Tuesday 31 December 2013

RAKAMAN BEBERAPA KEPING GAMBAR SAAT NGERI PENINJU TERKENAL UFC PATAH KAKI KETIKA BERTARUNG.Nama ‘Anderson Silva’ sering disebut sebagai ‘fighter’ terbaik generasi ini. Malah beliau dianggap sebagai yang terbaik dunia atau “#1 pound-for-pound fighter”. Pendek kata Anderson Silva sering mencatatkan kemenangan yang bergaya.

Namun perlawanan menentang Weidman menjadi tragedi buruk buat Silva apabila kaki beliau patah ketika melakukan tendangan. Di bawah menunjukkan detik-detik ngeri bagaimana keadaan kaki Silva dalam kejadian tersebut:

Menurut doktor pakar, kejadian itu boleh mengakhiri kerjaya Silva sebagai peninju UFC. Kini selepas pembedahan dijalankan, Silva sedang melalui proses pemulihan yang diramal akan mengambil masa lebih daripada 6 bulan.

3 comments:

  1. ini semua salah umno. mesti kaki dia patah sbb umno naikkan tol.

    ReplyDelete
  2. Bukan sebab naik tol tp sebab jet.

    ReplyDelete

INILAH IDENTITI PEMANDU LORI REMPUH ORANG RAMAI DI BANDAR NICE FRANCE MENGAKIBATKAN 84 MAUT, 53 CEDERA PARAH DAN 202 CEDERA.

Pemandu lori yang merempuh orang ramai di bandar Nice, Perancis semalam disahkan warga negara Tunisia yang bernama Mohamed Lahouaiej-Bo...