Wednesday, 16 July 2014

GAMBAR KEROSAKKAN YANG DIALAMI OLEH KERETA PEUGEOT CDM 25 YANG TERLANGGAR DARI BELAKANG OLEH WARGA EMAS YANG MAU DIBAYAR DENGAN HARGA RM2,000..


Lihat sendiri kerosakkan yang dialami oleh kereta CDM 25 sampai naik angin satu badan meroyan macam kena rasuk hantu polong minta ganti rugi sampai RM2,000 selain memukul kereta dan cermin kereta warga emas itu, kunci keretanya dirampas dan siap maki hamun dalam bahasa kasar dan rasis sekali.

Perlukan beliau menuntut sehingga RM2,000????

Wajarkah warga emas itu enggan membayarnya kerana kata beliau keretanya dilindungi insuran.

Nah sekarang apa dapat??? ....  Kena herdik dan maki hamun lagi dari warga siber sambil polis akan menyiasat dibawah kesalahn pembuli jalanraya.

Mohon pihak berkenaan memberikan pengesahan tentang kesahihan kerosakan dengan rakaman gambar yang dikirimkan ini... Yang pasti kerosakan yang dialami adalah lebih kurang serupa.

28 comments:

  1. Keta calar boleh dibaiki. Lagipun apalah dgn sedikit calar dikereta dibandingkan nama yg dah tercalar satu msia. Mungkin skrg dia bangga sbab dah famous dan dikenali.

    ReplyDelete
  2. tu calaq belah kanan la dol...kna langgaq blah kiri...

    ReplyDelete
  3. assalam admin, tu bumper kereta PERODUA MYVI SE. di ulang PERODUA MYVI SE, bukan peugeot 208, bulan puasa ni min, jgn dok main bedal jer. dosa pahala pun kene ingt jugak. kalu nk naikkan rating bukan mcm ni carenye. nauzubillah min zalik. maaf kalu terkasar bahase

    ReplyDelete
  4. mcm bamper myvi je

    ReplyDelete
  5. Gambar macam kereta Myvi

    ReplyDelete
  6. Tu myvi beb. Bln pose ni jgn tambah mnyk lg dlm api. Rugi je pose thn lapa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam admin. Tu myvi la. Jgn duk tipu org. Ingat sama fitnah tu lebih teruk daripada membunuh. Dah la buka aib org lepas tu fitnah pulak.. bawa2 la insaf di bulan puasa ni.

      Delete
    2. bukan sama ke bumper myvi dengan peugeot, dua-dua kereta kecik, ketot-kementot!

      Delete
  7. biar aq bayar yg penting aq x akan nampak muke die nie

    ReplyDelete
  8. Dia langgar kat body belakang la. Bukan buntut. Bengong.

    ReplyDelete
  9. kan dah kata last artikel mohon beri PENGESAHAN.xde otak ke puak umno anti hadis ni.

    kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu tak sahih jgn trus post, selidik la dlu.

      Delete
  10. Mcm kitab umno la utusan selidik dulu baru post sbb tu dah bpuluh kali kalah saman fitnah..jom sembah dan bsyukur pada umno yg mberi rezeki.

    kikiki

    ReplyDelete
  11. Admin ni nk menipu ke hape? Gmbr calar tu sebelah kanan..keta minah tu calar sebelah kiri..

    ReplyDelete
  12. Itu bontot Myvi 1.5 SE bukan Peugeot 208 GTI kah....kah...kah...siapa yang silap..gua tabik spring disebabkn kesilapan

    ReplyDelete
  13. Adeh admin ... Jgan tabur fitnah di bulan posa gini .. karang kena maki hamun satu malaysia ..

    ReplyDelete
  14. Yahudi mana faham pengesahan tu apa.tau bontot tuya je.heee

    ReplyDelete
  15. Admin ni kencing leh tahan gak...aptb

    ReplyDelete
  16. batak like? nak tumpang glemer je blogger ni

    ReplyDelete
  17. Gambar yg xmasok akal.ni kete apa n kt mana?

    ReplyDelete
  18. ingatkan pakai Bently . peugeot saja 11

    ReplyDelete
  19. Adoiiii......tipu org.....nak jadi famous mcm kiki ke?....

    ReplyDelete
  20. This Is What You Really Want !!
    Something That Beyond Your Imagination !! >>> CLICK HERE !!

    ReplyDelete
  21. Haha..admin dh mtk pncerahan sahih ke tak gmbr yg dia terima tu mngenai kes akak CDM tu. Baca laa smpai hbs dlu..jgn duk main antam je admin. Bgtau elok2 kan bgus.

    ReplyDelete
  22. Bacala sampai abis Beb.....admin kata minta pengesahan kpd pengirim....source sekunder...k

    ReplyDelete
  23. aduyaii... cuba bw brtenang bulan2 posa ni. admin dh mitx pencerahan kaaann... kesahihan pic yg dtrima... betul @ tidak... x pyh laa sapa nk maki hamun.. kaitkan parti la pula.. relax laaa.. peace no war.. selamat brposa..

    ReplyDelete
  24. bengong admin ni.. nk sruh org puasa bca bnda yg x btul..

    ReplyDelete
  25. terang terang nampak perbezaan bumper kat dalam gmbar di atas tu..admin tak teliti dulu ke sebelum post?xpasal2 menjadi fitnah

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...