Friday 18 November 2011

HASAN ALI DICABAR KEMUKAKAN SENARAI PENGANUT ISLAM YANG MURTAD....JANGAN CAKAP JER... BUKTIKAN!!!!Asri gesa Hasan Ali dedah nama Muslim murtad, buktikan dakwaan benar

Bekas mufti Perlis menggesa pihak berkuasa agama Selangor mengeluarkan nama-nama umat Islam yang murtad jika benar-benar pemurtadan di negeri tersebut benar-benar wujud dan semakin serius agar dapat mengambil tindakan mengatasinya.
Sambil menegaskan tuduhan murtad amatlah besar, Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin berkata, menyatakan sejumlah besar Muslim murtad adalah memalukan umat Islam itu sendiri dan Exco Kerajaan Selangor Datuk Dr Hasan Ali (gambar) wajar mengeluarkan senarai mereka yang meninggalkan Islam untuk memberi gambaran sebenar dan mencari punca-punca yang membawa kepada masalah tersebut.
“Perlu tanggungjawab atas dakwaan ini,” kata beliau dalam satu kenyataan dikeluarkan hari ini sambil menambah bahawa “saya mengharapkan pihak beliau boleh mengeluarkan nama-nama mereka berkenaan jika benar wujud.
“Kedua, dengan senarai nama itu, boleh membantu untuk pihak lain membuat kajian tentang punca murtad jika benar berlaku,” 

PANDANGAN OMAK:-
SETUJU!!!... KALAU BENAR APA YANG DIKATAKAN SILA KEMUKAKAN BUKTI DENGAN MENYENERAIKAN PENAMA-PENAMA MEREKA....KALAU SETAKAT MAIN TERJAH PAKAI AIR LIUR TANPA BUKTI SESIAPA PUN BOLEH LAKUKAN...HASAN ALI INI DILIHAT SEPERTI ORANG PAS PAKAI JAKET UMNO...MUNGKIN PERNAH JADI TIMBALAN KETUA PENGARAH BIRO TATA NEGARA MAKA JIWA KEUMNOANNYA MASIH MELEKAT LAGI DIBADANNYA....KALAU RASA NAK JOIN UMNO DIPERSILAKAN...JANGAN NAK BUAT ONAR DENGAN TUDUHAN LIAR TANPA BUKTI DAN FAKTA...TIADA BUKTI JANGAN CAKAP...OMAK RASA HASAN ALI AKAN TINGGALKAN PAS PADA PRU 13 NANTI BERTANDING ATAS TIKET UMNO DENGAN DIJANJIKAN JAWATAN MB SELANGOR JIKA UMNO MENANG...UMNO IS DEAD.. RAKYAT BENCI UMNO/BN... PR GANTI BN.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...