Sunday, 27 July 2014

KOLEKSI FOTO KAK LONG CDM 25 DI KESAN BALIK KAMPONG BERHARI RAYA AIDIL FITRI.


Ini adalah gambar-gambar bukannya dijejaki tetapi dikesan dan terpandang didepan mata secara kebetulan... oleh sebab tuan punya kereta sudah dianggap selibriti yang tidak diundang dan berkedudukan yang salah kerana gelagat dan sikapnya maka kemana sahaja kereta ini berada sudah pasti ada yang ambil kesempatan merakamkannya ... itu sahaja.

Yang pasti setakat ini tiada siapa yang berani memandu kereta mau menghampiri kereta Kak Long CDM 25 cara rapat .. alasannya???? ... faham-faham sudahlah.
Kini beberapa keping gambar, Kak Long CDM 25 balik kampong Jengka, Pahang telah berjaya dirakam oleh beberapa rakyat yang peka dan sedar akan kejadian memalukan ini.

Pengarah Eksekutif Rangkaian Kerja Kahwin, Siti Fairrah Ashykin Kamaruddin, 30, atau Kiki @ Kak Long CDM 25 dijatuhi hukuman denda RM5,000 atau 3 bulan penjara jika gagal bayar denda dan perlu melakukan kerja komuniti selama 240 jam oleh Mahkamah Sesyen Kuantan, Pahang selepas mengaku bersalah atas pertuduhan melakukan kerosakan terhadap kereta jenis Toyata milik warga emas, Sim Siak Hong, 61, di hadapan Pusat Transformasi Bandar (UTC), dekat sini, pada 14 Julai lalu.

Video Kak Long CDM 25 membuli dengan mengetuk-ngetuk kereta kepunyaan seorang lelaki warga emas pengunci stereng kereta sambil mengherdik maki hamun dengan bahasa kesat  telah dirakam orang ramai dan videonya dimuat naik serta menjadi viral di laman sosial Facebook, Twitter dan YouTube.

20 comments:

  1. Org semua dah tau dan tak mau ikut dekat2....

    ReplyDelete
  2. Ucapan maaf omakkau tidak bermkna dan mmberi sebarang erti utk ramadan dan hari lebaran...udah2 le omakkau mnyemai kebencian sesama melayu dan islam..besar sngt ke kesalahan kiki yg omakkau tak puas hati sngt...bangsat sngt ke melayu dimata omakkau yg lbh dan berlebih dlm mmbnci...

    penjenayah tegar yg mmbunuh dan mmperkosa org melayu pun omakkau tk pernah beria2 utk cover...jika dulu aku ada sikit perasan hormat omakkau sbgi blogger ttp dgn apa yg omakkau beria2 sngt tmbul rasa benci...penjenayah lain tk mohon maaf pun...ttp kiki tlh mohon maaf kpd mangsa dan org ramai secara umum ttp omakkau msh tk puashati...hmmm pttlh mnjd janda...

    omakkau dosa atas silap kiki pun biarlh Allah tntukn...tk perlu kot kerana nk dpt imbuhan lbh utk raya nko snggup mnjd barua cina utk terus mnyemai kebencian kpd melayu lain... agak2 lh utk berlagak suci dan sempurna kerana kesempurnaan itu milik Allah...jgn jatuhkn maruah wanita yg ada pd nko hnya kerana dendam politik...ohh ya klu telus dn benar dlm prjuangan mana cover tntng konflik mb...ptuihhh berlagak cam perfect, rupanya munafik besar...

    ReplyDelete
  3. YG BERSALAH TETAP SALAH !!

    ReplyDelete
  4. CDM25 boleh dapat Latok-ship bila dah famous tau....

    ReplyDelete
  5. Cdm 25 boleh tak aku berkenalan...rasa kesian pulak ... ko dah lama menjanda dan aku dah lama membujang leh lah kita berkenalan leh laaaa leh laaa

    ReplyDelete
  6. Bila melayu buli cina dan mintak maaf kau nampak dan ingat sangat tapi bila bangsa tu pukul melayu dan masih belum mintak maaf tak pulak kau peduli... ptuiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila pulak cina tu buli melayu tu???

      Delete
    2. Cai 1149 nko baca guna idung ke.. tang mana yg dia kata 'cina TU buli melayu TU...'kot ya pun sokong omakkau baca guna akal jgn guna mata je..

      Delete
    3. Sebenarnya uncle Sim maki Kiki; Puk**** melayu ... n hulur duit $50 pd Kiki, tu yg buat Kiki mengamuk.

      Delete
  7. Kereta gangster wanita mlyu ni npkny kmna je pegi ad penjejak. Bila agknya dia nk msk lembh klng. Psti lgi rmi pnjejk yg mgekorinya.

    ReplyDelete
  8. No 25 Tu kalau kiraan Dari 100 suku ke

    ReplyDelete
  9. jangan cuba kacauPuteri Umno tu.....

    ReplyDelete
  10. Ni sumer poyo...haktuihhh...

    ReplyDelete
  11. 25 Tu bukan suku la tpi suku sakat

    ReplyDelete
  12. Klu spesis betina mcm ni.... aku x kawin pon x ape.

    ReplyDelete
  13. Ni sumer poyo...haktuihhh...

    ReplyDelete
  14. Ada lagi cerita bodoh cam nie..... Udah2 le... Kat luar nun bersepah orng melayu kena maki kat cina... Sedar2lah...

    ReplyDelete

  15. tu r, buat skali je, berkali-kali org akan igt
    #CDM25

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...