KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Monday, 7 January 2013

TARIAN SEPARUH BOGEL MAJLIS MALAM MESRA SEKALUNG BUDI, SEGUNUNG INTAN, JABATAN SIASATAN JENAYAH (JSJ) IPDP SHAH ALAM, 4 HB JANUARI 2012.... PENJELASAN OLEH KETUA POLIS SELANGOR SENDIRI.

Apabila rakaman gambar tarian separuh bogel dalam satu Majlis Malam Mesra, Sekalung Budi, Segunung Intan JSJ IPDP Shah Alam pada 4hb Januari berlegar ligat dialam internet menjadi riuh rendah gegak gempita satu dunia, maka difahamkan Ketua Polis Selangor melalui akaun FBnya telah mengeluarkan kenyataan berbunyi...

" ASLMKUM. SAYA HARAP JGN LAH RAMAI YANG BUAT DOSA.  SAYA TLH SELIDIK.  PIHAK POLIS YG HADIR (JSJ SHAH ALAM) JUGA TERPERANJAT DGN PIHAK KEBUDAYAAN ( MLM DI INTEKMA  ) ITU YG TELAH MEMBUAT "SHOW" SEDEMIKIAN, NAMUN TINDAKAN DISIPLIN TERHADAP MEREKA YG BERTANGGUNG JAWAB & CUAI DLM MENGANJUR. POLIS SELANGOR TIDAK SEKALI KALI MENYOKONG KEMUNGKARAN SEBEGITU.  HARAP MAKLUM"

Ertinya rakaman gambar diatas bukanlah palsu, superimpose, edit dan fitnah.

Kejadian seperti rakaman gambar memang benar-benar wujud pada malam tersebut.

Penjelasan dan siasatan menyeluruh serta telus amatlah perlu.

Perlu ada usaha serius dan pantas pihak PDRM dalam mengembalikan keyakinan rakyat dalam isu ini.

Apa pun atas sikap bersangka baik dan mulia,kita serahkan kebijaksanaan dan kesungguhan PDRM Selangor menanggani isu ini.


PIHAK YANG DIBERIKAN KUASA UMPAMA HIDUP DALAM BALANG KACA....SENTIASA DIPANTAU DAN DIBERI PEMERHATIAN SETIAP LANGKAH JEJAKNYA...

7 comments:

 1. Nak bagi Iphone 5 pulak dah Lihat Disini pancing je kot!!

  ReplyDelete
 2. Polis yg hadir tu buat la laporan polis jangan jadi tunggul kayu

  ReplyDelete
 3. perghhhh terbalik....

  ReplyDelete
 4. k-pop bertam lu sudah lupa ka?

  ReplyDelete
 5. kalau ada vedio lg best ni...

  ReplyDelete
 6. saya yakin ada orang dalam yang cuba burukkan nama pdrm, mentang2 dah dekat pilihanraya ni.

  ReplyDelete
 7. bodoh betul orang melayu

  ReplyDelete