Wednesday, 30 July 2014

3 FOTO BERATUS MAT REMPIT MEREMPIT SELEPAS SOLAT SUNAT AIDIL FITRI.


Lokasi:- Durian Burung, Wakaf Mempelam, Kuala Terengganu, Terengganu.

Beratus Samseng Jalanraya melakukan rempit dijalanraya sebaik sahaja selesai solat sunat Aidil Fitri 1435H telah menjadi perbualan hangat penduduk Kuala Terengganu .

Mereka berkumpul secara beramai sehingga menutup laluan jalan pada kenderaan lain.

Perbuatan biada ini telah berjaya dirakam dan mohon agar PDRM ambil tindakan segera.

Nak tanya kepada Pemuda UMNO, JATI, Perkasa dan ISMA .. adakah kalian menyokong tindakan liar para pemuda Melayu ini?????


30 comments:

  1. Masalahnya, kat motor2 tuh byk tampal stiker tok guru.... alaaa.... yg kolor hijau tuh... Nak bust camana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nampak pun..mane??

      Delete
    2. salam,
      budak2 inilah budak masa depan malaysia yg akan dtg! mrk inilah yg akan menaikan lagi kemajuan negara masa depan 2020. maka sebab itulah! pada 2020 nanti malaysia akan maju semajunya atas kebijakan kerajaan skrg. maka tiada apa nak kita bising2 atau mencaci kerana rakyat malaysia sdr juga yg menerima mrk sebagai peneraju negara sehingga kini dan mungkin akan datang. maju negara malaysia skrg bererti mundurnya pemikiran rakyat malaysia kini, malah negara dunia akan semakin kuat menjatuhkan negara ini malah mungkin akan diambil alih sebahagian kepentingan negara oleh negara dunia. tak selamanya pokok akan berbuah maka bila tiba masanya pokok akan tumbang jua.

      Delete
  2. Bodoh puny a budak.
    .menatang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib x tahu memerentah. Baru lepas polis dibunuh oleh lanun di Sabah. Skrg MH17 pula. Kerajaan BN asik cover story saja. Contohnya, along-along bermaharaja lela di Malaysia, siap pasang iklan di merata-rata tempat. Kalau di negara-negara lain. ada along-along boleh pasang iklan-iklan seperti di malaysia. Soalan nya kenapa Malaysia dibenarkan. JAWAPANNYA NEGARA MALAYSIA- PEMIMPIN Negara & ketua jabatan naik kerana penipu, bodek dll. Kenapa SPR & SPRM masih di jabatan Perdana Menteri & bukan dibawah parlimen/ diraja. JAWAPAN NYA PEMINPIN BN ADALAH PENIPU DAN PERLU DICOVER.

      WAHAI PEMIMPIN POLITIK TOLONG PASTIKAN form 14 di setiap pengundian diikuti & dilaksanakan (bukannya undian di di pusat pengumpulan- disini berlaku black out,penambahan undi dan lain2). Buatlah banyak salinan form 14 yang ditandatangi oleh setiap wakil spr & parti untuk mengelakan alasan HILANG FORM. Keputusan muktamad, setiap salinan diberi kepada wakil)
      SELAGI PEMIMPIN MALAYSIA adalah diperolehi dari PENIPUAN, SELAGI ITU MALAYSIA TIDAK AKAN MAJU.

      CUBA ANDA BERFIKIR SEKEJAP: apa AKAN jadi pada SINGAPURA & DATO SRI NAJIB, jika ianya diperentah oleh DATO SRI NAJIB dan sebalik jika PM singapura jadi PM malaysia ( singapura- x minyak,sawit,emas dan lain-lain)

      Apakah AKAN jadi pada THAILAND & DATO SRI NAJIB, jika ianya diperentah oleh DATO SRI NAJIB

      Apakah AKAN jadi pada INDONESIA & DATO SRI NAJIB, jika ianya diperentah oleh DATO SRI NAJIB ( di Indonesia, hakim mahkamah di penjara seumur hidup kerana memakan rasuah)

      Delete
  3. generasi muda melayu yg amat sangat bodohhhh....cakap agame lebih,tapi akhlak tiade langsung.....kauorang suruh agame dan kaum lain untuk menghormati hari raye kau...tapi korang buat macam tiade otak langsung....melayu sampai bila bilapun akan tetap bodoh dan menjadi peminta sedekah legal kerena ada ic....tak akan pernah majuuuu

    ReplyDelete
  4. aku salah satu kreta yg tersangkut kat situ, darah mendidih giler time tu
    bodo takguna menyusahkan org cam sial,

    ReplyDelete
  5. teganun kita kan....

    ReplyDelete
  6. Aku heran kat kerajaan PAS tegganu ni mcm mana demo jga pemuda2 ni. Jgn kerana minyak murah disana...senang2 nak rempit.
    Pemuda umno x buat keja mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah lain kali sokong BARISAN NATANG lg bagus

      Delete
    2. Anonymous 20.23- Contoh melayu bodoh.( Trengganu diperentah oleh UMNO ngoh) Tuhan beri akal tapi x guna .sebab itu melayu hisap dadah, merempit, pekerja kilang ,jaga, kuli kepada (cina ,india, Bangladesh)
      Nanti bila cina, india, bangldesh jadi kaya. Cina yang salah walhal orang melayu yang memerentah lebih 50 tahun. Melayu ni bodoh x guna akal.

      Delete
    3. mohon maaf pada anonymous 20.23. sebenar anonymous 21.51 tujukan kepada anomynous 19.56. salah taip.

      Delete
  7. Trlebih makangg ikangg semilangg..haha

    ReplyDelete
  8. Darul Runtuh akan terus lingkup kerana remajanya dah rosak..
    ajak pegi Palestin tak mahu...mati atas moto dia berani pula..

    ReplyDelete
  9. Bukan salah mana2 parti politik, tapi didikan awal ibu bapa yg tak betul. Ibu bapa kebanyakannya tak pernah mengakui kesilapan anak2 semasa zaman persekolahan, sebaliknya guru yg disumpah seranah. Bila anak dah meningkat remaja, pelajaran tak kesampaian jadilah ia remaja tak berakhlak, maka parti politik pula dipersalahkan. Kalau cakap dlm bahasa kasar dan kurang ajar: Selak kain tengok kemaluan sendiri.
    Bangsa lain tersenyum sinis melihat gelagat anak2 Malayu. Parti politik juga ke yg salah?

    ReplyDelete
  10. Nak setelkan problem ni kacang aje kalau pihak berkuasa ada keinginan...muka mat rempit boleh kenal keturunan mana serta tinggal kat mana,nombor plat pun ada...sita aje moto tu kalau nak tebus caj sama dengan harga semasa moto tuh..itu undang undang boleh bikin maa..pernah ada sorang pak aji hati kering turun dari kereta dan terus lempang mat rempit kat simpang traffic light wakaf mempelam,kemudian siap sound suruh mat rempit tu panggil mak bapak datuk nenek datang balas...sekor pun kawan kawan mat rempit tu tak berani tolong..pak aji tu hilang sabar kerana mat rempit biol tu tak bagi laluan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak satle mcmana kalau polis 1 orang di suruh jaga 500 org rakyat ?? 1 balai ada berapa anggota?? 10 anggota nak jaga 1 daerah?? Cuba korang prgi IPD Kuala Terengganu, berapa anggota bertugas dlm balai dan berapa anggota brtugas buat rondaan?? Paling habis bnyak pun 2 orang je bertugas meronda. Mana nak kawal rakyat yg ramai tu....

      Delete
    2. Sokong cai 0911...klu bg pr perintah mesti semua mat rempit berdisiplin ssb pnjawat awam akan dibuang separuh...jawatan besar akan hnya diberi kpd cina dan melayu hnya pnguatkuasa je malaysia akan jd singapork ke 2...

      Delete
    3. Cari jer mana mana mat rempit tu..mana mana yang berpotensi...masukkan kat akademi permotoran sehingga mampu jadi pelumba GP Malaysia...lagi berbaloi dari mengabihkan boreh bela mat pusat serenti hehehe

      Delete
  11. yg komen kat atas ni sume bodoh macam lembu......pasal merempit ni bukan nye salah BN atau PR.....rempit ni pasal budak melayu kampung yg perangai macam terencat akal......sikit2 nak libatkan politik......macai PR salahkan BN pastu macai BN plak salahkan PR......buka la minda tu sikit.....guna akal...

    ReplyDelete
  12. Hahaha... Ini baru trngganu boh.... Polis bab maksiat, bab ceramah agama seronok le deme pg tangkap... Bab rempit nie sory ar... Tala untung...

    ReplyDelete
  13. Agensi penguatkuasa bukan setakat polis aje..ada JPJ,SPAD,FRU,RELA tak pun minta bantuan ayahanda perkosa,pemuda lasak umporno dsb dan lain lain lagi agensi kera jaan .Takkan kat msia hanya ada undang undang setakat tangkap pemimpin PR berceramah sahaja..tiada undang undang nak hukum samseng moto

    ReplyDelete
  14. Masalah mat rempit, harap JPJ & SPAD sama2 membantu PDRM. Polis bukan setakat mat rempit saja, banyak lagi jenayah lain yg nak dijaga.

    ReplyDelete
  15. Hebat trgganu... budak2 melayu sane macam lianjauuu

    ReplyDelete
  16. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete
  17. Pernah terjumpa dgn geng Ni masa turun terengganu. Terkejut Dan sangat sedih. Ramai yg moralnyer dah kelaut. Banyaknya jiwajiwa yang telah rosak. Apalah dosa Tok nenek diorang. Sehingga cucu cicit jadi begini. Dan sepanjang pjalan tdpt beberapa mat rempit Dari daerah yg Lain juga. Adakah diorang gembira dgn budaya hidup begitu. Klu skang pon Dan merempit bagai .. macammana pula Anak cucu anda nnt. Suka ya dpt Anak yg bikin serabut? So teruskan.

    ReplyDelete
  18. Moral kat ganu dah teruk sgt.bukan setakat rempit mat jubo tuya,mat pit,mat pau org sendiri pun teruk juga.sampai bila2 la dorg ni akan jadi sampah.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...