KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 29 January 2013

EDISI KANTOI TERBURAI !!!!!...PENCACAI UMNO GUNA GAMBAR PESERTA KURSUS PRA PERKAHWINAN DIEDIT KONONNYA SEORANG PADERI SEDANG MEMURTADKAN GADIS-GADIS MELAYU DISEBUAH GEREJA DIIPOH, PERAK!!!!!



Akhirnya kebenaran terbongkar jua....Gambar gadis-gadis Melayu sedang asyik mendengar ceramah kursus pra perkhawinan didalam sebuah dewan telah dioplah, diedit dan disuperimpose dengan menambah salib besar oleh para gurkha siber berjiwa UMNO totok dengan memfitnah kononnya seorang Paderi Kristian sedang asyik memberikan kuliah dalam satu upacara "permurtadan" disalah sebuah gereja di Ipoh , Perak..

Ada fren Omakkau memberitahu bahawa setahu beliau belum ada salib diletakkan disebelah kiri maupun kanan dimana-mana gereja.  Pada lazimnya diletakkan ditengah-tengah.

Punyalah dahsyat dan jijik yang amat paling tanpa ada rasa takut pada dosa dijiwa.

Akan lakukan apa saja dengan hasrat hatta isu Agama keperingkat yang boleh menggugat kestabilan negara dan kenteraman awam semata-mata bertujuan mau meraih sokongan dalam PRU 13 nanti.

Etika, adab, santun, berhemah, berilmiah langsung tiada dalam kamus para gurkha siber UMNO.

Belum pernah dalam sejarah negara pencacai UMNO begitu terdesak dalam mereka cipta fitnah.

Apakah mereka ingat rakyat ini mudah termakan berita yang langsung tidak masuk akal itu?

Adakah para gurkha siber UMNO fikir fitnahnya itu tidak akan terbongkar?

FITNAH DENGAN UMNO TIDAK DAPAT DIPISAHKAN.. SUDAH SEBATI HINGGA KETULANG SONSOM... UMPAMA KENTUT DENGAN TAIK!!!!!





84 comments:

  1. ni la puak2 haramjadah dan syaitan yg dikenali umeno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. knp gambar yg ada salib lebih jelas bbnding gmbr yg tak ada salib? aku tgok, yg tiada gmbr salib yg nampak palsu/edit. sbb lazimnya yg asli pixel gambar akn jelas cantik. cuba perhati betul2...boleh tahukan mana yg tipu?

      Delete
    2. BETUL..

      GAMBAR TAKDE SALIB ADALAH GAMBAR EDIT..

      BLOGGER INI PENIPU BESAR!!!

      TAUBATLAH WEI..

      Delete
    3. Gambar salib pada rostrum apsal pencacai fuckatan tak padamkan sekali, baru la nampak real gambar 'kursus kahwin' tu. Lepas tu, kat ceramah kursus kahwin ada sesi dengar penceramah main lagu gospel diiringi piano yang terletak tepi dinding sebelah kanan eh?? Pandainya korang buat lawak...

      Lastly la pencacai fuckatan haprak. Apsal gambar rela korang tu pixel dia lagi kabur-kabur berbanding gambar 'edit' yang kononnya blogger UMNO buat eh??? Sape-sape boleh beri pencerahan... korang buat lagi bertambah blur...

      Delete
    4. Sah blog yang tak ada salib tu telah dieditkan. Bukti :

      1. Gambar yang ada salib blur..pixel kurang.
      2. Ada piano la pulak kat kursus kawin..nak buat lagi Steve Wonder kerr haha.
      3. Pompuan duduk depan dalam kursus kawin?!
      4. Tolong le buang salib kat rostrum tu sekali.

      Omakkau ni memang antara blog fitnah pakatan. Orang blog pompuan. Dah banyak dok fitnah tentang gambar..asyik2 'Biar Gambar Berbicara'..tapi fitnah yang dihidangkan.

      Tepuk dada tanyalah iman masing-masing. ALLAH telah berikan kita terlalu banyak bukti & keterangan. Janganlah kita membuat kesilapan.

      -ZAs-

      Delete
  2. Saja-saja menempah tiket ke neraka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa tu? ust hadi awang ke? sebab ust hadi awang membenarkan kristian guna kalimah Allah dalam bible tapi ust harun din cakap membenarkan perbuatan berkenaan blh membawa kpd kekufuran..

      Delete
    2. hahaha..lawak..org takde ilmu IT..lebih2 lg xde ilmu grafik..leh la kencing...sekilas aku tgk..gamba takde salib mmg kene edit..nmpk sgt guna photoshop ilangkan salib..lepas tu copy balik dinding tu...then gamba "ori" tu lg teruk dr gamba ori...

      piano tu nak nyanyi lagu nasyid kot...dan yg buat editing ni...mmg buat rushing...aku leh wat edit lg cantik dan sama mcm gamba asal...konfem org tak tau aku edit gamba tu..

      tingkatkan lg ilmu photoshop tu...

      Delete
    3. Daripada isu kalimah ALLAH, kepada isu sumpah bai'ah talaq tiga, kepada isu murtad, isu gereja, isu arak, isu kafir mengkafir, isu Tabung Memali, isu pemecatan Datuk Dr Hasan Ali, kepada yang mutakhir isu pemecatan Ust Nasha; semuanya membuktikan kepada kita satu perkara; iaitu PAS hanya memperalatkan Islam untuk kepentingan politik kepartian yang jumud dan sempit!

      Siapa yang tempah tiket sebenarnya?...

      -ZAs-

      Delete
    4. Nko ngan puak2 umno je yg tersepit...kitorg selesa je..

      Delete
    5. Gambar tu kalabu sebab di dekatkan....x pernah wat cm tu ke...? x kan la org nk murtad datang pakai tudung....guna la otak ksit.

      Delete
    6. Ramai lagi Melayu bongok. Arab Kristian guna perkataan Allah dah lebih seribu tahun. Kat Malaysia pulak jadi masalah. Itu tandanya ramai sungguh melayu yang otaknya kontot!!! Bible tak gunakan Allah pun masjid kosong, surau kosong. Buat masjid berjuta, bila azan buat pekak je. Lepak depan tv, lepak kat kedai kopi macam tak ade ugama!! Melayu melayu harapkan mulut je itupun bila ramai. Kalau sorang menikus!!!

      Delete
  3. Puak pencetus kacau bilau. Puak pencacai UMNO, Pekida & Perkasa memang mengunakan sentimen agama dan bangsa untuk memulakan persengketaan.
    Walaupun sejak tahun 80an lagi memang ada aktiviti gereja memurtadkan belia Islam, tapi jangan guna cara menipu dan fitnah begini.
    Pekida/Perkasa akan mencetuskan kejadian seperti 13 Mei, jika PR menang PRU13 nanti.
    Awas. PR kena ada action plan untuk mengelakkan kacau bilau berlaku. Jangan terkejut jika mereka membakar masjid, gereja & kuil untuk mencetus 13 Mei nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lagi sekor otak taik anjing DAP punya ulasan.

      Delete
    2. NI Anonymous31 January 2013 22:39 ANJING OTAK MCA PUNYA KEBANGAGAN...

      return balik apa hang cakap

      Delete
  4. Mana lagi mudah kalau kita tengok gambar ni, letak gambar salib atau padam gambar salib?

    ReplyDelete
    Replies
    1. omak kau memang terer photoshop lah. kalau setakat padam gambar salib, takde hal punye lah..

      Delete
  5. kejap... boleh jadi jugak gambar salib tu dipadam menggunakan photoshop. omak kau memang mahir photoshop. blog omak kau pun adalah blog yang terkenal menyebarkan fitnah dan berita palsu. so, aku rasa apa-apa yang ditulis oleh omak kau memang sangat diragui.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otak org AMNO mcm tu suka fitnah..ambik la DUNIA NI LABU OIIII..

      Delete
    2. Termasuklah dgn ko sekali.

      Delete
  6. Allah beri kelebihan untuk sejahterakan orang ramai.Semakin pandai telnologi ICT,makin jahat jadinya.Tak tau apa lagi nak kata jika kepala dah didatangi idea perosak.Sorry panjang sikit .

    ReplyDelete
  7. aih.. gambar sekeping pun nak percaya? korang tak tau ke omak kau ni kaki kencing. sebelum ni, berlambak gambar sekeping yang omak kau guna untuk kencing orang. cuba korang baca entri dia sebelum ni. boring...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Engkau yg kaki kencing...patut la masih lg berkiblatkan AMNO..Hanya melayu BODOH saja yg masih ada dalam AMNO tu..LEMBU

      Delete
    2. UMNO XBODOH,,KO YG BODOH SBB PERCAYAKAN KAKI TIPU,,KAKI BELIT,,ORG YG MELAGAKAN BANGSA MELAYU PUN KO SOKONG,,YG MAINKAN AGAMA ISLAM KO JD KAN PEGANGAN,,PEHALLLL..BODOH..KO 2 YG BERKIBLAT KN PR BUKAN AL-QURAN DAN HADIS..BANGANG..HAIH..

      Delete
    3. Anon 00:46.mcm nko ke n puak cybertroops tu?no wonder laaa...

      Delete
  8. aku rasa gambar salib tu dipadam. pixel gambar nampak tak sekata. wah... tererlah omak kau photoshop! ajar aku boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajar kepala babak engkau..dasar troper AMNO haram jadah...dasar ketua BACUL..Mcm PM

      Delete
    2. Kepala bapak kau bacul! PM dah smpi Mekah dan Gaza.. Ketua Peliwat ko lagi penakut

      Delete
  9. Saya orang melayu islam..duk masuk keluar chapel hari-hari sejak 5 tahun lalu...setahu saya la..salib letak kat tengah-tengah chapel@church..tak letak kat sisi kiri atau kanan..sebab polisi gereja..kalau tak pernah masuk gereja jangan tuduh ikut suka orang photoshop buang salib...lagipun...kalau gereja..salib dia bukan besar tu...salib yang dalam gereja tu tinggi mencecah siling gereja..ada tempat untuk berdoa dlm jarak 1/2 meter dari salib besar tu..kiri atau kanan gereja selalunya ada piano atau alatan musik untuk mengiringi nyanyian keugamaan...harap jelas situasi dalam gereja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang belah kanan hujung tu bukan piano ker? Atau tu meja tulis?

      Delete
    2. Ni bukan capel, ni bilik ceramah biasa je. Takkan tu pun tak boleh nak bezakan...?????

      Delete
    3. Ko tu masuk gereja kat mana? Ko silap masuk gereja kot. Entah2 kandang babi ko kata gereja.

      Delete
    4. anonymous 16:44
      aku takkan sesekali kata itu piano sebab dengan jarak dari kamera dengan piano…key piano tak sebesar tu…

      anonymous 22:48
      kang aku kata ko bodoh ko marah tapi aku nak kata jugak…ko memang bodoh….kalau dah namanya melibatkan kristian…diorang tak letak salib kat tepi la bahalol…dewan ka..bilik ceramah ka…semua kat tengah…kalau dalam dewan atau bilik ceramah macam ni…diorang letak kecik ja…bahagian tengah atas…Gereja bapak punya besar kat depan ACS Setiawan aku penah masuk…bilik ceramah kecil gereja kat sbeberapa lokasi sarawak pun aku dah masuk…. bongok! dah kalau jenis bangsat…bangsat juga!hahahahaha…..

      Delete
  10. sebab tu jgn percaya pd gambar semata2....dlm tv pun ramai orang blh terbang....lagi gempah...tgk citer X Men.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. citer x-men memang best beb. tapi aku suka tgk drama pakatan. pakatan sekarang tgh buat drama konspirasi pecat pemimpin yang berjuang untuk Islam. dulu dato hassan ali. sekarang ni ust nasa kene pecat daripada majlis syura pas. lepas tu pulak, ada ura-ura ust harun din menunggu masa. aku cadangkan, lantik je lah anuwar tu jadi mursyidul am dan khalifah guan eng jadi timbalan. habis cerita. drama pakatan ni kalau lama-lama, boring jugak.

      Delete
    2. Tapi nko tgk jugak ekk?ketagih ekk,,,hahaha

      Delete
  11. nak tau mana yg benar, mari pergi ke gereja yg didakwa lokasinya di Ipoh.. boleh tau sapa yg pembohong.. di persilakan tv3 utk buat live

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa kata pakatan yang pegi gereja tu, lepas tu tvpas yang siarkan. ni semua bersempena mengambil berkat setelah pas berjaya ditarbiah oleh dap menerima kristian. amacam.. bernas tak idea aku?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Anon 22:50 tu idea lame,sampah cm tu jgn buat recycle byk kali...xde kualiti dah..dah..,pegi buang lam tong...kalau boleh masuk lam tu skali...hahahaa

      Delete
  12. Lari tajuk ker...

    ReplyDelete
  13. anon 2244, biarlah father anuwar dan sister nurul izzah yang pegi gereja tu. agenda kristianisasi dan pemurtadan kan agenda utama mereka. masa diaorang amek video tu, make sure khalifah guan eng ada sekali. settle masalah

    ReplyDelete
  14. sekali lagi kantoi di situ....bodoh punya pencacai umno....isap konek banyak sangat gitu la jadinya....fitnah agama yg di buatnya....kesian aku melayu2 umno skrang..yg bodoh terlampau bodoh...menyokong je semua umno buat...walaupon mende fitnah bangang...isap konek la wei

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaki mencarut jugak ko ni rupanya. assmin yang ajar ke?

      Delete
    2. pakatan yg ajar..sbb 2 dorng xde adap..nk tunjung bagus tp tamadun xde..hahaha..malu la weihh..

      Delete
  15. kenapa lah pencacai pr kuat mencarut dan suka maki orang. relax beb... macam datang bulan pulak korang ni.. he.. he..

    ReplyDelete
  16. lu olang melayu sangat bolo. itu kalipah guan eng lu olang punya ketua adalah olang klistian, so lu olang diam diam saja lah bila klistian mau kasi melayu multad.. bolo!

    ReplyDelete
  17. Secara tidak langsung muslim yang suka memfitnah telah memfitnah kesucian agama islam itu sendiri....Wanauzubilah min zalik.

    ReplyDelete
  18. panas jer penyokong umporno kat sini...ye lar dah kantoi...dalam hati mesti carut cybertrooper yang kantoi photoshop tu walaupun kat sini mempertahankan gambar tu..buat superimpose apa pun tak menjadi, kantoi sokmo....woi cacai umporno semua, epic fail lar....kar kar kar

    ReplyDelete
  19. Moga2 pihak yang memfitnah kes di atas(baik PR atau umno), akan mati dalam keadaan yang mengerikan. Contohnya putus kepala digelek stemrol.

    ReplyDelete
  20. Aku doakan siapa yg sokong fitnah ni mati cepat skit,bru boleh rasa azab dlm kubur camne.

    ReplyDelete
  21. Semua org umno...kan Doktor M kata bukan org pandai klau pandai .....habis la parti amno....mcamna nak buat rasuah, kroni, ...dll

    ReplyDelete
  22. gila! dapat sponsor UMB satu post fitnah berapa ringgit entah mereka beri. sanggup membunuh makan daging busuk bernanah dgn fitnah akhirat kelak...Ulama muda fathul bari boleh join org macam ini...gila dunia betul.

    ReplyDelete
  23. Assalammu'alaikum,
    SAYA BERSEKOLAH DI SEKOLAH KRISTIAN 1959 Remove Class, SEBAB SAYA DARI SEKOLAH KAMPUNG...... DEWAN SEKOLAH ADALAH GEREJA METHODIST PEKAN ITU. SAYA SERING KEKUAR MASUK DEWAN (GEREJA) UNTUK AKTIVI SEKOLAH SAMADA DI SEK. METHODIST, ACS DAN METHODIST LAIN DI DAERAHBERDEKATAN......
    SAH DIMANA SAJA SAYA PERGI DISEKOLAH SEKOLAH INI (sek mubligh) dewan dihiaskan dengan SALIB DI TENGAH TENGAH DINDING......
    SELALUNYA TINGGI DARI BAHU....

    Belajar sikit budaya orang kalau pun nak fitnah.....
    Kesian bakal2 pengantin

    ReplyDelete
  24. macai da kpanasan...bab gmbar ni wat kecoh...macai yg komen ni sekor je...haha bab pmimpin ameno mtnkadarah duit tok nenek mak bapak diorg xde pn diorg macai nk mlalak...kesian ibu mengandung...9 bulan mengandung anak kuar jd macai...haha macai macai....

    ReplyDelete
  25. orang yang buat gambar ni memang terer cs bole bagi kursus tak... sebab nampak macam original bak kata (nampok serupa tapi bukan dia)

    ReplyDelete
  26. tunggu lah mati nanti tau lah macam mana.

    ReplyDelete
  27. Aku x berapa perasan la kan. Tapi krusus pra perkahwinan ni org x pakai tdg blh ka? Lagi satu x ada slide show apa2 pun. x kan la x ada projector kot. Tp x tau lah. Waallahualam.,

    ReplyDelete
  28. negeri mana punya kursus kawin ni...peserta perempuan boleh masuk x pakai tudung. Dewan mana Jabatan Agama Islam guna ni..siap ada piano..pelik... dari segi keadaan dewan dan susun atur kerusi ini bukan "standard" untuk kursus pra perkahwinan.

    ReplyDelete
  29. blog omak kau = bastard

    ReplyDelete
  30. Peserta perempuan bole je pakai bikini kalu nk gi kursus kahwin bila PR dh perintah malaysia...yg jantan pulak bole pakai sepender...lepas je abis kursus, bole berjubur depan org ramai...itu salah satu teori PR untuk kebahagiaan rumahtangga anda...

    ReplyDelete
  31. blog ini adalah blog paling tak guna. benda camni pun nak tuduh2 orang padahal blog ini yang menipu. yang kesian adalah commentator yang tertipu siap maki hamun lagi. bodoh sangat punya commentator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat macamana.. Penulis blog ni pompuan tapi belajar kat MCKK.. Tak dapek den nak nolong!!

      Delete
  32. gambar yang tak ada salib tu yang diedit. bodoh punya blogger.

    ReplyDelete
  33. aku doakan blogger yg edit gambar photoshop ini mati dalam kesesatan dan semoga keluarga dia juga terima musibah atas perbuatan dia...dan kalau mati..aku doakan dia mati dalam keadaan perlahan dan terseksa....AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

    ReplyDelete
  34. Tolongla cari sumber gambar yang lebih sesuai serta kukuh sebg bukti untuk menangkis fitnah ini. Nanti pemfitnah2 ni lagi galak menfitnah.......

    ReplyDelete
  35. JANGAN JADI BODO. Baca ni baru tau siapa yang bangang http://khairulryezal.blogspot.com/2013/01/kebodohan-blogger-pakatan-haram.html

    ReplyDelete
  36. Tuan punya blog ni yg edit gambo2 tu edit mcm sial, ada ke gambao yg xde salib tu lg kecil dr yg ada salib ... Sah la blogger PENIPU...

    ReplyDelete
  37. bangang.bengong.bahlul... cai..cai...cai... wei... dok insaf lg ke... dosa kering je cari... kih.kih.kih....

    ReplyDelete
  38. Ya Allah berilah hidayatMu kepada pemfitnah2 itu gantikanlah fitnah itu kepada CINTA
    LOVE YOU ALL
    MAY ALLAH BLESS ALL OF US.....AMEEN.

    ReplyDelete
  39. blog puki Omak kou

    ReplyDelete
  40. aku ada belajar computer bab picture editing.heran kenapa pic yg kata edit lagi betul pixel dia dr yg dikatakan ori yg teruk sungguh pixel dia.minta pemilik blog upload gambar yg dikatakan ori yg lebih elok pixel utk membuktikan gambar bukan diedit.kerana jelas gambar akan lari pixel selepas diedit dipadam item.pengalaman tinggal di Ipoh memang ada budak perempuan bertudung ke gereja kerana dibayar RM50 tiap kali hadir.Kes di Bercham Ipoh.Selepas aduan penduduk terus ditutup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua pun student ipoh mali ma,sewa kat bercham tu 3 tahun...hali2 minum kt stesen keteapi tanjung...tapi wa xde dengar itu cete.?lu sudah gorng smpi hangus maa...mcm mane mau makan..?aiyaaa.,,.. Li mo kau chow wa...

      Delete
    2. ko belajar kat ipoh dari tahun berapa ker tahun berapa.3 tahun jer duduk.aku duduk ipoh dari sekolah rendah smpi ke sekolah menengah.duduk dkt taman anda dpn tue bertahun.kes jadi pada tahun 1995 kalau tak silap.kawasan kejadian di gereja kecil dlm rumah kedai sebelah stesen minyak belakang tesco extra dulunya makro.sila buat kajian lebih terperinci sebelum komen.

      Delete
  41. mana ada kursus kawen pompuan dok depan?? sume kat blkg la..pastu wajib pakai tudung..ni Paderi bagi kursus kawen mmg leyh ada yg xpaki tudung kot! Poyo la blog ni menipu xhabes!

    ReplyDelete
  42. edit atau x? masalah permurtadan memang ada.... kalau dok salah PR...PR bukan kerajaan...yang patut disalahkan MAJLIS AGAA ISLAM yang tak amik tindakan...kalau bukti dah ada....amik lah tindakan wahai MAJLIS AGAMA ISLAM.

    DULU MASIH KU INGAT, CAMNA AGEN KRISTIAN DATANG TUNGGU DI DEPAN MANA2 RESTORAN MAKANAN SEGERA suruh MINUM HOLLY WATER...di PENANG sejak 1998... isu 1999 masih ku ingatm ramai desak amik tindakan pada Gereja Bukit Mertajam yang banyak mengKRISTIANkan pelajar ISLAM.... jangan sebab nak kuasa guna habis isu nie...nak tanya sapa jadi KERAJAAN waktu 1999.....MACAI2 semua tolong jawabkan... MANA ISU AKIDAH time 2... Sapa bangun menentang bila Nur Aisyah Bukhari dan Sunni SAZALI diMURTADKAN di hadapan mata kita...mana PEMUDA UMNO? time UMNO senang, isu ni dipandang SEPI...bila nampak nak kalah, baru keluar semua isu....

    Isu KALIMAH ALLAH, 2009 MAHKAMAH dah bagi guna KALIMAH ALLAH oleh The HAROLD untuk Gereja di SABAH DAN SARAWAK.... sapa CONTROL MAHKAMAH? SAPA bagi keizinan bawak masuk BIBLE versi MELAYU...

    UMNO janganlah BERAK TEPI JALAN lepas tu TUDUH orang LAIN buat!

    ReplyDelete
  43. Die bukan sengaja mahu berak tepi jalan,tapi dah tercirit..so trail cirit tu mmg dtg dari macai2umngok n pemimpin die lahh...ish!ish!Ish! Hah!macai,ape lagi?xnak jilat balik ke ludah tu....eiiiii..pengotor...!

    ReplyDelete
  44. Kemungkinan ada dua disini...janganlah soal fahaman politik dijadikan alasan melindungi sesuatu aib....mungkin gambar yg salib diedit...mungkin gambar yg tiada salib diedit...itu saja..soal dimana letak salib tak pernah ada guideline...tengah atau atas...atau tergantung dileher... tidak perlu tuduh fitnah atau sebagainya... jika kebenarannya begitu mohon taubat kepada tuhan...kalau fitnah la ceritanya...mohon taubat juga kepada yang melakukan..

    ReplyDelete
  45. Aku ada beberapa soalan utk pemilik blog ini minta dijawab:

    1.kalau benar ini kursus pra perkahwinan kenapa ada pompuan kat dpn tue tak pakai tudung?ko pernah pergi kursus kahwin?kalau tak pernah ni nak bagitau.semua wajib pakai tudung.

    2.kenapa pixel gambar ko kata ori lagi teruk dari yg ko kata tipu?gambar ko kata tipu jelas mcm dari kamera manakala gambo ori ko mcm hasil fotostat jer.

    3.kenapa gambar ko kata tipu besar lagi dari gambo ko kata ori?gambo ko siap kesan crop lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu je nak tanya, cuba tunjukkan satu gereja yg letak salib tidak di tengah2 dinding dewan... tak payah meleret-leret nak jawab, tunjukkan kat mana gereja ni, tentu ada alamat, aku sendiri nak pergi tengok....

      Delete
  46. malaysia dah cukup aman.dah cukup maju.tk payahla k0rang nk p0rak peranda kn keharm0nian malaysia ni.tngkatkn amalan msing2.yg pnting.say n0 to kafir.

    ReplyDelete
  47. yang pelik kenapa beriya2 nak x sahkan bende mcm ni? ape pr rugi ek? xya pikir da tau.. org tu xde otak

    ReplyDelete
  48. Adoi...ape nk pning2 ni...pakat dok tuduh2..x abis le gni sdare2 ku...ape susah...gmbar si 'paderi' tu dh tnyate nmpak mukenye...crik die then siasat le ape cite yg sebenarnye...kite kan ade undang2 beb..kate malaysia negare DEMOKRASI kan???

    ReplyDelete