KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 1 March 2013

LAGI PERBUATAN BIADAP MEMFITNAH TGNA SEBAGAI ULAMA HAIWAN DIKESAN!!!!Lokasi : Jalan masuk ke Fasa 3 Taman Cempakasari, Klang, Selangor

Tarikh/waktu rakaman:  01/03/13 jam 1.30 tgh.

Rakaman gambar sebidang kain rentang yang dipercayai kuat dipasang oleh juak-juak PERKASA/WARIS MALAYA/JATI dan Pemuda UMNO Bahagian Kapar telah Omak kau kesan setelah mendapat maklumat dari orang ramai di Jalan masuk ke Fasa 3, Taman Cempakasari, Klang Selangor sebentar tadi.

Sebidang kain rentang yang tertulis " NIK ABDUL AZIZ ULAMA HAIWAN "

Omak kau percaya dan cukup-cukup percaya ianya berkaitan dengan penjelasan TGNA yang diputar belitkan oleh media lidah biawak rasmi UMNO mengenai penerima BR1M RM500 dilayan macam haiwan oleh para pemimpin UMNO.

Ini bukanlah kali pertama kain rentang provokasi murahan ini dipasang. Pernah dipasang sebelumnya tetapi telah diturunkan.

Seperti biasa nak ajak berhujah secara berilmiah dan berhemah, puak-puak ini langsung tidak ada kemmampuan jadi perlu bertindak mengikut kemampuan dan kepakaran yang mereka sedia ada iaitu cara pukul curi dengan menipu dan memfitnah.

Politik fitnah dan samseng sebegini dilihat oleh Omak kau secara jujur semacam sudah sebati abadi dalam jiwa para pengikut PERKASA/JATI/WARIS MALAYA/PEMUDA UMNO kini.

Tuduh orang sebagai haiwan sedang perangai sendiri lebih teruk dari haiwan. Haiwan pun rasa malu nak berkawan dengan mereka.

Tetapi sekurang-kurangnya mereka yang berperangai lebih teruk dari haiwan ini mengakui dan iktiraf TGNA adalah seorang ulama.

KALAU BEGINILAH CARA PERKASA/PEKIDA/JATI/WARIS MALAYA DAN PEMUDA UMNO BERPOLITIK DEMI MERAIH DAN MEMIKAT UNDI ANAK-ANAK MUDA.. ALAMATNYA MEREKA AKAN KEMPUNAN MATI BERDIRI TEGAK KERAS KAKU.

ANAK-ANAK MUDA KINI TIDAK TERPUKAU DAN TERSILAU CARA POLITIK FITNAH JIJIK KOTOR SEBEGINI RUPA.

SEBAB ITU SEMAKIN HARI SEMAKIN BERDUYUN-DUYUN ANAK MUDA MENYOKONG PAS/PR...MEREKA SUDAH BOSAN, MUAK DAN MELUAT CARA UMNO DAN SEKUTU-SEKUTUNYA BERPOLITIK.


INI KALI LAH TUKAR....JOM UBAH....SELAMATKAN MALAYSIA.7 comments:

 1. SEMOGA PUAK PUAK NI DIHUKUM ALLAH SEMASA ADA HAYAT MEREKA

  ReplyDelete
 2. bangsat2 nih mana tau dosa pahala pon..hidup bertuhankan NAFSU maka itu la che det menggelarkn mereka sbgi SYAITON yg DIKENALI

  ReplyDelete
 3. Puak yg mnlakukan kerja sebegini adalah baka keturunan anjing n babi.

  ReplyDelete
 4. Inilah dia samseng kampung dusun....hehehe

  ReplyDelete
 5. Sebenarnya puak nilah daripada golongan haiwan

  ReplyDelete
 6. Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

  Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

  Contohnya, yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Pemuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

  Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

  Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

  Sekian, Terima kasih

  ReplyDelete