Wednesday, 16 July 2014

KOLEKSI GAMBAR PARODI KAK LONG CDM 25 YANG BULI WARGA EMAS DENGAN PENGUNCI STERENG.



Sebuah video yang memaparkan seorang gadis Melayu bertudung sambil memegang pengunci stereng memaki hamun seorang lelaki Cina warga emas seorang pesara kerajaan, semata-mata kerana keretanya dilanggar tanpa sengaja dari belakang telah menjadi viral di laman sosial.

Tidak cukup dengan itu dia rampasnya kunci kereta Uncle tersebut dan menghentak-hentak keretanya dengan pengunci stereng.

Susulan daripada insiden ini, gadis biadab sombong angkuh kepala besar tersebut telah deactivate laman sosial manakala maklumat dirinya tersebar meluas.

Tidak cukup dengan itu, kejadian ini dijadikan parodi di laman sosial.

Ianya akan dikemas kini dari masa kesemasa.

22 comments:

  1. inilah akibatnya betina ni jadi penyokong ahli pkr. Akhirnya bergaduh dgn uncle cina DAP.



    hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan budak nie luv BN ke? adoooiii...pandang2 la bila menulis tu!

      Delete
    2. salam,
      budak perempuan yg tak punya adat tamadun dari negara malaysia. di bulan puasa dah kena rasuk syaitan. ini pasti tak berpuasa dari dulu hingga kini malah samseng di sekolah sebab tu jadi begini. masih nak kata dirinya hilang kawalan sebab naik angin dan tengah marah tetapi kenapa org lain tak macam tu!!!!sebab kena rasuk ke???? kenapa skrg semua org persenda dan mencaci kamu wahal saudari tak pula kamu naik angin semacam sebalinya minta maaf dan ampun pula pada seluruh rakyat malaysia???? sebab takut masuk lokap ke???? kerana itu baru sedar diri bersalah dan biadap! inikah ajaran islam bertudung berhati syaitan!

      Delete
    3. Rupa2nye betina nih putri umno puki bosok hehe. Klu nama umno tak kira apa pun baik jantan ke betina ke sama jah. Perangai umno celaka babi yahudi drp big bos laki bini sampai kpd ketua2 mereka same jah jahat macam setan iblis kepala tujuh. Kepala umno 1malaysia lagi kejam dah rogol dah jobo terus bunuh lepas tu takut ada bukti letupkan pulak....deepak kena sogok rm 215 juta terus senyap. Celaka babi yahudi umno nih.

      Delete
  2. Peliaq hang... puteri umnongok... kurang ajar... perangai kalah kan babi... buat malu bangsa melayu je...

    ReplyDelete
  3. AKHIRNYA BETINA PKR DAN UNCLE DAP BERSALAMAN MEMOHON MAAF HASIL CAMPURTANGAN PEMUDA DAP DAN AMK KEADILAN.

    Pesara kerajaan, Sim Siak Hong, 68, berkata, dia hanya membuat laporan polis berhubung kemalangan itu namun enggan melaporkan kejadian wanita itu bertindak ganas terhadapnya walaupun diminta pihak berkuasa untuk berbuat demikian.

    "Saya menganggap dia bertindak demikian mungkin didorong perasaan marah kerana saya melanggar keretanya.

    SIAK Heong menunjukan kesan kemek di keretanya akibat dipukul wanta berkenaan dengan menggunakan pengunci stereng.

    "Walaupun trauma dengan kejadian itu saya tetap memaafkannya dan berjanji tidak akan melaporkan tindakan kekerasannya kepada polis malah dia juga sudah memohon maaf kepada saya," katanya ketika ditemui di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu ker.....mengaku jer ler nielah akibat dari pencemaran DNA UMNO/BN celaka....hihihihi

      Delete
  4. Ikut perangai abang pemuda amno klang lot.
    Tak pun ikut perangai abang amno kluang.
    Hehehehe.....nasib baik tak kena trajang betina harmjadh nih

    ReplyDelete
  5. Dah la muka buruk, perangai pun buruk jugak. Bakal menantu sapa la budak ni........

    ReplyDelete
  6. Geng umno perangai memang macam gampang... dari menteri sampai ke ahli umno..... jangan marah ... kenyataan....

    ReplyDelete
  7. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete

  8. KENYATAAN ? KENYATAAN ORANG GILA TALAK. TERINGIN SANGAT NK DUDUK PUTRA JAYA TAK DAPAT.
    LAIN KALI LAH !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong2 ...tak lama di putrajaya tu akan bungkus laki bini nak lari mana? Kes bunuh altantuya akan disiasat semula sampai ke lubang cacing. Hehe

      Delete
    2. inilah kenyataan org buta IT...atau pun kura-kura dlm perahu@ kaki pembohong/penipu....mmg DNA UMNO/BN celaka........menagku jer ler.....

      Delete
    3. kau ader??

      LAIN KALI LAH !

      Hahhhhhhhh...hahhhh

      Delete
  9. Anon 23:13 pm.

    Sokong. Itu baru kenyataan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenyataan yg UMNO/BN tu kaki penipu....kenyataannyer korang yg tak dpt menerima kenyataan yg kak long adalah puteri parti assobiyah/racist UMNO/BN......

      Delete
  10. cukup memalukan hari ni dalam sejarah.....bulan puasa lagi tu...kurang zikir dihati tu akibatnya.....malu...lebih lebih pakai tudung pula.

    ReplyDelete
  11. I hope she learned her lesson:
    selamat hari raya,KIKI
    you go girl,maybe you should move to Hollywood and become a movie star in action movies,Kiki the Terminator:)

    ReplyDelete
  12. nanti hari jadi Kiki kita beli 2000 PENGUNCI STERENG.
    Just For u:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LAIN KALI LAH !
      Hahhh...haaaaa...haaaaa

      Delete
    2. pengunci stereng ada lambang UMNO

      hahaha

      Delete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...