KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 10 January 2013

EDISI TEMBELANG MELETOP!!!!....SURAT DARI PEJABAT PELAJARAN DAERAH PEKAN DIKELUARKAN MENGARAHKAN GURU-GURU DIPAKSA HADIR PERJUMPAAN KHAS DENGAN MUHYIDDIN YASSIN ESOK!!!!!!

Satu surat telah dikeluarkan oleh Pejabat Daerah Pekan, Pahang, mengarahkan guru-guru dibawah jajahn Pekan hadir dalam satu taklimat khas dengan Timbalan Perdana Menteri, Tn Sri Muyiddin Yassin esok hari Jumaat 11hb Januari 2013 jam 3.30 petang di Dewan Utama, Arabian Resort Bukit Gambang Resort City, Kuantan Pahang Darul Makmur.

Perjumpaan itu ada hubung kaitnya dengan PRU 13 yang sudah tidak berapa lama lagi.

4 comments:

 1. sbb tu ramai bila pemimpin ameno dtg...kena paksa.. pastu pemimpin meraban dlm media yg sokongan rakyat dh kembali pd ameno....hahahahaha...syokkk sendiri le pemimpin ameno...

  ReplyDelete
 2. dah lama dah keje dia gitu...sebab tu meroyan sokmo.

  ReplyDelete
 3. Diktator terkenal seperti Marcos & Suharto pun tak pernah buat camni..yg suka buat arahan camni adalah Mao Tse Tung pemimpin besar komunis China jer!
  Pikir2kanlah wahai rakyat Malaysia yg punya akal diberi allah SWT!!

  ReplyDelete
 4. Demi hendak menjalankan agenda untuk terus berkuasa,guru-guru dipaksa untuk hadir. Bagaimana dengan anak-anak murid yang ditinggalkan di sekolah? Rakan-rakan sejawat terpaksa relief class. Bila anak murid gagal, guru-guru juga yang akan disalahkan.

  ReplyDelete