KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 11 March 2013

RAKAMAN GAMBAR ALI RUSTAM SENDIRI MENGETUAI SAMSENG-SAMSENG UMNO GANGGU KACAU DAN BALING BATU CERAMAH DSAI BUKIT KATIL, MELAKA SEHINGGA 2 ANGGOTA POLIS CEDERA, TERSEBAR LIGAT DI INTERNET!!!!!!!


Seperti dijangka.. memang sah Ali Rustam sendiri yang mengepalai para samseng upahan UMNO RM20 seorang membuat ganggu kacau sambil membaling batu diceramah Jelajah Merdeka Rakyat, di Bukit Katil, Melaka, baru-baru ini.

Beliau selaku Ketua UMNO Bahagian Bukit Katil dikatakan mengarah dan merestui perangai ganas samseng-samseng upahan RM20 menganggu ketika DSAI SEDANG BERUCAP DAN BAS DILONTAR DENGAN BATU SAMPAI CERMIN PECAH BERBERAI  DAN SERPIHAN KACA MENGENAI TUBUH BADAN DSAI.

Lontaran sebenarnya dipercayai ditujukan kearah DSAI bagi tujuan mau mencederakan dirinya.

Apa yang lebih malang, selain 2 orang awam yang cedera dikepala, 2 anggota polis yang bertugas malam itu juga turut cedera.

Rakaman gambar menunjukkan Ali Rustam ketawa riang tanda suka akan gelagat yang ditunjukkan oleh para samseng upahannya.

Inilah budaya politik yang sedang dibawa oleh UMNO Melaka pimpinan Ali Rustam.

Pernah ada orang bercakap.. JIKA DISERAHKAN AMANAH KEPADA BEKAS KERANI PEJABAT POS PERINTAH NEGERI...MAKA INILAH JADINYA.

NAK BERDEBAT TAK MAMPU SEBAB ILMU CUKUP TERHAD DAN CARA BERPIDATO PUN SUARA TERSEKAT-SEKAT.

CARA YANG DIA AHLI DAN PAKAR IALAH UPAH SAMSENG-SAMSENG UMNO SEKADAR RM20 UNTUK BUAT GANGGU KACAU.

HAPRAK BIN BANGSAT BIN BRENGSEK PUNYA PEMIMPIN UMNO.

9 comments:

 1. tsk..tsk.. kekadang malu gak nak ngaku melayu.. bila ketua pemimpin org melayu pon perangai macam ni.

  ReplyDelete
 2. aku tak leh ingat ada satu pg raya idul fitri, si bangsat ni kononnya nak bertakbir di masjid negeri... bila dengar suara... sebijik macam ba*i mengerang nak beranak... nak tunjuk alim le kononnya... habih suwey satu masjid... meluat betul aku...

  ReplyDelete
 3. Pengikut dapat RM20 , bos sapu RM200 juta. Habis melayu(UMNO) kena kencing, bukan saja di melaka. Bila nak sedar woi?

  ReplyDelete
 4. ni pemimpin bangsat....

  ReplyDelete
 5. Kalau kepala anwar kena batu lebih baik, kerana dia kepala batu.

  ReplyDelete
 6. Saya100% ABU! tp kita tak pyhla berkata2 kesat..nmpk tak cantik n tak islamik langsung...tunjukkn yg pemikiran kita jauh ada "class" drpd puak yg sblh "sana"...semoga kemenangan berpihak kpd ASAL BUKAN DACING!!!!!weehooo!

  ReplyDelete
 7. mmat kutty tu pun ada sibik nak pegang tangan bapak jin

  ReplyDelete
 8. macai umno bodoh tahap gaban sanggup jual maruah diri demi RM20.

  ReplyDelete