KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Friday, 8 March 2013

UMNO PENGAMAL POLITIK TERORIS!!!!....GELAGAT SAMSENG-SAMSENG UMNO YANG GANGGU KACAU CERAMAH JELAJAH MERDEKA RAKYAT DI BUKIT KATIL MELAKA YANG SEMPAT DIRAKAM SEHINGGA ADA 2 HADIRIN CEDERA DIKEPALA KENA BALING DENGAN BATU!!!!!!Lihat sendiri rakaman beberapa gambar sebagai bukti betapa samseng kurang ajar tidak bertamadun melampaunya perangai UMNO dibawah kepimpinan Ali Rustam semasa Pakatan Rakyat sedang  membuat ceramah berpermit di Bukit Katil, Melaka semalam.

Ketika DSAI sedang berucap satu lontaran  batu dari samseng UMNO mengenai cermin bas Jelajah Merdeka Rakyat dan serpihan cermin mengenai badan DSAI.

Difahamkan tujuan lontaran dan balingan batu itu adalah untuk mencederakan DSAI.

Dua hadirin mendapat luka dikepala yang memerlukan beberapa jahitan.

Terpaksa FRU masuk campur.

Kebiadapan UMNO kini sudah amat melampau sekali. Politik samseng ganas macam teroris sudah menjadi amalan UMNO.

Bila sedar rakyat Melaka sudah mula menolak UMNO berpaksikan tiadanya sambutan ceramah anjuran UMNO maka mulalah ilmu politik yang UMNO cukup arif dan pakar iaitu politik ganggu kacau guna budaya samseng.. Politik otot bukan politik otak.

Peliknya TV3 nyatakan pihak Pakatan Rakyat yang buat ganggu kacau.. Brengsek hampeh punya TV3!!!!

RAKYAT WAJIB TOLAK POLITIK SAMSENG UMNO....KITA AJAR UMNO YANG AMAT BIADAP DAN KURANG AJAR INI.

SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT.. RAKYAT BERSUARA HAYAT UMNO TERUS TAMAT!!!!!

4 comments:

 1. Orang yg memang tak ada otak, kemudian makin ketakutan(kerana nak kalah), beginilah tindakan mereka. UMNO dah hilang 'kemaluan'nya

  ReplyDelete
 2. Terang & nyata..rakyat makin membenci anuar / pkr. Datang la mana2 kampung sekalipun akan ada yg tak kena terhadap mereka yang nyata kedatangan PKR (Parti Kencing Rakyat) niatnya hanyalah utk memecahbelahkan rakyat kampung sediada.

  -Zas-

  ReplyDelete
  Replies
  1. betul...dh terang lg nk bersuluh...di tambah lg lim kit siang nk dtg johor makin bangkitlah amarah org johor pd gang pr....puihhhhhhhhhhhhh piiiii arrrrrrr

   Delete
 3. Samsing cencalok dalam kampong aje..nampak sangat x ada telo.. macam monyet b ila dah ramai..terkinja2 ajak debat x berani..melaka negeri banyak amalan kurafat

  ReplyDelete