Thursday 17 November 2011

MENTERI JAGA KPI TAK BERANI NAK HADAPI RAKYAT PADA PRU 13 NANTI


Presiden Gerakan umum tak tanding PRU-13
Presiden Gerakan Tan Sri Koh Tsu Koon hari ini mengumumkan bahawa beliau tidak akan bertanding pada pilihan raya umum akan datang, baik di kerusi parlimen, mahupun di peringkat negeri.

Bercakap kepada wartawan di ibu pejabat parti itu di Kuala Lumpur, Koh berkata tindakan itu bagi memberi peluang kepada barisan pelapis kedua pemimpin Gerakan.

NONEIa juga sebahagian daripada strategi transformasi Gerakan yang dinamakan “Bergerak bersama rakyat’.

"Saya sendiri akan memimpin melalui teladan dan mengambil langkah pertama untuk pembaharuan.

"Saya telah memutuskan untuk tidak bertanding sebagai calon dalam mana-mana kerusi sama ada di parlimen mahupun negeri pada pilihan raya umum ke-13 nanti,” katanya

PANDANGAN OMAK:-

SEBAB DAH TAHU AKAN TUMPAS SEBAB ITU TAK MAU BERTANDING....BILA MENGETAHUI DIRINYA ADALAH LIABILITI UTAMA LEBIH BAIK CABUT LARI DARI TUMBANG MATI BERDIRI....INI BUKAN SIFAT PEMIMPIN BERANI...INI PEMIMPIN OPOTURNIS.....AKAN BERSAMA PARTI KETIKA KUAT DAN HEBAT....BILA DAH LEMAH LONGLAI MAKA DIA AKAN CABUT CEPAT-CEPAT....PEMIMPIN YANG HEBAT DAN BERJIWA BESAR AKAN BERSAMA -SAMA TENGGELAM TIMBUL DENGAN PARTI YANG DIPIMPINNYA....ANTARA PARTI KOMPONEN BARISAN NASIONAL YANG AKAN TERUS PADAM DAN JADI LIPATAN SEJARAH PADA PRU 13 NANTI....KALAU DIA INI PEMIMPIN YANG BERMARUAH DAN ADA HARGA DIRI.. SEPATUTNYA DIA TERUS LETAK JAWATAN SEBAGAI MENTERI JAGA KPI....BIJAK MEMBERIKAN GRED "F" KAPADA KERAJAAN NEGERI DAP/PR PULAU PINANG....KATA DULANG PAKU SERPIH PUNYA PEMIMPIN PARTI YANG SUDAH DIANGGAP 3/4 MATI....MUNGKINKAH HJ NAJIB AKAN MENYUSUL IKUT LANGKAH KOH TSU KOON??????....BUKAN MUSTAHIL....DESAKKAN SUDAH PUN DIMULAKAN DENGAN TERBITAN BUKU MENDESAK BELIAU MELEPASKAN JAWATAN PM SEBELUM PRU 13....RAKYAT BENCI UMNO/BN...RAKYAT TOLAK UMNO/BN PADA PRU 13 NANTI... UMNO IS DEAD... PR GANTI BN.

No comments:

Post a Comment

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...