Monday 23 September 2013

BUDAYA SAMSENG MEMILIH PEMIMPIN UMNO SUDAH BERMULA !!!!! ... BELUM TAMAT TEMPOH PENCALONAN, SUDAH ADA CALON YANG KENA PUKUL!!!!!!

Apakah budaya samseng yang sering dikaitkan dengan UMNO apabila berdepan dengan pihak lawan kini bakal diguna pakai untuk nberhadapan dengan rakan sendiri dalam pemilihan parti?

SHAH ALAM - Seorang calon Ahli Majlis Tertinggi (MT) Umno hari ini mendedahkan kisah sebenar berhubung dakwaan beliau dipukul seorang lelaki ketika menghantar borang pencalonan di Pusat Perdagangan Dunia Putra (PWTC), semalam.

Mohd Ariff Abdul Aziz, 57, yang merupakan calon ke-24 MT itu berkata, kejadian tersebut berlaku pada jam 2 petang ketika beliau berjalan kaki menuju ke PWTC untuk menghantar borang pencalonan Ketua Bahagian Titiwangsa.
Menurutnya, borang pencalonan MT berjaya diserahkan pada sebelah pagi, manakala borang ketua bahagian mahu diserahkan di sebelah petang.

"Saya dicekik, ditendang dan pukul di dada, ketika itu saya sedang berjalan dari Wisma Perkim menuju ke Dewan Tun Razak, PWTC untuk hantar borang calon Ketua Bahagian Titiwangsa.

"Lelaki tersebut mengugut saya supaya tidak bertanding di kawasan tersebut bagi memastikan calon di kawasan itu menang tanpa bertanding. Keadaan ini berlaku di hadapan ramai ahli Umno yang ingin menghantar borang," katanya kepada Sinar Harian.

Ketua Umno Cawangan Kompleks Pejabat Jalan Gurney itu berkata, selepas kejadian itu beliau terus membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi dan mendapatkan rawatan di Hospital Kuala Lumpur (HKL).

"Selepas membuat laporan dan mendapatkan rawatan, saya kembali untuk meneruskan hasrat menghantar borang tetapi dihalang oleh empat orang," katanya.

INI DINAMAKAN OLD HABIT DIES HARD ..... PERANGAI TEGAR SUKAR DIHAPUSKAN.

3 comments:

  1. Perangai sama je puak amno haramjadah ni.. tau kuasa duit & betina.... mmg haram jadah.. pii mampos la amno pru 14

    ReplyDelete
  2. Perangai sama je puak amno haramjadah ni.. tau kuasa duit & betina.... mmg haram jadah.. pii mampos la amno pru 14

    ReplyDelete
  3. Awat tak katok kepala si botak tu biar dia jadi sewel cakap pun dah memang tarak otak. Ataupun katok si mulut lebar darai tu ke. Biar depa tau orng2 omno memang kaki pukoi. Pi lah panggil pukida dan perkasa yg bela sangat omno tu.ki ki ki kiiiiiii

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...