KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Thursday, 7 March 2013

SURAT PENGARAH HOSPITAL KUALA LUMPUR MELARANG KAKITANGAN HOSPITAL BESAR KUALA LUMPUR MENEMPELKAN PELEKAT PAKATAN RAKYAT DIKENDERAAN MASING-MASING BERKUAT KUASA SERTA MERTA TERSEBAR LUAS DI ALAM SIBER!!!!!!


Arahan lebih teruk dari negara Zimbabwe, Korea Utara dan Myanmar beb!!!!!.. Langsung tidak demokratik....Kenapa perlu dilarang pelekat Pakatan Rakyat dan bukannya pelekat Barisan Nasional?

Hospital Besar Kuala Lumpur kepunyaan UMNO/BN ke?

Mengapa perlu seorang kakitangan awam bertaraf Pengarah perlu terlibat dalam politik sambil paksa kakitangan bawahannya parti mana patut disokong?

Undang-undang mana yang menyatakan menempelkan pelekat parti pembangkan suatu kesalahan?

Oleh itu disemua premis Hospital-hospital dinegeri yang diperintah oleh Pakatan Rakyat secara otomatik kakitanganya diharamkan meneplekan pelekat (sticker) parti UMNO/BN kerana UMNO/BN adalah parti pembangkang dinegeri-negeri tersebut?

Lagi dekat nak PRU lagi haru biru dan cerca merba arahan dikeluarkan.

Petanda jelas yang UMNO kini sedang lemas menunggu tumpas!!!!

KALAU NAK BODEK PUN AGAK-AGAKLAH.. INI DINAMAKAN BODEK AMPU BAWA REBAH.

9 comments:

  1. bongok punya pengarah hospital..dasar otak karat biru..pengampu orang BN..agak2 la wei

    ReplyDelete
  2. namaku bukan anwar7 March 2013 15:51

    betul la tu...anwar ibrahim punca semua ni....kalau dia tak jadi pembangkang kan senang...lagi pun pengarah tu orang kuat wanita parti kerajaan....

    ReplyDelete
  3. Itulah hikmah Allah untuk memusnah insan2 yang bershubhat dengan kemungkaran, tanpa dia mengeluarkan larangan tersebut mungkin orang ramai dah lupa hal kelakuaannya yang diragukan itu,tapi dengan mengeluarkan arahan ini maka semakin mengigatkan penyokong2 pakataan rakyat tentang jasanya2yang bersengkokol dengan kes menjatuhkan DSAI. iNSYAALLAH LEPAS PRU13 NI,PR kena tengoklah insan2 ini kemana nak dihumban, bukan kerana dendam tapi kerana kesalahan yang tidak boleh dimaafkan.Kalau dapat dibuktikan beliau saksi palsu eloklah di direhatkan di sungai buluh atau kajang, makan minum percuma berkhidmat sebagai doctor kepada vvip yang akan ramai kesana.

    ReplyDelete
  4. Langsung tak demokratik?!..paku dulang paku serpih, mengata orang PKR (Parti Kencing Rakyat) yang lebih.

    Tahukah anda semua yang surat khabar Utusan & Berita Harian tidak dibenarkan dijual disemua premis Majlis Daerah di Selangor ini. Cuba pi Majlis Daerah Selayang..mana ada paper ni. Kat kedai runcit Seksyen 18 Shah Alam (Area Hotel De Palma)..pun mana dibenarkan untuk dijual. Demokratik ke tak?

    Tapi sebaliknya kat kedai2 tepi jalan dimana kawasan BN memerintah, berlambak paper Harakah, Keadilan..demokratik ke tak?

    Bagus pun Pengarah HKL buat macam ini sebab mereka ni dah la mengkondemkan Kerajaan..dah sakit tau pulak nak masuk Hospital yang diuruskan kerajaan..pi la hospital swasta, muka tak malu. Umpama balik batu sorok tangan & umpama ludah ke langit kena muka sendiri.

    Lagi 1..puak2 PKR (Parti Kencing Rakyat) ni..dah terang-terang Anuawar Si Juburi dok sokong perkataan Allah boleh digunakan oleh orang bukan Islam di Malaysia ni..yang pi sokong lagi buat apa. Bukankah ini akan mengakibatkan akidah anak cucu umat Islam tergugat..confius budak2 dibuatnya, budak2 akan bertanya..cth "Allah yang mana satu betul untuk kita sembah". Ni la orang kata pencacai PKR (Parti Kencing Rakyat) buta agama tapi celik politik jumud.

    Yang satu lagi (PAS) buat u-turn, kemudian tak benarkan orang bukan Islam guna kalimah Allah. Tapi masih ada lagi orang hati batu dlm PKR (Parti Kencing Rakyat) dok follow Si Juburi ni. Macam mana nak tarbiah DAP kalau puak2 Islam jumud dalam PKR pun tak boleh nak terima?.

    Elok pun HKL buat macam ni..lagi elok haramkan terus dalam semua hospital kerajaan.

    Sebenarnya PKR (Parti Kencing Rakyat) ni especially ketua2nya:
    - penyokong & ada main peranan dalam Lahat Datu (bukti : gambar dgn Nur Misauri & kenyataan Presiden Filipina)
    - penyokong kalimah Allah boleh digunakan oleh orang bukan Islam (awas akidah kita boleh terpesong)
    - Tian Chua si bangsat kata sandiwara..kepala bapak kamu.
    - manifesto selangor bukan janji..memang sah PArti Kencing Rakyat.
    - di pecatnya Hasan Ali yang terang2 berjuang untuk islam (isu arak, murtad di gereja).
    - bersengkongkol dgn DAP yang terang2 anti islam (pegi baca sejarah..jgn buat bodoh..sedar sikit sapa DAP tu)

    Ucapan anuar semasa press conference "i dah saman utusan & tv3, u tanya i lagi I SAMAN U!".......demokratik sungguh (mana kebebasan bersuara?). tu la namanya paku dulang paku serpih, mengata orang PKR (PArti Kencing RakYat) yang lebih...

    -Zas-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sdr zas..DSAI saman sbb tu fitnah..knpa bangang sgt kau ni.. nak kata bodo baca statemnet bukan calang2 org awk ni ttp entahlah..mgkn sbb dh dibodokan oleh ameno..sbb tu otak pun jd dungu mcm lembu...penyokong2 ameno terus terang gua ckp mmg bodo...

      Delete
  5. dzus fasterner7 March 2013 18:37

    zas zas zas zas zas zas zas..zas umno

    ReplyDelete
  6. senang2 je kata pembangkang kalau sakit jangan ke hospital kerajaan..ingat hospital kerajaan BAPAK umno punya ke? Pembangkang tak bayar cukai??

    ReplyDelete
  7. Umno haprak ni nak memerintah sampai bila..sampai kiamat..cukop2la rompak harta rakyat..kuboran menunggu nyahkan parti laknat ini dalam PRU13. Nak bela ugama konon ....dah 50 tahun x terbela lagi ..

    ReplyDelete
  8. Betul jugak kata2 Zas tu. Kita dah la do mengkondemkan sesuatu...tapi guna jugak tempat tu. Mana rasionalnya..malu la.

    Lagi 1..si zas tu bukannya bodo..kalau bodo..guna keyboard pun tak tau apatah lagi nak berinternet. Anonymous7 March 2013 18:30..kau keluar kenyataan pun...nampak macam kurang akal la..bikin malu kompeni.

    -Dulu pkr kini makin pudar-

    ReplyDelete