KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 6 March 2013

EDISI KANTOI CAMPUR LAWAK!!!!!... PEMUDA UMNO MENGAKU DIA GENTAR,CUAK,TAKUT KETAR KEPALA LUTUT DENGAN ORANG MEMPUNYAI TATU!!!!!..


Pergh!!!!! dalam berlagak tunjuk samseng ganggu kacau ceramah Pakatan Rakyat, baling kasut dalam masjid, lempar cat merah kepada bas Jelajah Merdeka Rakyat, buat sekatan jalan raya dalam rancangan Felda, berdemo bakar bendera sambil terjerit terlolong depan pejabat wakil rakyat PR sambil membakar bendera, tapi bila nampak orang ada tatu dibadan, terus lari mencicit lintang pukang sampai tidak cukup tanah...CISH!!!!!!.. APA PUNYA SAMSENG TAIK MINYAK PUNYA PEMUDA UMNO.

Kalau begitu jelas sekali Pemuda UMNO atau yang sekutu dan seangkatan dengannya jenis menggigil kepala lutut nampak orang yang badannya bertatu..Rahsia sudah terbongkar.

DALAM DEWAN PWTC MENANGIS MERAUNG APABILA DENGAR LAGU ANAK KECIL MAIN API... DILUAR NAMPAK ORANG BERTATU TERUS LARI LINTANG PUKANG MINTA NYAWA....ITULAH DIA PEMUDA UMNO YANG MENDABIK DADA CAKAP BERDEGAR-DEGAR SANGGUP MATI BERGELIMPANGAN DENGAN BERMANDIKAN DARAH DEMI MEMPERTAHANKAN KETUANAN MELAYU DAN AQIDAH UMAT ISLAM.

2 comments:

  1. Hahahahahahaha BUKTI PEMUDA UMNOgok TAK DER TELO/TELO KECUT..
    korang cuma berani buat dajal bila ramai jer.. ONE BY ONE XDER TELOQ!!!!! pondan!!! AWWWWWWWW!!!!.

    ReplyDelete
  2. Polis tangkap palat ngan keza ada telo x..

    ReplyDelete