Thursday 10 November 2011

KETUA WANITA UMNO,PRESIDEN MIC/GERAKAN/PPP DAN NAIB PRESIDEN MCA TIDAK AKAN BERTANDING PRU 13 SEBAB BUKAN CALON YANG WINNABLE???Tiada had umur asalkan calon BN boleh menang, kata Datuk Seri Hj Najib

Barisan Nasional (BN) tidak meletakkan had umur dan juga tanpa mengira berapa kali menjadi wakil rakyat bagi calonnya pada pilihan raya umum ke-13 asalkan calon berkenaan boleh menang, kata Datuk Seri Najib Razak hari ini.
Sambil mengakui pilihan raya umum akan datang sebagai sengit, Perdana Menteri berkata apa yang penting ialah individu berkenaan adalah calon terbaik untuk Barisan Nasional (BN).
"Calon boleh menang ini boleh merangkumi semua, tidak kira muda atau tua, tidak ada had umur, tidak ada had berapa kali menjadi wakil rakyat. Kesimpulannya, calon boleh menang," kata beliau dipetik Bernama Online.
"Tidak kira umur, tidak kira berapa kali jadi wakil rakyat, tidak kira jika orang kata kitar semula, yang penting sekali ialah calon boleh menang, sebab kita nak BN menang dengan cemerlang dalam pilihan raya umum nanti," katanya ketika menyampaikan amanat pada majlis bersama ahli Majlis Bekas Wakil Rakyat Malaysia di Seri Perdana di sini.
Pilihan raya umum ke-13 disebut-sebut akan diadakan dalam waktu terdekat sebaik sahaja beliau kembali ke tanah air selepas selesai menunaikan haji.
Najib yang juga Pengerusi BN kembali ke tanah air semalam.
Beliau telah berulang kali menekankan soal calon boleh menang pada pilihan raya umum kali ini

PANDANGAN OMAK:-
ALAMATNYA KETUA WANITA UMNO DS "LEMBU" SHAHRIZAT, PRESIDEN MIC G.PALINIVEL, PRESIDEN GERAKAN KOH TSU KOON, PRESIDEN PPP M. KAVEAS, NAIB PRESIDEN MCA DONALD LIM DAN AWANG ADEK TIDAK DIIZINKAN OLEH HJ NAJIB BERTANDING PADA PRU 13 NANTI SEBAB MEREKA INI BUKANNYA CALON "WINNABLE" KECUNDANG DENGAN TERUK DAN MALUNYA DITANGAN YB-YB PAKATAN RAKYAT....TUNGGU PRU 13 SAMA ADA HJ NAJIB AKAN FLI FLOP ATAU TIDAK AKAN KENYATAANNYA INI....UMNO IS DEAD....PR GANTI BN 

3 comments:

 1. OMAK KAU!
  Jangan sampai bumi bertuah ini HANCUR MUSNAH kerana keceluparan mulut KAMU. Banyak-banyaklah BERISTGHFAR. Bawa-bawalah MENGUCAP.

  ReplyDelete
  Replies
  1. BUMI MMG BERTUAH~~ORG YG HANDLE BUMI BERTUAH TU YANG..
   " BERTUAH PNYE ORG !!!" hahaha..ada paham?!!? msti la paham~ko bkn lembu~ko orang~hahaha~

   Delete
 2. muahahahahaha...pasal tu la saya nyatakan disetiap artikel2 saya bahawasanya KEBENARAN ITU PAHIT!!!!!!

  ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...