KEBENARAN ITU PAHIT, KEADILAN ITU PERIT, PERJUANGAN ITU SAKIT, RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DITOLAK.

Pengikutku yg cool..muah33x

Wednesday, 23 December 2015

NOTIS TOUCH n GO CAJ GST 6% SETIAP KALI TAMBAH NILAI MULAI TAHUN DEPAN ADALAH PALSU.



Tiada cukai barangan dan perkhidmatan (GST) dikenakan terhadap tambah nilai kad Touch n Go pada 1 Januari tahun depan.

Sehubungan itu, syarikat berkenaan memberitahu, notis yang mengatakan tambah nilai Touch n Go akan mengenakan caj 6 peratus cukai GST bermula tahun depan yang kini viral di Facebook adalah palsu.

Bagaimanapun, menurut syarikat berkenaan, caj hanya dikenakan terhadap tambah nilai yang dibuat dengan agen mereka.

"GST tidak akan dikenakan ke atas kad Touch n Go yang ditambah nilai bermula 1 Januari 2016. GST hanya dikenakan sebanyak RM0.50 ke atas kad yang ditambah nilai di agen tambah nilai," kata syarikat itu di Facebooknya hari ini.

Satu notis yang bertulis "Tambah nilai T&G akan dikenakan caj 6 peratus GST bagi setiap transaksi bermula 1 Januari 2016" menjadi viral di laman sosial.

Ekoran notis "palsu" tersebut, orang ramai mula menyatakan rasa tidak puas hati mereka dan mempersoalkan tentang caj GST yang dikenakan.

Ia turut mendapat perhatian Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaluddin yang turut tweet gambar notis "palsu" berkenaan dengan jawapan dari pihak Touch n Go.

Selain itu, Touch n Go turut mengatakan, tambah nilai tanpa cas boleh didapati di hub Touch n Go, Touch n Go SPOT, lorong tambah nilai khas di plaza tol, Tesco, Watsons, KK Super Mart, Guardian, stesen Petronas terpilih serta perkhidmatan kiosk layan diri (SSK).

Di samping itu, perkhidmatan tambah nilai dengan "cas" boleh didapati di semua 7-Eleven di semenanjung Malaysia, pusat membeli-belah Giant, Pasar raya besar Mydin, myNews.com, 99 Speedmart terpilih, stesen petrol BHP, Caltex, Petron, Petronas dan Shell, mesin ATM dan CDM (Ambank, Bank Muamalat, Maybank dan RHB dan juga agen serta kedai runcit yang dilantik.

87 comments:

  1. Omak..cuba risik2 anak omar umur 22 thn tu sapa yek. Untung budak ni dpt balak 3 ribu ekar lebih tanpa tender kan.....

    ReplyDelete
  2. Betullah husam cakap.
    Duit yik memang kena sapu.
    Hutan kena sapu.
    UG betul berlaku.

    Ayam din mana?

    ReplyDelete
  3. woi anjing2 yang tak kenang budi.

    berani ko orang hentam omak dalam blog dia.

    kalu berani buatlah blog sendiri tolol.

    sekian,

    Jeff Ulu Bernam
    Presiden PKR akan datang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa bezanya?
      Najib kata loyalti.
      Hadi kata walak.
      Bezanya satu guna b ingg, satu guna b arab.

      Delete
    2. Bezanya sekor penyamun, sekor penasihat penyamun

      Delete
    3. Sorang penyamun. Sorang pemaki hamun

      Delete
    4. seorang haram jadah...seorang barua

      Delete
    5. helo jeff syiah laknat

      memang bahasa kau bahasa syiah laknat

      kau bela hadi sbb hadi pro syiah kan. sebb quraish shihab dok angkat tgn hadi sedondon dgn najib

      ari tu aku yg suruh kau buat blog sendiri... kau dungu xtau nk buat

      omak pun tkmarah org kutuk pasug yg tekutuk tu... yg kau marah apasal

      syiah ajaran syaitan dajjal akhirzaman

      syiah sedang menangguk diair keroh najib melalui hadi

      sudahlah jeff syiah. umat islam dh kenal siapa syiah.

      tkpayah nk bodek omak. klu takat nk jilat omak sapa nk nasuk blog ni

      jeff syiah dunggu. pi makan najis ayatollat kau... brkat blh masuk syurga tau

      Delete
    6. Anon 21:55 bahasa engkau mempamerkan agama anda. Orang syiah berbudi-bahasa bukan macam ko dan nenek-moyong ko yang tak bertamadun

      sekian,

      Jeff Ulu Bernam
      Presiden PKR

      Delete
    7. jeff patut disiasat sbb syiah haram dinegara ini

      ini kesalahan berat dlm negara

      jeff syiah sokong pasug umnu
      terbukti dlm pasug umnu ada syiah yg sedang 'berbudi bahasa' sambil mengambil kesrmpatan ataskelemahan najib melalui hj hadi dn syiah totok indon quraish shihab.

      ini sgt bahaya. pihak berkuasa agama dn polis prlu bertindak atas syiah mcm jeff yg dahagakn darah umat islam

      syiah adalah ajaran sesat dajjal akhirzaman yg bertopeng ahlul bait dn islam

      hj hadi pro syiah akn perguna najib utk lebarkn pengaruh syiah dlm kerajaan

      fathul bari kena buka mata jgn bodek tk tentu hala najib tu.

      hadi.. najib.. quraish shihab dh bersahabat... bahaya syiah menunggu

      alumni alazhar pun perlu disiasat rasanya ada syiah laknat dibelakang nya

      jgn main2... ini isu besar dn bahaya

      Delete
  4. Gambar Hadi ngan najib pakai baju sedondon tu betul ker fake? Macam fake aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bgmn acuan begitulah kuihnya. Bagaimana umno begitulah pas nya. Bgmn najib bgitulah hadinya

      Delete
    2. Mat sabu yg himpit dada dgn amoi selfie masa bersih 4.0 tu dah kawin dgn amoi tu? Mereka sedondon baju oren atas pelamin? Atau kena ajen oren?

      Delete
  5. Maafkanlah UMNO. 6% GST tu sikit je. Kita mulakan hidup baru. Tapi kena decide, nak gabung ke nak kerjasama je. Baru clear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau hadi lawan rani kulop, aku undi rani kulop

      Delete
    2. Sebab rani kulup lagi cerdik daripada haji hadi. Hadi hadi...rasa nak ludah saja muka haji hadi ni ...ptuih

      Delete
  6. Baguslah tak kena gst.. huhu

    ReplyDelete
  7. Toucn n go kena gst tu sah penipu....breaking news nurul nuha anak bang non yg suka fitnah dan penyambung lidah penipu ayahnya jatuh di umah dan terhantuk di kepala serta dan dirawat di ICU skg nih....nnti mereka akan tuduh ini suma salah UMNO lagi....ini suma kerja orang UMNO....kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah lebih bagus kalau anak penipu tu jatuh terus ke dlm tong taik bersama bapanya si penipu kaki jubur tu...kihkihkih

      Delete
    2. bapak dia bukan penipu..
      penipu 2.6b tu anak dia

      Delete
    3. perompak penipu 2.6hinggit tu yg kaki juburi... baca akuan sumpah PI Bala

      tiba2 ada tok aji dr hutan mana entah... dtg2 sokong juburituya tu.... hihihi


      apa punya haji sgt bangang mcm tu pun ada

      sokong dn jilat perompak juburituya

      Delete
  8. utk tak mau pening2 kepala...
    kita tengok yg dapat ditawarkan hasil kerjasama PAS-UMNO...
    sejarah menunjukkan rakyat semakin susah kecuali zaman wira rakyat...
    I believe the best things is to have an effort of extinguishing democracy...

    #Syiahharusditentang
    #siapa_terlajak_duit_bole_hulurkan_sumbangan
    #CIMB_08050002702205

    ReplyDelete
  9. Jom kempen BEBASKAN ANWAR. Tahanan politik yg jadi mangsa kerakusan penyamun. Mana lebih bahaya..tuduhan liwat atau tuduhan 2.6b?

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai aljubo tak nak pasang lilin lgi ke?..hangat2 tahi ayam punya macai..kihkihkih

      Delete
    2. bahaya lagi lebai 14.6juta YIK

      Delete
    3. Kes Anwar hanya libatkan Si Fool. Itu pun hanya macai2 unno sahaja yg percaya. Gen Y kata itu cerita rekaan yg nak perbodohkan umat Tp kes 14.6 YIK libatkan seluruh rakyat Kelantan. Bahaya lg kes 2.6b libatkan seluruh rakyat Msia.

      Delete
  10. Pas x tolong org susah. Pas hanya tolong Perompak shj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perompak dan pas berpisah tiada.

      Delete
    2. peribahasa dulu2 : bodoh mcm lembu

      akan datang : bodoh mcm pasug

      hikayat dulu: ali baba dan 40 penyamun

      akan datang : najib baba dan beberapa ekor haji penjilat

      Delete
    3. Bod0 mcm hadi

      Delete
  11. Macai Pas kena halau kat Klang. Hina sungguh. Ada hati nak tunjukkan semangat ukhwah dgn umno last2 kena halau. Puihhh apa kelas Parti Pas ni. Lancau kawan dgn perompak rakyat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali..buat muka haji hadi, kejap lagi kena halau..

      ingatkan kalu buat muka haji hadi, boleh dapat projek...

      Delete
    2. Krg ajar
      Mna org x halau.......

      Delete
  12. Pas lacurkan parti mereka pada umno. Lancooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadi belum sempat lepas genggaman najib macai dia dah kena halau macam anjing kurap...

      Delete
    2. Aku harap lepas ni akar umbi PAS halau Hadi berambus dr PAS. Hadilah orang yg bertanggungjwb sebabkn PAS berpecah dan huru hara.

      Delete
  13. Kepada macai pas, nek bedoh kate udah2 la bangkang...pokjib dah curik huruf "K"untuk (kang kung).kita hendaklah jadi bangang kepada umgok.lagipon "K" untuk (kerjasama) sudah ditapau amanat sushi jepung.

    ReplyDelete
  14. Apalah yg meroyan sgt org pan kat atas tu.meroyanlah tahap jd zombi sekalipun tak ada org nak heran sgt dgn pan tu jugapun.nak tahu kenapa.sbb dasarnya pan tu adalah badut dap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 20.31 ..

      tkde ide nk tulis kan elok pi tgk spongebob je.. atau membuta je

      Delete
  15. Apa yang di perkatakan oleh 20.31 itu adalah betul dan sangat munasabah

    ReplyDelete
  16. Kat sini ada pulak anon bodoh ngatanyeee Aljuboori dengan tuduhan liwat...bukan tuduhan lagi daa bodo dah masuk mahkamah dan bersalah dah...tangguh beratus kali...nyorok lam bontot peguam kapal sink lagi...tahanan politik nk sedap ati yg real banduan dng kesalahan meliwat pekerja...kes antara majikan dan pekerja bawahan sendiri....x payah nk spin bodo lagi anon gen Y...tambah bahaya bawa ajaran pluralism lgi....ahaks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai macai Umngok 0700 pun tumpang sekaki komen macam bangsat. Selamat datang Macai, Bodoh kau sama macam bodoh menteri2 kau. BN itu Bangsat Negara.

      Delete
  17. baju sedondon...

    ucapan sedondon...

    bahasa kesat sedondon...

    jawatan parti sedondon..

    pecat timbalan sedondon...

    bodoh sedondon

    jatuh pun nanti sedondon...

    ReplyDelete
  18. Anti hudud sedondon...LGBT sedondon...pluralisme sedondon...kaki fitnah sedondon...penipu sedondon...yang pasti jadi BARUA.Dasar perjuangan untuk memertabakkan DAP...yeehaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh Macai Umngok 1007 sedondon. Bangsat sedondon. Kangkung sedondon,lembu sedondon, Panda sedondon. BARUA MCA BARUA MIC BARUA GERAKAN.BARUA AMERIKA DAN BARUA ISREAL. BANGSAT NEGARA

      Delete
  19. Bagus idea tu, tapi Hadi tak suka meeting. Dia boleh cakap atas pentas ceramah depan ahli2 pas sahaja. Apatah lagi berbahas di parlimen.

    ReplyDelete
  20. Otak hadi sedondon ngan mat maslan

    ReplyDelete
  21. Kaki maki hamun sudah sedondon sepentas.sorang popular haramjadah dan seorang lagi populer pil kuda.ironi nya banyak persamaan.

    Haramjadah vs Barua
    Saman wsj vs sushi bentang dijepung
    Kangkung vs sotong
    Bangang vs Barua
    Altantoyy vs amanat

    ...wow.....banyak sedondonnya

    ReplyDelete
  22. mat sabu sedondon dngn taik..kepala taik le katakan..KahKahKah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau pulak kepala BANA'

      Delete
    2. Hidup lebai hadi.
      Takbirrrrr

      Delete
  23. Hadi sebenarnya boleh, Tapi Dia suka ponteng. Jgn tanya tau, nanti Dia marah

    ReplyDelete
  24. Adakah anda akan mengundi Parti Pas pada pru 13 lalu jika anda tahu Hj Hadi akan bekerjasama dengan umno.?

    soalan ni macai pascai UG tak perlu jawab.

    ReplyDelete
  25. Touch 'n Go ni konsep yang Pas amalkan sebenarnya.

    !972 dulu Pas Touch Umno/BN - 1978 Pas Go

    1989 Pas Touch Semangat 46 - 1996 Pas Go

    1999 Pas Touch Barisan Alternatif - 2001 Pas Go

    2008 Pas Touch Pakatan Rakyat - 2015 Pas Go

    Dis 2015 Pas Touch Umno - (berapa lama boleh tahan???)

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naib president ularmak syiah sedonia

      Delete
  27. Tengelam lah sangat," ujar naib Persatuan Bomoh Sedunia

    ReplyDelete
  28. Apabila PAS mengatakan mereka mahu bekerjasama dengan UMNO bermaksud mereka telah mengkhianati kesemua yang telah mengundi dan menyokong PAS selama ini.

    Buat apa mereka menyokong PAS kalau PAS hendak bekerjasama dengan parti yang mereka benci dan tolak.

    Lebih baik mereka2 ini mengundi UMNO terus.

    ReplyDelete
  29. Bisa telinga mendengar komen tuan2. Baguslah kalau semua sedar akan perangai pemimpin pas yg menjadi penghianat rakyat yg mengharapkan agar Malaysia diperintah secara Islamic. Senang2 shj memaafkan Parti yg membangsatkan rakyat dan negara tanpa mengambil kira pengundi yg ingin menghukum parti bangsat iaitu UMNO! #Isthihar tolak PAS kerana isu UG itu adalah benar.

    ReplyDelete
  30. Maka terlaksanalah kerjasama pasngok sedondon haramjadah@amanat sushi (pas umngok) maka manifesto pru pasngok pada pru 14 2018 iaitu

    1. Tidak mahu menang dan tidak mahu ke putrajaya

    2. Tidak akan bangkang malah akan bangang setiap usul yang dibentang didewan.

    3. Kalau ada pembentangan destinasi tidak semestinya sushi jepung, mungkin golf dihawaii.

    4. Pabila kerjasama dengan derma 2.6 bilion maka amanat sushi sudah tak laku, maka yang dikafirkan dulu sudah memeluk ajaran kertas chai jebon barua pil kuda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5. Tidak lagi berkawan dan bersengkongkol dengan penjubur tua yg kena penjara tu.

      Delete
  31. Aku pi dengar lebai hadi ceramah. Tapi orang dah tak berapa takbir. Haji deris pun dah halau dia. Hadi....hadi...tak habis habis kencing atas kepala orang. Hadi....hadi....ptuih.

    ReplyDelete
  32. Akupun boring kat hardy boy najib nih...rasa nak sekeh kepala dia, boleh ke?

    ReplyDelete
  33. Bawa bertenang saudara semua. Pas perlu kan bantuan saudara semua. Pas sebelum Ni selalu berdakwah Dan kini tiba masanya Kita dakwahkan pas. Pas sebenarnya tak sedar Dan jadi tanggungjawab Kita untuk sedapkan pas. Ajaklah dan pujuk lah untuk mereka terbuka hati untuk berunding.

    ReplyDelete
  34. Tengah berundingla ni...
    Berapa jawatan menteri
    Berapa tim menteri
    Berapa setiausaha parlimen
    Berapa glc
    Berapa ahli pbt
    Berapa jkkk
    Umno nak bg kepada Pas....

    Kalau ngam offer tu...kira terbukalah hati Pas bergabung.

    ReplyDelete
  35. Jawatan Ni perkara kecil saja. Paling mudah untuk diselesaikan. Yang penting sekarang kena pujuk pas untuk berunding. Dia orang masih degil Dan menongkat langit. Masih belum sedar Dari mimpi. Pilihanraya dah nak dekat. Apa hala tuju nak menghadapi pilihanraya. Tak bersama Harapan pun tak pe, janji boleh duduk Semeja Dan bincang pembagagian kerusi Dan bagai mana nak kekal menang di Kelantan, Terengganu, kedah, Perak contohnya. Kalau dah menang, pembahagian jawatan jadi mudah. Kalau kalah, boleh lupakan pasal nak rembat balak atau ambil tanah atau beli rumah, kereta atau bini baru.
    Biarlah pas ambil balak, sikit je tu. Kalau bagi UMNO, lagi Mampus. Dia tak main juta juta Tapi bilion, Pulau Dan negeri habis kena jual.

    ReplyDelete
  36. Video aljuboori lawat nurul nuha baka penyambung lidah pembohonh aljuboori di spital tropicana wad ICU......tunggu masa nak mati bala tuhan dah sampai sbb jadi lidah pembohong bapanya........yg ni pun puak pluralist PKR mungkin tuduh nurul jatuh sebab UMNO.....ini suma kerja orang UMNO nihhh......kikikiki....tambah pedih assmin ckp assmin ada hubungan yg istemewa dengan ayahnda kita semua Tun Dr M semasa ucapan dihari perkahwinan anak assmin.....lansung tak citer pasal aljuboori........pedihh ooo pedihhh sungguh jijah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg si sial ni melalut. Hanya pecacai umno saja percaya Anwar meliwat. Bagi mereka yg waras tetap menolak fitnah umno terhadap Anwar.

      Delete
    2. 12:09..kau tu yg sial kerana mempertahankan peliwat tua kutuk, awal2 lagi mat sabu dah sound anwar adalah sheikh aljuburi dan peguam utamanya iaitu mendiang karpal pernah menyeru supaya si peliwat tua kutuk tu bertaubat...ptuiii!

      Delete
  37. Bro tak baik mendoakan kematian org lain.. walaupun kita berbeza fahaman politok kita tetap bersaudara..Allah melatnati org yg berdoa keburukan utk org lain.
    Sebaliknya berdoalah akan kesembuhan utk beliau.. jika benar beliau berbuat salah mintalah agar Allah memberi hidayah kpd beliau.. jgn terlalu ikutkan kemarahan krn pahaman politik.. syatan akan bertepuk tgn jika dia berjaya memecah belahkan umat islam. Marilah kita mendoakan agar beliau cpt sembuh dan mendapat keampunan dari yg maha pengapun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaupun aku berfahaman politik... pada aku tindakan Izah mahupun nuha adalah tepat sebagai seorang anak menpertahankan maruah keluarga beliau... jika kita sekalipun akan mempetahankan bapa atau ahli keluarga yg lain jika di sabitkan sesuatu jenayah yg kita tidak lihat dgn dua biji mata kita... salah ke beliau mempetahankan bapa beliau kita pun akan berbuat demikiaan jika kita di tempat mereka..
      Tidak ada org yg berbuat salah akaan mengaku kesalahan beliau kpd keluaganya.... dah tentu keluarga yg lain akan ambil peguam dan lawan sebagai t.jawab... salah ke mereka mempetahan bapa mereka sebagai anak yg bertangung jawab.

      Delete
    2. bkn soal bapak.

      sesapa yg mengikuti perbicaraan tahu bhwa ia conspiracy pihak pemerintah semenjak mahdey hingga najibur

      bygkn altantuya mati... sirul lepas ke australia. azilah mungkin tgh lepak k mana2

      tp kes anwar dicari2 direka2 bukti yg palsu.

      semuga semua konspirator akn dihukum dunia dn akhirat

      amiiin

      tp hikmahnya pr bkn kerana anwar srmata2 tp perjuangan rakyat yg masih kekal hingga kini

      hnya hadi saja yg sudah prnay berjuang cuba nk meraih pencen lumyan utk hari tua

      hadi bkn pejuang isle.

      Delete
    3. 17:01..doa org munafik yg suka dijubur dan mudah dibodoh kan mcm kau adalah sia2 malah akan terbalik kpd diri kau sndri, dula pas doakan bn k.o hasilnya pas sndri yg k.o, nik aziz mendoakan pecah perut tpi dia yg mati dulu, karpal sink pernah menyarankan supaya anwar bertaubat dari meliwat last2 dia pulak yg mempertahankan anwar akhirnya mati awal jugak mcm nik aziz..hnya org munafik yg akan mempertahankan munafik..puak munafik adalah musuh Allah yg jelas nyata dan munafik tidak akan terlepas dari azab Allah tak kira dia dari pihak mana pun walau apa pun kedudukan, kekuasaan, kebesaran dan ketinggiannya kerana apa yg meteka miliki itu hnyalah pinjaman smntara dari Allah.

      Delete
  38. Jijah cuma ada satu cara sekat azmin dari berkuasa PECAT assmin sekarang....Pecat terus dari Parti PKR.....muhyuddin dah dipecat....assmin bila lagi....legasi anwar dalam PKR sedang terancam......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak perlu ikut nasihat jahat anon 1156. PKR tak perlu ikut umno dan pas. Umno ada Najib. Pas ada Hadi. Kedua2 perosak parti.

      Delete
    2. Tak perlu ikut hasutan anon 12:12.
      Batu api seperti dia pasti neraka jahanam... pasti.
      Hasutan perosak agama.

      Delete
    3. Ko bukan Tuhan. Pandai2 pulak nak jatuh hukum.

      Delete
  39. Paper keadilan ari ni tajuk utama....penjara biatkan anwar mati dalam penjara pasal rawatan keracunan arsenik dan suntikan hiv.....oops silap pulak itu yg dolu.....mungkin pasal otot bahu dah koyak .....video masa tengok anak di ICU tropicana perot banyak bulat oooo..bole senyum lagi ooo..tak nnpk mcm nk mati lansung.....PKR....mme Pemimpin Kelentong Rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isu ko tak menariklah. Cerita lama. Kami dah muak..sori aa...

      Delete
  40. pasal apa dgn omakkau blog dah tak masuk fulus ke apa? atau terkojut dgn kenyataan Ust Idris berambus sapa nak masuk UMNO hahahahaa.....omakkau ooo omakkau dah resign ke apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kah.. kah.. kah.. anon 13;43
      Selalu kutuk block omakkau kini omakkau pergi bercuti oversea.. rindu kat cerita dia.. tau pun ko betapa pentingnya info dari omakkau.. sampai sasau ko .. rindu juga ko kat omakkau sampai ber ooo
      Kau.

      Delete
  41. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lubang jubo ibu yani besar kerana kuat menipu dan selalu dijubo, kalau berak taiknya besar ikut acuan lubang jubonya yg besar tu...bodoh punya jubo..haramjadah laknat sial punya jubo...jubo bebal nak mampos..syirik punya jubo...jubo besar yg akan bertukat jadi taik besar...ptuii!

      Delete
  42. Anom 1343 omakkau bercutilah balik bangkok.Dia pun meluatlah juga dengan orang PAN ni agaknya orang yang sama tak henti2 hantar komen kat blog dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia bukan meluat pd org PAN tp sgt benci pd Hadi dan macai bodoh piang yg tak reti berbahas. Asyik copy paste aje..

      Delete
  43. Omak kau terkejut babi dalam bukit dua tiga hari ni bila Idris sound sapa nak berUG dengan Umno sila berambus.

    ReplyDelete
  44. Janganlah kutuk lebai hadi ni. Dia ulamak no 2 donia. Dia kasyaf beb. Hidup lebai hadi. Takbirrrrrr

    ReplyDelete