KEBENARAN ITU PAHIT!! KEADILAN ITU PERIT!! PERJUANGAN ITU SAKIT!! RAKYAT BENCI UMNO!! UMNO IS DEAD!!

Pengikutku yg cool..muah33x

Saturday, 5 January 2013

EDISI TEMBELANG MELETOP!!!!!...KANTOI!!!!... ROSMAH MANSOR TOLONG BASUH RUMAH RAKYAT YANG DILANDA BANJIR DAPATI HANYA SATU LAKUNAN SAJA!!!!!


BIAR GAMBAR BERBICARA!!!!!!

Omakkau dapat rakaman gambar ini dari akhbar berbahasa Cina, China Press dimana Rosmah Mansor kelihatan seolah-olah sedang mencuci rumah salah seorang rakyat yang dilanda banjir.

Lihat, fikir dan nilai.

Nampak sangat Rosmah Mansor berlakun nak ambil dan pikat hati rakyat tetapi tak kena gaya.

Dia ingat rakyat ni buta mata tak boleh lihat, fikir dan nilai sama ada beliau bersungguh atau berlakun.

Dilantai langsung tidak ada nampak kesan kena banjir....Kering dan bersih.

Cukuplah dengan lakunan ini.... Rakyat bukannya bodoh....


INILAH DINAMAKAN MUNAFIK BINTI HIPOKRIT!!!!

14 comments:

  1. buat kerja...lakonan, tapi tibai duit memang betoi2...bukan cobaan!!!

    ReplyDelete
  2. rosmah memg datang dgn ikhlas...utk diambil gmbar oleh press...tp yg buat kerja ialah sukarelawan budak2 sekolah

    ReplyDelete
  3. Bini nik ajis makan je kejanya..tanAk plak korg menyalak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nik aziz yg menteri besar, bukan bini dia. Sebab tu bini dia tak buat kecoh. Tapi ada pemimpin atasan tu, laki dia jawatan pemimpin, tapi bini dia pulak yang memimpin. Bukan setakan memimpin, mengebas pun kuat jugak.

      Delete
    2. Bini dia bukannye MB..., wat pe nk sibuk lebih2 cam yang 'sorang' tu...

      Delete
  4. Sampai begitu sekali brlakon!!...tiada kata2 utk ducapkan betapa bodohmya puak ni.

    ReplyDelete
  5. biarlh kerjanya makan je atau apa saja asal jgn buat sesuatu tu utk menunjuk2, tak juga menyusahkn sesiapa.Ini buat sesuatu asyik mintak puji gitu....

    ReplyDelete
  6. Anon 23:59 komen staraf lembu...mabuk agaknya.

    ReplyDelete
  7. Jgn la kutuk. Diakan First Lady. Dia mmg betol2 wat kerja..cayalah...tapi kerja Kosong....

    ReplyDelete
  8. Senyum meleret kat kamera.... yang kat background tu naik meluat kerana kerja penat mereka diambilalih bila dah nak usai.Merekalah sepatutnya masuk berita. Balik rumah merampus pd laki.

    ReplyDelete
  9. ape plak kn die betul2 bt keje tu. tgk kt ketiak die dh basah dgn peluh serius penat tp still bleh senyum lg. yg kt blakang tu x bleh nk senyum sb bau peluh die mengancam sgt.
    hidup rosmah.. hidup rosmah..

    ReplyDelete
  10. bunuh altantuya pun dia boleh berlakun sampai tiada bukti ,inikan pulak berlakun pegang penyapu saje ...kalau dah dasar pembohong dan penipu memang kerja berlakun ni sesuai dengan jiwa dia ...phuuuuuiiiiihhhhhhh

    ReplyDelete