelnet tsbah bodoh?sang aja piker la dunia se apa yg buat baru kau paham .

    ReplyDelete