KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Tuesday, 8 January 2013

MANTAN MUFTI PERLIS, DR MAZA SINDIR TAJAM PARA "ULAMA" MUDA UMNO YANG TERSOHOR SEANTARO DUNIA KERANA LABELKAN PARA ULAMA BESAR DUNIA SEBAGAI SESAT!!!!!!


Mantan Mufti Perlis, Dato' Dr Mohd Asri Zainul Abidin @ MAZA dalam tweetnya telah membelasah para "ULAMA" muda UMNO yang cukup tersohor seantaro dunia kerana mengeluarkan "FATWA" beberapa pandangan ulama-ulama besar dunia yang sudah meninggal dunia maupun yang masih hidup termasuk Ketua Ulama Dunia Kini, Sheikh Yusuf Al- Qaradawi sebagai SESAT.

Hebat sungguh para "ULAMA" muda UMNO ni.

Tak rugi dan berbaloi UMNO, kerana berjaya menjinakkan dan pikat mereka yang cukup berilmu tinggi dan mendalam amat paling dalam bidang Islam menjadi ahli-ahli UMNO.

Itu belum diambil kira mereka belasah kaw-kaw Ulama tempatan seperti TGNA, TGHA dan Ustaz Azhar Idrus.

TAHNIAH DAN JUTAAN SYABAS KEPADA UMNO.. PARTI PEMBELA UMAT ISLAM YANG TERULUNG DAN PALING KENTAL DALAM DUNIA KETIKA INI.

8 comments:

 1. ni la yg dikatakan ulama sekular.hanya mengikut telunjuk manusia yg syirik dan musyrik.tp sy xsetuju mereka di panggil ulama.lgsg xde tokoh.muka pun xde nur.nerakalah tempat mereka nnt.

  ReplyDelete
 2. HIDUP UMNO DULU, KINI DAN SELAMANYA!!! TAKBIR!!!

  ReplyDelete
 3. Budak hingusan yg bergurukan Ustaz Rasul Dahari.
  Ustaz Azhar Idrus kata Rasul Dahari ni Ustaz Iblis.
  Sekarang baru kita faham pasal apa Azhar Idrus kata begitu.

  ReplyDelete
 4. Dr Zakir, Ahmad Deedat berceramah di hadapan pendengar yang majmuk: Muslim, non Muslim malah yang tak bertuhan. Hujjahnya kemas membenarkan ayat Quran berbanding kitab agama lain...... pernah pulak penonton yang rela bersyahadah selepas mendengar cersamah. Bagaiman Ustaz UMNO kita, siapa yang ramai mendengar ceramahnya, teluskah penjelasan tazkirah mereka

  ReplyDelete
 5. Teruk betul ulama sekarang yang berselindung balik parti. Rimas la... Hassan Al Banna tu pejuang sejak umur 13 tahun lagi. Beliau berani... Bersuara lantang tapi budi pekerti mulia. Apa la tak baca sirah ke?

  ReplyDelete
 6. yg sesat tu ulama muda um noo tu. masuk neraka la kamu semua . umur baru setahun jagung nak tunjuik lagak. peera ...

  ReplyDelete
 7. inilah padahnya bila golongan yg bergelar ulama berpolarisasi mengikut rentak ideologi politik yg mengamalkan doktrin pecah-belah...baik yg muda maupun yg lama. ..amat tidak wajar berpolarisasi..jelas bertentangan dgn tuntutan deenul Islam. Ilmu akliah akademik is necessary tapi not sufficient to be labelled as ulama...golongan ulama muda juga perlu berguru dgn guru musyid...

  ReplyDelete